اصلا قابل مقایسن؟ چرا فکر میکنین چاوشی حتما باید غمگین بخونه ، همیشه و در هر حال؟!نقل قول:
Printable View
اصلا قابل مقایسن؟ چرا فکر میکنین چاوشی حتما باید غمگین بخونه ، همیشه و در هر حال؟!نقل قول:
کلا من یادم نمیاد شما از چیزی خوشتون اومده باشهنقل قول:
فکر کنم سنگ صبور و عشق دو حرفی هم که گوش کردی اومدی گفتی افتضاح بود :n02:
به چاووشی با «حزن» عادت کردیم !
ولی خب اینم سورپرایز بدی نبود ! :n02:
من نگفتم همش باید غمگین بخونه !نقل قول:
ولی نه دیگه اینجوری بخونه !
به نظر منم اصلا خوب نبود !!!!نقل قول:
شما هم تا به حال نشده یکی نظر مخالف بده و شما ازش نقل نگیری و چیزی نگی ...
داداش من ...نقل قول:
من عاشق 90 درصد آهنگای چاوشیم !
تو 5 تا خواننده برتر منه !
[حذف شد]
فوق العاده زیبا بود
تنها کسی که میتونه رو همچین اشعاری همچین ملودی ها رو بذاره و به قشنگی اجرا کنه چاوشی هست
خیلی عالی بود شعرو که خوندم اصلا فکر نمیکردم اینجوری بتونه بخونه:دی
فقط کوتاه بود یکم
حالا به هم نپرین !
آ آ آ ... حالا بیایین وسط ! آمد بهار جان ها ای شاخ تر برقص آ !!!! : دی :|
---
منم فکرش رو نمی کردم روزی بشه رو شعر مولانا 6/8 خوند اصن ! ولی به نظرم زیاد درست نبود این کار !
کلا فضای آهنگ 6/8 با فضای اشعار کلاسیک ایرانی همخونی نداره . قبول کنید !
به نظر منم بهتر بود از یه شعر نو استفاده می کرد !
خب،
نظر اولیه
آهنگ سازی طبق معمول عالی، بالاتر از تمام آهنگهای فارسی زبان
اجرا، لحن و شیوه خوندن چاووشی، افتضاح به تمام معنا.
به وفور خارج خوندن داره و فراز و فرود بیجای صدا و سرعت خوندن
تنظیمش هم به نظرم متوسط
در کل آهنگ متوسطیه
ولی در سبک خود آهنگ به نظرم خوبه
(یه حسی بهم میگه محسن این آهنگ رو داده
که ما با توجه به اتفاقات شنبه و اینا
با یه شال بنفش و یا شایدم سبز بریم برقصیم :n02::n20:)
دیدید که انجام داد و شد برای یه هنرمند خلاق و نترس ، نشد معنی نداره ، ضمنا نمیدونم رو چه حسابی میگید 6و8 با اشعار کلاسیک و شعر مولانا همخوانی نداره؟نقل قول:
به نظر من : آهنگ خوبی بود . عالی نبود ولی آنقدر ها هم ضعیف نبود که ازش بدم بیاد . اون اولش که آروم میخونه هم اگه نبود بهتر بود
در مورد شعر هم هرچند که به ترتیب شعر صفحه قبلی نیست ولی یه اشکالی که داشت این بود که : غیر از این "به رقص آ " چیز دیگه ای ازش نفهمیدم :n02:
ولی 6/8 خوبی بود :
یالا بیاین وسط : هااااااا ماشالله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو ببین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
اووووووووووه...چه خبره این تاپیک !!
من فکر کردم نفر اولم میام نظر بدم...:n02:
نظرم اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم که محسن چاوشی تا یه چیزی رو شور اش رو در نیاره ولکن نیست...!!:n15:
به نظرم ضعیف ترین آهنگ 13 از این بهتر و عامه پسند تر بود..
این آهنگها فقط پان چاوشی ها رو ارضا میکنه....
متاسفانه چاوشی داره هر روز خاص تر میشه و این داره باعث میشه دایره طرفداراش هر روز کوچیکتر و خاص تر بشه..
هر کسی نمیتونه با این آهنگها ارتباط برقرار کنه....
