ایول! من شنا کردن تو بحران رو دوست دارم : دی!
شوستر رو دیدن؟ دشات برا آخرین بار به بازیکنای رئال نگاه میکرد! فکر کنم میدونست دیگه نمیتونه مربی این تیم باشه!!! :31:
ایول! من شنا کردن تو بحران رو دوست دارم : دی!
شوستر رو دیدن؟ دشات برا آخرین بار به بازیکنای رئال نگاه میکرد! فکر کنم میدونست دیگه نمیتونه مربی این تیم باشه!!! :31:
حالا ببینیم کالدرون چه میکنه
همين بازی تموم شد دیدین هز چی خبرنگار بود رفت پیشه شوستر ...
درکل هنر واقعی رو اون سرمربی داره که اگه بازیکنای خوبش مصدوم شدن بتونه از باقیمونده یه جور استفاده کنه تا بازیکنا خوب بشن وگرنه اگه بهترین بازکنا به درچه پایین ترین سرمربی هم داده بشه حرفی واسه گفتن داره ...
الان دیارا - په په- نیتسلروی - روبن مصدومن باید یه جوری ترکیب رو ....
ولش ولی همه چی تا چند روز دیگه معلوم می شه ...
دیشب بعد از باخت دیگه حسش نبود بیام تو تاپیک. خیلی هم خسته بودم.
چند تا نکته از بازی به ذهنم میرسه :
۱- من فکر کردم اشنایدر مصدومه که از اول نذاشته بودش ولی فهمیدم کار این شوستر احمق بوده
۲- اصلا از باخت ناراحت نیستم چون اصلا حقمون نبود. هیچ تاکتیکی نداشتیم. اونا خوب کار کردن.
۳- (بازم حرف های تکراری) به ناقص بودن عقل شوستر مطمئنتر شدم.
۴- من ( یعنی گوتی) خیلی افتضاح بازی کردم مخصوصا نیمه اول - وقتی رائول اینجوری کار میکنه دیگه از بقیه چه انتظاری میره
کلا همه بازیکنا خیلی بی انگیزه بودن.
۵- یه حرف تکراری دیگه بزنم و دیگه تموم : کی میشه از دسته این هاینزه راحت بشیم.
آغاز هفتهي يازدهم لاليگا
شكست رئال مادريد و والنسيا
شوستر در آستانهي اخراج از سانتياگوبرنابئو
هفتهي يازدهم رقابتهاي لاليگا با شكست رئال مادريد در خانهي ويادوليد آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شنبه شب با انجام دو ديدار يازدهمين هفتهي رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي اسپانيا آغاز شد.
در اين ديدارها رئال مادريد و والنسيا برابر حريفان خود شكست خوردند. رئال در خانهي وايادوليد با يك گل تن به شكست داد. والنسيا هم در ورزشگاه خانگياش برابر اسپورتينگ خيخون سه بر دو شكست خورد.
شكست رئال جايگاه برند شوستر سرمربي آلماني اين تيم را به شدت به خطر انداخته است و زمزمههاي اخراج اين مربي بيش از پيش به گوش ميرسد.
پيش از اين عنوان شده بود كه اين مربي براي حفظ جايگاه خود بايد از ديدار برابر ويادوليد پيروز خارج شود.
هفتهي يازدهم رقابتهاي لاليگا يكشنبه شب با انجام هشت ديدار دنبال ميشود. در جدول اين رقابتها بارسلونا و ويارئال به ترتيب با 25 و 24 امتياز از 10 بازي صدرنشين هستند. والنسيا با 23
امتياز از 11 بازي سوم است.
