پورحيدرى:مسأله حضور من، قلعه نويى و حجازى نيست
استقلال به مردى با نفوذ احتياج داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى- منصور پورحيدرى پس از آنكه از هيات مديره كنار گذاشته شد دلايل كنار رفتنش و مشكلات باشگاه استقلال را تشرح مى كند: «اصلى ترين مشكلى كه در چند سال اخير باعث افت استقلال شده مشكلات مالى و عدم ثبات مديريت است.
در كشور ما مدير يك باشگاه از فرداى كار خود خبر ندارد زيرا امكان دارد به علت دو نتيجه ضعيف بركنار شود. استقلال به كسانى احتياج دارد تا بتوانند با نفوذ و رابطه براى اين تيم پول سازى كنند و اين پول به باشگاه تزريق شود. من توان و ارتباطى نداشتم تا بتوانم براى باشگاه پول فراهم كنم، اعضاى هيات مديره مى خواستند خودشان مسائل مالى را حل كنند و بحث بر سر اين بود كه پول چه جور فراهم شود درنتيجه وقتى پول نباشد نه من بلكه بقيه دوستان نيز موفق نيستند و اين به مجموعه استقلال ضربه مى زند.
مسأله حضور من، قلعه نويى و حجازى و ديگران نيست، اصل مسأله حل مسائل مالى و مديريتى باشگاه است ولى به عنوان يك استقلالى هرگاه به وجود من نياز باشد در خدمت باشگاه هستم. حدود ۴۵ سال در فوتبال اين مملكت حضور دارم و بيشتر عمر خود را در راه خدمت به باشگاه استقلال و هواداران اين تيم گذرانده و خدا را شاكرم بهترين دوستان خود را در فوتبال و ورزش پيدا كرده ام و اگر امروز نامى از پورحيدرى است به خاطر مردم و هواداران استقلال كه همواره مرا مورد لطف قرار داده اند. فوتبال زمان ما، با زمان فعلى قابل قياس نيست. مسائل مالى به اين شكل نبود، نظم در برنامه ريزى مسابقات خيلى بهتر از الان بود، بازيكنان از لحاظ توان بدنى در سطح بالاترى قرار داشتند ولى در حال حاضر مسائل مالى به نوعى همه چيز را دگرگون ساخته است.»