حالا هر کس نظری در مورد اهنگ داره و سلیقه ها متفاوته و طبیعی هم هست بهترین فیلم و اهنگ و ... هم همه رو راضی نمیکنه ولی این قسمت نظرت خیلی جالب بودنقل قول:
متاسفانه چاوشی داره هر روز خاص تر میشه و این داره باعث میشه دایره طرفداراش هر روز کوچیکتر و خاص تر بشه..
الان من خود ان سیزدهم خاص بود یا عام که کلی طرفدار هم به دایره طرفدارای چاوشی اضافه کرد و حتی اونایی که چاوشی گوش نمیکردن طرفدارش کرد
همین اهنگ هم ببین چقدر شنیده میشه حالا و تو جشن ها و عروسی ها
کلا بعضی نظرات خیلی جالبه
اصلا فلسفه انتشار تک آهنگ های چاوشی توی این یکی دو سال همینه که بازتاب سبک های جدیدو بین مردم ببینه تقریبا نصف تک آهنگهاش تو دو سال اخیر با همین خط فکری منتشر شدن ، دو تا نمونه کاملا بارزش دلتنگ و مترو و حتی ها ، قرار هم نیست روی تک آهنگ ها به اندازه آهنگ های یه آلبوم وقت گذاشته بشه
بحث در مورد خوب و بد بودنش نمیخوام انجام بدم چون من هیچ تخصصی در این زمینه ندارم و تو این سطح بحث ها کاملا سلیقه ای هست
یک تک اهنگ دو دقیقه ای شاد بود همانطور که محسن چاوشی عزیز گفت انتشارشم به مناسبت شادی مردم تو این روزا هم بوده
همین که برای تک تک کارای محسن چاوشی و حتی یک تک اهنگاش این همه بحث و نظرات دقیق میشه جای خوشحالی هست واسه چاوشی قطعا
ولی عده ای دوست دارن همه کارها در حد شاهکار از اب در بیاد که این غیرممکن هست هم برای چاوشی هم برای همه هنرمندان
اینکه بیایم یه کار دو دقیقه ای رو با اهنگایی مثه سنگ صبور و ... مقایسه کنیم خیلی نظر بی ربطی هست به نظرم
ماه پیش هم سیاوش قمیشی تک اهنگی تقریبا شاد به اسم نوازش داده بود که تو سایتی نظر ات میدیدم یه سری میگفتن این چیه و عده ای دیگه هم کلی خوششون اومده بود
بعضی دوستان هم توقع داشتن همه اهنگاش مثه الکی و ... از اب دربیاد
نمیگم که نتونست و نشد !از نظر من بد نبود و خوب هم نبود اونقدرا . شاید دلیلش همین سریع آماده شدن این کار باشه .نقل قول:
میدونی چرا میگم 6/8 و کلاسیک به هم نمیخورن؟ چون به نظرم یه جورایی این جور اشعار بُعد عرفانیشون خیلی بیشتر از اونی که بخواد ازشون قِر کمری استفاده بشه. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.:n01:
در هر صورت بهتره شاد باشم .:n11:
حرفت رو تا حتی قبول دارم...ولی بازتاب بین چه کسایی ؟نقل قول:
طرفدارهای چاوشی ؟ یا پان چاوشی ها ؟ یا شنونده های غیره و عموم مردم ؟؟!!
اگه بخوایم به کامنت های توی فیس بوک چاوشی بگیم فید بک !! که معلومه همه میان میگن : به به و چه چه..
واکنش اصلی و فیدبک واقعی باید بین کسایی باشه که طرفدار متعصب چاوشی نیستن و فقط چاوشی گوش میدن و منصفانه نظر میدن نه از روی تعصب بیجا...
این آهنگا نمیتونه بین اون افراد جایی داشته باشه..
جالبه رفته یه آهنگ 6-8 خونده بعد بعضیا میگن سبک جدید !
چاوشی نباید این جوری بخونه !
من خودم طرفدار سرسخت محسنم و واقعا ناراحت شدم با این آهنگ
این خاص نبود ! این 6-8 بود با این تفاوت که یکی مثل ساسی میاد از خودش شعر در میاره محسن اومده از شاعرای بزرگ شعر انتخاب کرده !