نتيجهي ديدارها:
* رئال وايادوليد: يك
كانوبيو (48)
رئال مادريد: صفر
* والنسيا: 2
ويا (68، پنالتي)، ماتا (89)
اسپورتينگ خيخون: 3
لوئيس موران (20)، بارال (51)، كاسترو (81)
برنامهي ديدارهاي يكشنبه:
آتلتيكو مادريد - دپورتيوو لاكرونيا
رئال بتيس - راسينگ سانتاندر
اسپانيول - نومانسيا
آلمريا - مايوركا
ختافه - سويا
مالاگا - ويارئال
آتلتيك بيلبائو - اوساسونا
ركرتيوو اوئلوا - بارسلونا
ديديه دشان الان مربي كجاس ؟ :40:
نمياد رئال ؟؟ :27:
البته اين تيم با اين همه مصدوم حتی خداداد عزیزی رو هم بزار مربی نمی تونه کاری کنه :41::41::41:
خوشم مياد مربي احمقهاااااااااااااااا
۲ تا بازیکن کند بالای ۳۰ سال رو گذاشته دفاع وسط خب معلومه وقتی یه فوروارد تیز بیاد جلوش پدرشونو در میاره
:41::41::41::41:
اخراج شد یا نــــــــــــــــــــــــ ـــه ؟ :31::31::31:
دیگه هر بازیه رئال رو که می بینم بیشتر اعصابم خرد میشه
چه وضعیه
ما بد جوری کم بود بازیکن داریم
اصلا بیشتر بازیکن هایی که تو زمین بودن در حد رئال نیستن
همین گوتی هم دیگه باید بزاره بره
ما توی هر پست به حداقل یه بازیکن نیاز داریم ولی این کالدرون احمق نه بازیکن خوب خرید نه روبینیو رو نگه داشت
اگه روبینیو بود الان خیلی از مشکلات ما کمتر بود
من یه چیز بگم ما بیشتر مشکل بازیکن داریم در واقع کمبود بازیکن داریم تا مربی مشکل داشته باشه
وقتی بازیکن نداره شوستر چیکار کنه خب معلومه یه سری درب و داغون رو مجبوره بزاره تو زمین
در پي شكست رئال مادريد برابر وايادوليد
شوستر: مشكلي ندارم؛ اما مي توانند اخراجم كنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از شكست اين تيم مقابل وايادوليد گفت: مشكلي نداشته و اهل استعفا هم نيستم؛ اما مي توانند اخراجم كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، برند شوستر گفت: در زمين سوريا تيمي به نام رئال مادريد وجود نداشت و تنها من بودم كه به ياد كارگردان و گزارشگر بازي مي انداختم كه تيم آبي رنگ نامش رئال مادريد است.
سرمربي رئال مادريد با كنايه به بازيكنان رئال مادريد گفت: از رئال فقط من به وايادوليد سفر كرده ام و متاسفانه ساير بازيكنان نيامده اند.
وي افزود: هيچ مشكلي ندارم و تا به حال در زندگي خود اين همه آرامش نداشته ام. بازيكنان رئال مادريد مقصرند و بايد پاسخگو باشند.
شوستر تاكيد كرد: من اهل استعفا نيستم؛ اما رئال مادريد مي تواند مرا اخراج كند.
رائول: بايد آن موقعيت را به گل تبديل مي كردم
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد گفت: بازي بسيار بدي را مقابل وايادوليد به نمايش گذاشتيم و من بيشترين سهم را در شكست داشتم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازماركا، رائول گونسالس بلانكو گفت: رئال در بحران بسيار جدي فرو رفته و اوضاع تيمي ما اصلا خوب نيست؛ اما مي شود به آينده اميدوار بود.
وي ادامه داد: زمان كاپلو تيم ما حتي تا رتبه 14 جدول هم سقوط كرده بود؛ اما در نهايت قهرمان شد.
كاپيتان رئال كه در دقايق پاياني فرصت مسلم گلزني را از دست داد، افزود: بايد آن موقعيت تك به تك را به گل تبديل مي كردم. اگر چنين مي شد وضعيت خيلي فرق مي كرد. بيشترين سهم را در اين شكست داشته ام.
رئال مادريد در خانه رئال وايادوليد تن به شكست يك بر صفر داد.
سلام بچها: خوبین سلامتین؟ نگین که چه سلامی چه علیکی این چه وضعیه. بابا هر تیمی تو بحران میره که یه راه حلی داره ولی هنوز مسئولان رئال راه حل برون رفت از بحران فعلی ما پیدا نکردن. امیدوارم که به زودی راه حلش رو پیدا کنند و به زودی بتونیم بهتر بشیم. مطمئن هستم با اولین برد از بحران خارج میشیم. یه نکته دیگه در مورد کرسپو: باید بگم که مسئولان به این خاطر اونو در اختیار میگیرن که تو لیگ قهرمانان هم ازش استفاده کنند . به نظر من که ما باید چند دفاع هم باید در اختیار بگیریم.
مشکلی نداری؟؟؟؟نقل قول:
خسته نباشی واقعا.
گند زدی به تیم رفت حالا میاد میگه مشکلی ندارم بله درسته برا ما هم مشکلی نیست که اخراجت کنیم ایشالا که به زودی اخراج شی ما رو از شرت راحت کنی ای چی بگم من به این کالدرون احمق که کاپلو به اون خوبی رو از دست داد.
حالا باید هی بگردیم دنبال یه مربی خوب اخر فصل هم نیستش که بگیم مورینهو رو بیاریم.
اوضاع اونقدر قمر در عقربه که گیج شدم و شخصا هیچ فکر به ذهنم نمیرسه.
شما چی؟
شوستر هر چه سريعتر بايد اخراج بشه موافقيد؟
امیدوارم هر چه زودتر شوستر رو اخراج کنن. الان وسط فصل که فکر نمیکنم مربی خوب پیدا بشه. چی بگم والا
پس از شكست يك بر صفر رئال برابر وايادوليدنقل قول:
شوستر: تك فرصت آنها تبديل به گل شد
برند شوستر پس از شكست يك بر صفر تيمش برابر وايادوليد گفت: بد اقبال بوديم. واگذار كردن بازي كه فكر نميكرديم آن را واگذار خواهيم كرد، بسيار نااميد كننده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم رئال مادريد كه اين روزها در وضعيت بحراني به سر ميبرد، شنبه شب خارج از خانه به مصاف وايادوليد رفت و با نتيجه يك بر صفر بازي را به حريف واگذار كرد تا سرمربي آلماني رئال در لبه تيغ قرار بگيرد.
برند شوستر پس از اين شكست گفت: «تيم ما سخت تلاش ميكرد تا وضعيت را سامان بخشد. ما به دليل از دست دادن يكي از بازيكنان چند تغيير در تركيب تيم ايجاد كرديم. تيم حريف به جز گلي كه به ثمر رساند هيچ موقعيت گلزني ديگري ايجاد نكرد. مساله مهم همين است كه از خط دفاعي ضربه نخوريم. ما يكي، دو فرصت گلزني داشتيم اما، تلاشهايمان حاصلي در بر نداشت.»
وي ادامه داد: «ما سخت در تلاش هستيم تا بهترين راه چاره را براي تيم پيدا كنيم. نتيجه اين ديدار هيچ كمكي به ما نميكند. قصد ما نباختن و بدست آوردن حداقل يك امتياز بود. قصد ما اين بود كه از فشارهاي وايادوليد جلوگيري كنيم و به همين دليل گوتي، گاگو و خاوي گارسيا در خط مياني كنار يكديگر بازي كردند. فصل گذشته در اين ورزشگاه با توجه به فشاري كه وايادوليد وارد آورد آسيب بسياري خورديم و در راستاي جلوگيري از اين موضوع سعي كرديم بيشتر از بازي مستقيم براي موقعيتسازي مهاجمان استفاده كنيم. به همين دليل بود كه طبق معمول بازي نكرديم.»
شوستر در پايان گفت: «حقيقت اين است كه آنها در نيمه نخست هيچ موقعيتي نداشتند و در نيمه دوم هم تنها يك فرصت گلزني داشتند كه به گل تبديل شد. اين همان چيزي است كه به تلاشهاي ما كمك ميكند.»
در حال حاضر از خوانده راموس، روبرتو مانچيني، مايكل لادروپ و ديديه دشام به عنوان گزينههاي احتمالي جانشيني برند شوستر در رئال مادريد ياد ميشود.
شوستر باید گم شه بیرون!
باید خوانده راموس رو بیارن یا یه مربی بزرگتر
ایول حس:31::31:نقل قول:
من که اصلا مورینیو رو نمی پسندم !نقل قول:
حالا باید هی بگردیم دنبال یه مربی خوب اخر فصل هم نیستش که بگیم مورینهو رو بیاریم.
اره منم روی راموس فک کردم اگه بیاد باحال می شه !! ولی می ترسم مثل :31: بشه !نقل قول:
شوستر باید گم شه بیرون!
باید خوانده راموس رو بیارن یا یه مربی بزرگتر
ای وای!!!!!!!!!!!
این مردک آلمانی رو باید شوت کنن بیرون !
به نظره من شوستر یه استعداد کش واقعی هستش با اون تفکرات آلمانی و ماشینی در فوتبال!
اخراج الان شوستر عجولانس باید یکم بهش فرصت داد شاید هنوز هم بتونه تیم رو جمع و جور کنه
من که با خرید کرسپو مخالفم ابراهیمویچ رو بتونیم بگیریم بهتره و بقول بچه ها چند تا دفاع مربی هم اگه قراره اخراج کنیم خدا کنه عجله نکنن و یک مربی بزرگ بیارن من از زمان رفتن کاپلو میدونستم رئال با این مربی به مشکل میخوره که آخرشم خورد
به به میبینم که یاران قدیمی هم بلاخره سرو کلشون پیدا شد .
چطوری مجیک جان کجای بابا نیستی ؟
فک کنم فقط این تاپیک رو زدی و رفتی راستی اصلا فکر میکردی یه زمانی برترین تاپیک تیمهای باشگاهی خارجی در پی سی ورلد بشه؟
والا چی بگم گفتم که هم میترسم اگه اخراجش کنیم بیشتر گندش در اد و هم میترسم که در کار خیر استخاره کرده باشیم.
موندم اساسی مثل اهوی که تو گل گیر میکنه.
در ضمن من عجیب با این دیده دشام موافقم البت خوانده راموس رو هم میپسندم هم مربی بودش که با تاتنهام خیلی خوب کار کرد گرچه که گند اون تیم رو اوایل فصل در اورد دلیلش هم این بودش که ما بهترین یارامون رو (البته راس میگفتا) از دست دادیم منظورش برباتوف و کین بود.
اما خوب اگه قرار باشه بیاد رئال و رئالی که همیشه نصف از تیم اصلیش مصدومن میخود چه غلطی بکنه .
به نظر من دیده دشام مربی جون و خوبیه اما فکرم جاهای دیگری هم هست مث رافا بنیتز که مربی جونان ما هم بوده.
واقعا نمیدونم چی به چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس همه موافق اخراجند دي:
اي كاش يه مربي اي مثه مورينيو هم براي رئال پيدا بشه
من بر عکس عاشق ونگرم :46:یکی مثل اون میتونه رئال رو رویایی کنه حیف که نمیتونن یا نمی خوان که جذبش کن
سلامنقل قول:
قربانت آقا...
والا چی بگم سرم خیلی شلوغه یعنی میام نت خیلی وقته زیاد وقت فوتبال نگاه کردن ندارم تا اینکه دیشب گند رئال رو دیدم و دوباره غیرتی شدم!!:21:
والا به نظره من مربی های آلمانی نوع نگاهشون و نوع تاکتیکاشون تو دنیا خاص هست یه فوتبال خشک و ماشینی...خودتون بازی های رئال رو میبینید دیگه رئال دیگه اون فوتبال شناور سابق رو ارائه نمیده خیلی خشک و خشن بازی میکنن و بیشتر گلها هم رو خلاقیت نفرات خاص صورت گرفته تا کار جمعی!! حالا که گندش بزنن گلم نمیزنن هی فرت فرت میخورن!
واقعا این همه استعداد جوان و با انگیزه رو این مربی تلف میکنه!:13:
من مخالف تغییر مربی هستم!در واقع من موافق با یک شوک تویه تیم هستم اما نه به اون بزرگی!خیلی وحشتناکه!مربی وسط فصل...!
من میگم یه دوسه تا بازی از بازیکنای جوون استفاده کنه تا بازیکنای اصلی تیم به خودشون بیان...
هنوز خیلی از فصل مونده و همون بهتر که الان دچار بحران شدیم...
بیاین کماکان به این شتر امید داشته باشیم!: دی(منظورم شوستر بود!)
سلام بچها:
اول خدمت مجیک جان عزیز عرض کنم که دقیقا منم موافقم اما یه نکته اینه که شوتسر اصلا تاکتیک بلد نیستش شما اگه یه کم تجربه شو غیر قهرمانی رئال برای من ذکر کنید خوشحال میشم .
میبنیید که اصلا تجربه کافی و تاکتیک و غیره نداره و اصلا در حد رئال نیستش.
کاش دلبوسکه سرمربی اسپانیا نمیشد و کاش اون مربی ما بودش.
خدایشش نمیدونم چی بگم اونقدر شرایط عجیب و غریب هستش که نمیدونم چی بگم.
فعلا رئال مادرید فقط نیاز به یه انقلاب داره همین یه انقلاب اساسی که رئال رو متحول کنه.
اما
اما
اما
کشفیدم!!!!
یه بازیکن خییلی خییلی توپ کشفیدم!!!!
((زاراته))
بله زاراته بازیکن 21 ساله تیم لاتزیو واقعا بازیکن توپی هستش من که وقتی دیدم گفتم این همونی هستش که به دردمون میخوره.
تکنیک داره واقعا خوب.
خلاقیت که نگو بسیار بالا.
قدرت بدنی واقعا مناسب.
گلزنی بلفطره.
در کل یه بازیکن تمام عیار.
ای کاش که سران باشگاه اونو ببینند به نظر من که بازیکن واقعا خوبیه.
اگه که بهش بگن با پا که هیجی با سر میادش.
به نظر من که وقاعا بازیکن خوبی اومد .
نظر شما چیه؟
احمد جان شما احتمالا توي كميته استعداد يابي رئال نيستي؟ دي:نقل قول:
من بیشتر بازیهای که شبکه 3 سیما نشون میده رو نگاه میکنم و همچین مث این کارشناسها نیگاه میکنم و به دنبال بازیکنها خوب میباشم.
در این چند بازیهای اخیر که دیدم نظر من رو دو بازیکن عجیب جلب کرد.
1:زاراته ----که دربارش تو پست قبلی گفتم.
2:اگبون لاهور
مهاجم خارق العاده تیم استون ویلا .
یه بازیکن سریع -خلاق- و خوش تکنیک .
فرصت طلب -گلزن.
به نظر من بجای این بازیکنها مسخره که رئال به دنبالشونه مث کرسپو و ملیتو و الویرا بهتره که به دنبال این دو بازیکن باشیم.
حتی به نظر من در این برهه از زمان از دروگبا و هانتلار هم برامون بهترن.
به هزارو یک دلیل که دو دلیلش رو فعلا بهتون میگم خواستین پی ام بدین 999 دلیل دیگشو بهتون بگم.
--
--
به دو دلیل و اونم اینکه:
1:سنشون پایینتره و میتونن برای رئال چندین سال مفید باشن و فعلا در تیمهای خودشون عالی هستن.
2:تیمهاشون در لیگ قهرمانان حضور نداره و میتونیم ازشون تو لیگ قهرمانان هم استفاده کنیم.
کلا فعلا این دوتا رو داشته باشید تا بعد .
اما فعلا برای خریدهای زمستانی این دو بازیکن بهترین گزینه هستش.
و یه نکته دیگه اینکه بهتره یه مربی رو بیاریم که بتونه از جوانان بهتر استفاده کنه و شجاعت استفاده از اونا رو داشته باشه و به جوانان اعتماد به نفس بده مثل فرگوسن و ونگر (اونا رو نمیگم مربیهای مث اونا) .
