سلام.میدونم نباید 2باره بگم ولی گفتم شاید ندیده باشید.نقل قول:
Printable View
سلام.میدونم نباید 2باره بگم ولی گفتم شاید ندیده باشید.نقل قول:
این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:نقل قول:
- یا ویندوز ایراد پیدا کرده که بایستی ویندوز رو دوباره نصب کنید... در پایان ویندوز رو کامل آپدیت کنید.
- یا متاسفانه سیستم شما ویروسی شده که چک کردن سیستم به وسیله Kaspersky یا Nod 32 و یا Bitdefender رو توصیه میکنم.
من كه چيزي پيدا نكردم بهتره بريد اينجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=160
آره نديديمش!!!نقل قول:
شما بايد رجيستري رو پاكسازي كني ترجيحا با يه برنامه اما دستي هم مي توني
سلام.خوب چجوری این رجیستری رو پاکسازی کنم؟یه راهنمایی کنید لطفا.
خيلي ممنونم .به به به به
به خاطر كارت يك تشكر به نامت اقاي soltan_reza
راستي از همه در ص627 يك بار تشكر ميكنم.
ببينيد.................
از اين برنامه استفاده كن:نقل قول:
اول گزينه registry backup رو بزن براي گرفتن بك اپ و جلوگيري از هر مشكل احتماليکد:http://www.download.com/Abexo-Free-Registry-Cleaner/3000-2094_4-10434886.html
بعد گزينه registry cleanup
وقتي كارش تموم شد ريستارت كن
بعد سعي كن بازي رو نصب كني
سلام.ببخشید این واسه ویستا نمیاد.نقل قول:
از اين استفاده كن:
کد:http://www.registrycleanerforvista.com/free_registry_cleaner_for_vista.html
سلام.چجوری باهاش کار کنم؟ باید همه رو تیک بزنم بعد بزنم رو clean registry?راستی توش گزینه ی backup نداشت.
ادیت کردم(پستام تو این تاپیک زیاد شد).
من دان کردم و clean کردم.ولی هیچ تغییری نکرد.
من بازي true crime رو تا 4 دقيقه بازي ميكنم بعد ارور ميده و از بازي پرتم ميكنه بيرون يكي كمك ميكنه تا مشكلم حل بشه.
من یه کارت کرافیک geforce 6200 خریدم اما موقع اجرای بازیها اخطار میاد مربوط به pixel shader و فقط باید بازی با گرفیک پایین اجرا کنم
آره همه رو تيك بزننقل قول:
قبليه backup داشت اين يكي نه! مشكلي نيست شما clean registry رو بزن
متن ارور؟نقل قول:
اين خطا يعني كارت گرافيك شما از minimum requirements بازي كمتره و نمي تونين باهاش اون بازي رو اجرا كنين كاريش هم نمي شه كرد جز همون كه خودت گفتي!نقل قول:
خب چرا پستت رو اديت مي كني!نقل قول:
اگه شانسي نديده بودم فكر مي كردم ديگه مشكلت حل شده!
يه كاري كن
رجيستري رو باز كن ( توي cmd بنويس regedit )
حالا برو به edit و بعد find رو بزن اسم بازي رو بنويس و اينتر بزن ببين مقداري با اين اسم پيدا مي كني يا نه
اگه پيدا بشه يعني بايد دستي اين مقاديرو پاك كني (هرچي پيدا كردي) اگه نه بايد فكر كنم ببينم چيكار كني!
دفه ديگه هم پستتو اديت نكن!
سلام.
من ویندوز قبلیم xp 32 bit بود ولی امروز چون می خواستم ررم کامل بکشه کردمش Vista 64 bit ولی وقتی دوباره بازی devil may cry 4 رو ریختم دیگه اجرا نشدش
جدید ترین درایور کارت گرافیکم رو هم ریختم ولی فایده نداشت
یه ایراده دیگه هم که پیدا کرده اینه که بازی PES 2008 رو رو حالت very low میاره و میگه که گرافیکت بیشتر از این نمی کشه در صورتی که رو xp رو hight هم می اومد
ممنون می شم کمک کنین
نوشته شده توسط Dr.DUGeR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،من ویندوز رو عوض کردم اما باز هم همین نشکل رو داشتنقل قول:
سلام
من بازی Need for Speed ProStreet و call of duty 4 1 بار بعد از نصب اجرا میشه اما دیگه نه!!
این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:
- یا ویندوز ایراد پیدا کرده که بایستی ویندوز رو دوباره نصب کنید... در پایان ویندوز رو کامل آپدیت کنید.
- یا متاسفانه سیستم شما ویروسی شده که چک کردن سیستم به وسیله Kaspersky یا Nod 32 و یا Bitdefender رو توصیه میکنم.
2- سیستم هم مطمئن هستم که ویروسی نیست.