در هر صورت افتضاح !
شما نوازش رو با این آهنگ 6-8 مقایسه میکنی ! هر چند همون آهنگم به گفته خیلیا جز آهنگای خوب سیاوش نبود !نقل قول:
ماه پیش هم سیاوش قمیشی تک اهنگی تقریبا شاد به اسم نوازش داده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واکنش اصلی و فیدبک واقعی باید بین کسایی باشه که طرفدار متعصب چاوشی نیستن و فقط چاوشی گوش میدن و منصفانه نظر میدن نه از روی تعصب بیجا...
این آهنگا نمیتونه بین اون افراد جایی داشته باشه..
هنوز یه ساعت از انتشار اهنگ نگذشته که میبینی سالومه سید نیا مجری شبکه من و تو که اصلا گروه خونیش به چاوشی نمیخوره(نکنه طرفدار متعصب چاوشی هست ایشون و ما هم خبر نداریم :n09:) هم این اهنگ شیر میکنه و نظرات پیجش هم همه حال کردن با اهنگ :
محتوای مخفی: نظرات
اهنگ بازار خرمشهر و غیرمعمولی هم میگفتن چیه و همونا هم جز بیشترین اهنگ های فیدبک دار چاوشی شدن
البوم من خود ان سیزدهم میگفتید خاص هست و فقط طرفدارای چاوشی حال میکنن، شد از نظر خیلی ها بهترین البوم چاوشی
مسلما محسن دنباله روی طرفدارای متعصبش نیست ، به اون ها احترام میذاره ولی اطمینان میدم بهتون که خیلی خوب میشناسه طرفداراش رونقل قول:
شما تا به حال چنین آهنگ هایی رو توی آلبوم های رسمی شنیدید؟ یه مشکل بزرگ طرفدارای چاوشی تعصب بیجاشونه که متاسفانه خیلی جاها دافعه ایجاد میکنه توی افراد مختلف
گاهی اوقات بهتره خیلی جدی گرفته نشه کارهای چاوشی ، خوب توی این لحظه ها شاد بوده و خواسته بقیرو هم توی شادیش شریک کنه همونطور که تو غمای خیلی از ما شریک بوده
وای عجب آهنگ باحالی الان تاز ه دانلود کردم
به نظر من این ترک به عنوان یه ترک جو عوض کن :n02: خوب بود.
برای تنوع بد نبود!
اما این مدل شوخی ها با همچین شعرهایی از همچین شاعرهایی خیلی جالب نیست! بیچاره تن مولانا تو قبر داره می لرزه! :دی
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
خیلی آهنگش باحاله :n12: هر چی گوش میدم سیر نمیشم :n08:
شعر مولانا رو برداشته رو شیش و هشت خونده :n08:
ای خشک کمر برقصا :n08:
من موندم این شعرو چه جوری حافظ و مولانا با هم گفتن ؟ :n02:
آهنگ سازی و تنظیم خوبه ، یکم به صداش نمیخونه این آهنگ ولی در کل متوسط روبه بالاست
:40: چون حس میکنم بخاطر قضایای شنبه داده گوش میدم :40:
سلام
زیاد از آهنگ خوشم نیومد جوری که بره توی Playlist آهنگ هام ولی زیادم بد نبود یه جورایی که آهنگ متوسط بود با ریتمی جدید از محسن چاووشی در هر صورت متوسط بود و به حال و هوای این روزا میخورد امیدوارم این شادی ادامه داشته باشه ولی به سمت 6-8 نره بهتره شاد بخونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جونم
آخه سالومه حرفش حجته...؟
این سالی آهنگهای چرت tm bax هم به اشتراک گذاشته..کلا الکی خوشه...:n02:
بعدشم اینو خودش به اشتراک نذاشته آدمین پیچ گذاشته..که همیشه آهنگهای جدید رو میذاره..
تازه این فقط یک نفر که فیدبک مثبت داره.. مثل همه آدم های دیگه که از آهنگ خوششون امده...
در مورد آهنگ : من نمیگم افتضاحه..به نظرم یه آهنگ متوسط به بالا هست..آهنگسازی عالیه و کاور آهنگ هم بسیار زیباست..