باز هم نظر خود شما چیه؟
از نظر من ( که یکی از طرف داران رئال مادرید و سفید پوشان هستم ) شوستر آلمانی نمیتونه گزینه ی مناسبی برای رئال مادرید پر افتخار باشه .......... این مربی نمیتونه مهره های رئال رو به خوبی در کنار هم بچینه حتی به نقل از خبر ها توی تمرینات نمیتونه با بازیکنان کنار بیاد ....... این میشه که بازیکنان روحیه خود رو از دست میدن...مربی اولین نقش توی پیروزی یا باخت یک تیم داره.......از یک طرف به قول بچه ها اواسط فصل نمیشه یک مربی خوب رو پیدا کرد .......شایعات شده بود که رایکارد میتونه جای شوستر رو بگیره که من نمیدونم واقعا اگه این اتفاق بیفته چه میشه ؟
سایت هواداران رئالکد:www.realmadrid.ir
در باره عضویت در کمیته استعداد یابی رئال هم بگم که :
بله بله برای بنده چندین و چندین بار پیشنهاد دادن اما به دلیل فشار عجیب دروس راهنمای و دبیرستان و فعلا دانشگاه جواب رد دادم. دی:
اما خدایشش من از اونا بهتر میدونم کی به درد رئال میخوره.
از هر کی میپرسیدی بهت میگفت خرید کاسانو-متذلدر-هاینزه-ساویولا-باپتیستا- اشتباه محض بوده .
حالا اینکه این عجوبه ها چطوری کشفیدن خدا عالمه.
اگه شما فهمیدین نکات مثبت این بازیکنها برای رئال چی بود و یا هست برا منم بگید که یه کم روشن شم.
نكات مثبت فقط اين بوده كه به رئال بگن كهكشانينقل قول:
واسه امشب بسه تا مربي جديد نگيريم به جايي نميرسيم
من كه رفتم
یه دلیل دیگه هم داره که می خوان خودشون رو نشون بدن پس با تمام وجود برا رئال بازی میکنن تا خودشون رو ثابت کنننقل قول:
من که با ونگر موافقم 1000%:20:
ولی از زمان رفتن دل بوسکه هنوزم رئال مثل اون سالها نشده:41:
به نظر من هر چه زودتر باید مربی عوض بشه. هزار تا بازیکن جدید هم بگیره با این کادر فنی به هیچ جا نمیرسه.
به نظر من ونگر و اسپالتی گزینه های خوبی برای جانشینی شوستر هستن
دوستان مربيهايي رو پيشنهاد بدين كه بشه بيان مثلا رم و آرسنال كه ايرانو ول نميكنند
اي كاش ميشد گاس هيدينگ بياد نه؟
اسپالتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
والا نمیدونم علی جون این تحفه رو چطوری انتخاب کردی به نظر من که اصلا مناسب نیستش و از اون بهتر خوانده راموس هستش.
شاید هم اسپالتی خوب باشه اما نمیدونم والا چی بگم فقط اینو میدونم که در شرایط فعلی بهترین گزینه مربی لیورپول رافا بنیتز هستش.
کالی در نقل و انتقالات بسیار اشتباه کرد نمیدونم چطوری فصل قبل رو یادش نبود ما دقیقا فصل قبل هم به همین مشکل خوردیم.
مصدومیت بازیکنانمون و بدبختی های بعدی.
من فکر میکردم در نقل و انتقالات خوب کار کنند که قربونشون برم.
ببخشید احمد جون همین تحفه دو سال بهترین مربی ایتالیا شده هانقل قول:
شوخی میکنین !
ونگر !!!
عمرا ز آرسنال بیاد بیرون
در ضمن زیاد ازش خوشم نمیاد
به جای مربی باید فکر به حال خرید بازیکن بکنیم
ایتالیا چی هست که بهترین مربی داشته باشه !! :دينقل قول:
ببخشید احمد جون همین تحفه دو سال بهترین مربی ایتالیا شده ها