این هم بگم موقع نصب سی دی گرافیک ارور میاد و باید ادامه نصب رو بزنی واینکه من قبل از این کارت گرافیک ati داشتم و باهاش راحت بازی اجرا میکردم به نظر شما من کارت گرافیک رو عوض کنم؟
من هم اون فایل ها رو جدا ریختم ولی وقتی رو بازی دو بار کلیک می کنم که باز بشه می گهنقل قول:
اون بازی قدیمی رو می خواد
نمی دونم واقعا چی کار کنم
هر کاری می کنم نمی شه
:41:
سلام.اون کار رو کردم.بازم همونه و هیچ تغییری نکرد.نقل قول:
دوستان راه حلی برای مشکل من ندارن؟؟
نقل قول:ويستا باگ زياد داره مشكلاتش براي اجراي بازي ها و برنامه ها هنوز زيادن! بهترين راه اينه كه سرويس پك 1 رو نصب كني ولي نمي شه گفت حتما درست مي شهنقل قول:
درضمن حتما از directx10 استفاده كن
اون خطايي كه من خوندم نشون مي داد تو سعي كردي بازي رو از طريق خودش uninstall كني اگه اينطوره يه بار هم از طريق add/remove program بازي رو توي ليست پيدا كن و پاك كننقل قول:
يه چيز ديگه:
وقتي داشتي توي رجيستري مي گشتي اسم بازي رو چطوري نوشتي؟ اينطوري: "gears of war" يا gow بايد بنويسي ( كوتيشن ها فراموش نشه)
و يه چيز ديگه: اگه system restore روشنه ببين مي توني يه تاريخ قبل از اينكه بزني فولدر رو پاك كني پيدا كني يا نه
و يه چيز ديگه: اين مسير رو چك كن يه عكس ازش بگير بذار:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Explorer\Shell Folders
و آخرين راه: اصلا دلم نمي خواد بگم ولي اگه نشه مجبوري ويندوز رو دوباره نصب كني كه من هيچوقت توصيه نمي كنم اينكارو بكني!!!
aga man ye bar baziye DEVIL MAY CRY ro beedoone hich moshkeli nasb kardam hala bad az in ke windows amo avaz kardam mogeye ejrash in error ro mide:
this aplicaition has failed to start becaus XINPUT1-3.dll was not found. re inistal the aplicaition may fix this problem.
اينكه ويندوزت رو عوض كردي يعني xp رو مثلا كردي vista ؟نقل قول:
همينطوري كه متن ارور مي گه فايل XINPUT1-3.dll رو نداري
سلام به دوستان
من بازی Monster Madness Battle for Suburbia رو از خریدم و بعد از نصب کردن اجرا نمیشه.
من فایل 20 مگابایتی MonsterMadness_Patch1001.exe رو هم نصب کردم
و همچنین کرک که فایلهای زیر شامل میشه هم در بازی کپی کردم ( نمیدونم این فایلهای کرک کامل
هستن یانه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم ارورهای زیر رو میده:
اولی اینکه میگه فایل kernel32.dll مشکل داره ولی من حتی ویندوز جدید نصب کردم باز هم همین
مشکل رو میده.
سیستم من هم GFORCE 6200,CPU 2.8 ,RAM 1GB
ویندوز XP و DirectX 9.0c رو هم نصب کردم
تشکر میکنم مشکلمو حل کنید.
موفق باشید
ايكس پي بود ايكس پي هم هستنقل قول:
اولين باري گه نسب كردم همچين اروري نداد همون ديوي دي هام هست:13:
دوست عزیز این فایل را از اینجا دانلود:نقل قول:
ودر پوشه :کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xinput1_3
C:\Windows\System32
کپی کن.
سلام
من یه بازی دارم که نه اجرا میشه نه ارور میده...(xp) حتی unknown error هم نمیده...
مشکلش چیا میتونه باشه؟
اون بازی شما می تونه خیلی قدیمی باشه.شما Compability Mode را امتحان کردید؟نقل قول:
اسم بازیتون هم بگید خوبه D:
خیلی اونطوری نیست...نقل قول:
اون بازی شما می تونه خیلی قدیمی باشه.
خوردنیه؟!!نقل قول:
شما Compability Mode را امتحان کردید؟
مگه مهمه؟نقل قول:
اسم بازیتون هم بگید خوبه D:
crashday
میخوای اسم کمپانیش هم بگم؟
دوست عزیز! شما چطور انتظار داشتید در حالی که نام بازی رو عنوان نکردید, راهنمایی بشید؟!نقل قول:
متاسفانه مشخصات سیستم رو هم عنوان نکردید. (سی پی یو, کارت گرافیک, رم)
فکر نمیکنم عبارت "خوردنیه؟!!" و "میخوای اسم کمپانیش هم بگم؟" جملات صحیحی باشن ... این جور جملات باعث میشن که کسی کمتر رغبت بکنه تا به شما جواب بده... (دوستانه عنوان میکنم)
این مشکل به احتمال بسیار زیاد از خود بازی ناشی میشه. (امیدوارم سیستمتون برای اجرای این بازی مناسب باشه)نقل قول:
ایرادات بسیاری در هنگام انتشار بازی وجود داشته که برای اون پچ رسمی به ورژن 1.1 منتشر شد... ایرادی که ذکر کردید بایستی با نصب این پچ حل بشه...