وای خدای من:n04:
الان این جناب چاوشی بودن؟
!!!!به خدا این روزا فقط چاوشی مونده بود قاطی کنه بنده خدا
این آهنگ ِ برقص آ تو سایت رسمی محسن هست !؟ ========== فقط میشه گفت :متفاوت ِ قوی بودن یا نبودنش بماند ...
فقط میتونم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنوعو قبول ولی دیگه خیلی شاد بود هر بار گوشش میدم نمیدونم چرا نا خودآگاه میخندم!:n02:
خدا رحم کنه !
(انگار سال 89 تکرار نا شدنی خواهد بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(از وقتی بچش به دنیا اومده احساس میکنم خیلی روحیاتش عوض شده!)
بیشت فک کنم این آهنگو برا پسرش خونده!(چون اگه دقت کنین یه ذره با روحیات بچه ها بیشتر میخوره!)
عاغا بخدا من طرفدار پروپاقرص و متعصب چاوشي هستم ولي از اين آهنگ اصن خوشم نيومد.نياين گير بديد كه عامه پسنده يا هركسي درك نميكنه و الخ
نظر من اينجوري بود
کی گفت حرفش حجته ؟ :دی اصلا حرفی نزده بود که حجت باشه :دی شما میگی فیدبک نداره اتفاقا به نظرم فیدبکش از خیلی از اهنگای چاوشی بالاتر خواهد بود این سالومه هم که گذاشتم یه مثال نقض واسه حرفت بود [ توقع داری مثلا تو 12 ساعت رییس جمهور بیاد نظرشو در مورد اهنگ بده و فیدبکش مشخص شه :دی ]که مثلا کسی که با tm bax حال میکنه با این اهنگ هم حال کرده مگر نه هیچ ارزش دیگری ندارد :n06:نقل قول:
تو همین چند ساعت هم مشخص هست استقبال از اهنگ یه سری که اصلا اهنگای غمگین گوش نمیدن اومده بودن میگفتن اگه چاوشی اینطور بخونه ما طرفدارش میشیم!!! :n02:
در کل به نظرم هر دو سه سال یه بار یه کار شاد از چاوشی مشکلی ایجاد نمیکنه اهنگای شادش هم خیلی طرفدار داره مثه غیرمعمولی بازار خرمشهر و اهای خبر نداری
من هم میخندم هم میرقصم :n02:نقل قول:
تنوعو قبول ولی دیگه خیلی شاد بود هر بار گوشش میدم نمیدونم چرا نا خودآگاه میخندم!:n02:
خدا رحم کنه !
عامه پسند ؟ :n04:نقل قول:
.نياين گير بديد كه عامه پسنده يا هركسي درك نميكنه و الخ
کجاش عامه پسنده !! اتفاقا کاملا خاص پسنده.
شعر مولوی رو بیت شیش و هشت عامه پسند نیس که !
من که خیلی حال کردم :n02:
تو هم بیکار نشین پاشو جان پدر برقصا :n02:
وای چه آهنگ باحال و ته خنده ای بود . عجب آهنگسازی و تنظیمی جالبی داشت:n08:
تا حالا ندیده بودم چاوشی یه آهنگ رو انقدر شاد بخونه، حتی تو شادترین آهنگاش هم قبلا باز یه ته غمی داشت
خلاصه واسه تنوع چسبید
ایران هم رفت جام جهانی ... تبریک به همه
جان پدر برقصا :n06::n02:
خدا بخیر کنه! حالا دو روز دیگه چاووشی جان یه آهنگ به مناسبت رفتن به جام جهانی می خونه! این دفعه با شعری از سعدی عزیز! :دی
جان پدر به رقص آ! :)
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
آقا چقدر قشنگ میشه با این آهنگ رقصید!!!فکرش رو بکنید!:n02:
دوستان محسن با شیر مادر خصومتی چیزی داره؟!
وقتی میگه شیر مادر یه بغض خیلی خاصی تو گلوشه!(انگار حسرت شیر مادر به دلش مونده!):n02:
محسن چاوشی ام مجسن چاوشی قدیم ، والا :n15: