ویرایش شد.به پست پایین مراجعه کنید.
Printable View
ویرایش شد.به پست پایین مراجعه کنید.
توجه توجه:این یک اعلام رسمی هستش.
جنگ برای همه اجباریه.همه باید نزدیک به امتیازمون سرباز داشته باشیم.توی ترایب همه چی به حال تعلیق درومده.هر کسی که سرباز به اندازه کافی نداشته باشه از ترایب اخراج میشه.به دلایل امنیتی نام ترایب فوق الذکر اعلام نمیشه.سباستین خودش به نوبت اکانت سیتر همه میشه تا چکمون کنه.ارتش قوی نداشته باشیم اخراج میشیم.آمار ارتشتونو برای سباستین میل کنید.
یاعلی
نقل قول:
امید وارم که مثل من عمل نکنی ! :31:
برا چی؟من که کاره ای نیستم.من فقط اعلامیه ترایب رو اینجا گفتم که بچه هایی که توی ترایبمون هستن بدونن.درسته اونا جزو 30 رنک اول هستن و رنکینگ ما 81 هستش ولی خوبیش اینه که بر خلاف بچه های ترایب آپادانا کسی از جنگ جا نزدش.همه با اینکه میدونن امکانه شکست زیاده اما اعلام آمادگی کردن برای جنگ.این فرقیه که خارجیا با ایرانیا دارن.
1500 Points
قسمت سیاه شهرها با قسمت قرمز چه فرقس داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahr haye siyah sleep mode hastand
Congratulations,
Your village has now over 15000 points. You now have the chance to try out the Premium account for free for 3 days.
If you already have an active premium account you can extend it for free.
lعمولا با چند تا حمله با نوبل من روستا رو می شه تصرف کرد؟
اگه مداوم حمله کنی 4 بارنقل قول:
دوباره بی ترایب شدیم.انگار یکی که دسترسی بالا به ترایب داشته وقتی دهکدشو از دست داده زده ترایب رو دیسبند کرده.عجب آدمایی پیدا میشن.صدرحمت به حامد.
ما یه تغییر ترایب دادیم اومدیم به ترایب Cryptic رنکشون 46 هستش و یک میلیون و نیم هم امتیاز دارند ...
با cryptem nesbati daran?
wow
K74 کلا" در اختیار ترایب ماست هر کجا نگاه می کنم می بینم ترایب ما همه چی رو در بر گرفته !!!
+ فقط می دونم که متحد هستن ...
منظورت این ترایبه :CryptM
اگه آره ، یه شاخه از ترایب ما هستش .
بدبخت شدم رفت.بی ترایبی بد دردیه.هرچند شانسی که دارم اینه که طرف من قوی کسی نیستش.همه زیر 600 هستن.فقط یکی هستش که اونم امتیازش 400 تا از من کمتره.
خب دوباره دعوت شدم.به ترایب fight
انگار همون بچه های قدیمی هستن.seban001 رئیسمون هست این دفعه.من دومین عضوی هستم که ملحق شدم به ترایب.اولیش که خود سباستین هستش.
چطوری با ترایپ دیگه دوست شم
از دیپلماسی ادش کن یا باید با هاش حرف بزنم بعد ادش کنم
بچه ها من بارون ترایب جدید شدم.نمیدونم چرا اینکارو کردن.گفتم من هیچی ازین جنگولک بازیا حالیم نیستش ولی گفتن اشکال نداره یاد میگیری.
بولوت تو و صفا و علی رو دوباره دعوت کردم.من نه البته.به سبان گفتم اون دعوت کرد.دوباره بیاید همین جا.همون قبلیا هستیم.
دوستان این واقعیت داره کل سرباز های حمله کننده با نوبل از بین میرن بعداز گرفتن شهر
آره.انگار آخرین ارتشی که باهاش لویالتی زیر صفر میشه به همراه نوبل من از بین میرن.به همین خاطر باید برای آخرین حملت یه ارتش کوچیک بفرستی که در عین حال که مطمئن بشی فتح روستا کامل انجام میشه بدونی که زیاد ضرر نمیخوری.
در ضمن کسی می تونه شهر من رو ساپورت کنی اصلی رو میگم
من فکر میکنم این برداشت اشتباهه و قضیه اینه که وقتی با آخرین نوبلمن حمله کردی اگر طرف مقابلت هم نیروهاش رو برای حمله به روستای تو بفرسته , به محض گرفته شدن روستای طرف , نیروهاش ناپدید میشن و حمله کنسل میشه.نقل قول:
باز هم مطمئن نیستم.شما برای حمله آخر کم نیرو بفرست.
بهت حمله شده ؟؟؟نقل قول:
Quantity: 1570 1658 940 0 699 332 41 104 0
Losses: 1570 1658 940 0 699 332 41 104
نه حواستم حمله کنم بدون اسب اسکوت کردم ببین چی شد
همه مردن +
Quantity: 1035 1030 130 132 92 37 0 38 1
Losses: 1035 1030 130 34 92 37 0 38 1
البته هر دوتاش مال هر دوتا شهر منه
ورلد10 چرا قاتی کرده ؟
الان پرت شدم بیرون.
از عصر هم تمام عملیاتم overdue میشد.گاهی تا 40 دقیقه.
ادمین یک سری توضیح تو فروم سایت داده!مثل اینکه جریان همونه.فقط من نفهمیدم تصویب شده یا نه!یا کی اجرا میشه:19:نقل قول:
بجه ها جون هر کی رو که دوست دارین کمکم کنین یکی از اعضای ترایب TBC داره بهم حمله می کنه طرف قبلن یه بار هم اسکاتم کرده بود طرف یه خورده قویه اسمش هم cybermetro30 هست . فقط ساپورت کنین اگه می تونین
در مورد نوبل کردن :
من همین الان یه روستا گرفتم. فقط نوبل من پرید و بقیه نیروها باقی موندن....
شاد باشین
در مورد ترایب هم باید بگم که دلیلی نداره که چند تا ایرانی نتونن یه ترایب رو اداره کنن.
من خودم آخر سیاست انگلیسی هستم. Hammer خوب می شناسه منو.
با تمام ترایب های قوی اطرافم Ally هستم و کلی نون به هم قرض می دیم. تازه یه دشمن داشت پیدا میشد که 3 تا ترایب بهش حمله کردیم و ترکید.
هر کس خواست بیاد تو ترایب ما در خدمتیم. البته الان فقط 4 نفریم.
Jigsa (289|707) K72
کدوم روستات الندیل؟روستای اصلیت؟500 تا شمشیر زن دارن برات فرستاده میشن.امیدوارم قبل از حمله اون برسن.
500 شمشیر زن فرستاده شد.8ساعت دیگه میرسه.شرمنده.کل نیروهایی بود که داشتم.بقیه همه رفتن جنگ.لول شمشیرزنام 2هستش.
مرسی بردیا جون از لطفت اگه زنده بمونم یا نموننم ( که دوباره شروع می کنم ) حتما کمکت می کنم
به احتمال زیاد من دارم دشمن قسم خورده ترایب TBC میشم ( البته بع غیر از میلاد ) و همینطور کل ترایبم چون این تی بی سی ها دارن فقط به ما ها حمله می کنن .
entegham هستی ؟نقل قول:
خواستم ساپورت بفرستم دیدم 50 ساعت با من فاصله داری.
اگر بفرستم فکر نکنم به دردت بخوره.
نیروهای من هم تا برسن و برگردن یک هفته ای طول میکشه.
شرمنده.
اشکال نداره ولی صفا تو که الان داری این صفحه رو میبینی کمک کن
بابا من همین الان نوبل کردم و یه دهکده جدید گرفتمنقل قول:
هم نوبلمنم پرید هم نیروهایی که برای حمله فرستاده بودم:41:
مطمئنی؟نقل قول:
توی روستای جدیدت رو نگاه کن .باید اونجا باشن.
ببین من در حد توانم برات نیرو فرستادم .نقل قول:
دیروز تو یه جنگ حدوده 6000 تا یونیت از دست دادم
الانم یه دهکده گرفتم که بازم کلی از یونیتام پرید
ولی برات بازم حدوده 1000 تا تونستم جور کنم برات فرستادم
اگه تونستم فردا هم برات میفرستم
بازم مرسی از کمکت اگه طرف بعد این حمله به سمت حملات موجی بره با کمک شما ها حتما ضربه میخوره
در آینده ای نه چندان دور جبران می کنم
نیستنقل قول:
نه تو دهکده جدیدم و نه تو دهکده ای که ازش حمله کردم
.................................................. .........................
درسته حق با شماست
الان رفتم تو ریپورت دیدم یکی حمله کرده و همه یونیتهامو کشته
جالبش اینه که یه هم ترایبی اشتباهی حمله کرده ,البته عضر خواهی کرد