میتونید این پچ و کرکش رو به ترتیب از این آدرس ها دریافت کنید:
کد:http://www.gamershell.com/download_13135.shtml
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم نصب شده باشه.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Crashdayv1.1NoCDFixedexeAll.rar
برای این که فکر نمیکردم سوال من ربطی به اسم بازی داشته باشه... چون با چندتا نرم افزار و بازی دیگه که اجرا میشدند همین مشکل رو من داشتم (که ظاهراًربط داره)نقل قول:
دوست عزیز! شما چطور انتظار داشتید در حالی که نام بازی رو عنوان نکردید, راهنمایی بشید؟!
حرف شما رو کاملاً قبول دارم چون تجربه کردم وتابحال هم بهش عمل کردمنقل قول:
فکر نمیکنم عبارت "خوردنیه؟!!" و "میخوای اسم کمپانیش هم بگم؟" جملات صحیحی باشن ... این جور جملات باعث میشن که کسی کمتر رغبت بکنه تا به شما جواب بده... (دوستانه عنوان میکنم)
ولی من با هر کسی مدل خودش صحبت میکنم مثلاً ایشون خودمونی صحبت کردند(از عبارت D: استفاده کردن!!) من هم باهاشون تریپ خودمونی صحبت کردم.
از کمکتون هم ممنونم
از Optimus Prime هم عذر میخوام
کسی نیست کار منو راه بندازهنقل قول:
من بازی Stranglehold رو نصب کردم و وارد بازی شدم دمو و منو بالا اومد ولی وقتی New Game رو میزنم تو Loading گیر میکنه
Vga:512 7300
Ram:2gig
Cpu3
Xp
سلام
كسي بازي dracula origin رو بازي كرده؟ من تو بازي به مشكل برخوردم كسي هست بتونه كمكم كنه
متشكرم
کارت گرافیک سیستم شما برای اجرای این بازی ضعیفه.نقل قول:
حداقل کارت مورد نیاز برای اجرای بازی باید ATI Radeon X1600 GTO 256MB یا NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB باشه.
دوست عزیز! اولا شما اصلا مطرح نکردید که در کجای بازی مشکل دارید! ;)نقل قول:
ثانیا تمامی مباحث در مورد هر بازی فقط در تاپیک خودش انجام میگیره به غیر از ایرادات در نصب و اجرا ...
پس سوال خودتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
همچنین توصیه میکنیم قبل از فعالیت حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید... ممنون از توجهتون!
نکته: لازم نیست برای نوشتن از فونت های بزرگ استفاده کنید... همون فونت استاندارد کار شما رو راه میندازه.
کارت گرافیکتون که ضعیف هست برای بازی. ولی شما Driver کارت گرافیکیتون به روز هست؟ چون اون اول کلا برای خیلی کارت گرافیکی ها تو Windows XP اجرا نمی شد یکی از دوستان من سیتمش درست مثل شما بود با امدن درایور های بهد از 163 بازی براش اجرا میشد که البته خوب و سریع نبود.نقل قول:
سوالاي سخت سخت مي پرسي!نقل قول:
غير از اين بازي بازي ديگه اي همزمان داري كه مطمئن باشي درست كار مي كنه يعني مطمئني مشكل فقط مال اين بازيه؟
نرم افزار ديگه اي همزمان باهاش يا به تازگي نصب نكردي؟ ZoneAlarm نداري؟
مي شه اسم فايل هاي ini بازي رو برام بگي؟
من بازي sherlock holmes :the silver earring رو نصب كردم وقتي بازي رو اجرا ميكنم همه صفحه سياه ميشه و يه مربع وسط صفحه مياد كه اين پيغام رو ميده
out of frequency
HF : 50. 7 KHz / VF :70 .OHz
operating frequency
HF : 30 .54 KHz / VF : 50 .120Hz
بعد هم خود به خود از 19 شروع ميكنه شمارش رو به پايين به عدد 1 هم كه ميرسه مانيتور خاموش ميشه ولي صداي بازي مياد كه داره اجرا ميشه فقط تصوير نمياره ممنون ميشم اگر كمكم كنيد
توي فولدر بازي فايل setup.ini رو پيدا كن frequency رو به 60 تغيير بدهنقل قول:
یادم رفت گرافیک کامپیوتر خواهرم رو گفتم مال من اخرین حد 512 هست:46: :11:نقل قول: