اشلي رو خوب اومدي.:27:نقل قول:
Printable View
اشلي رو خوب اومدي.:27:نقل قول:
به نظر من کراوزر بیرحم ترینشون هست.
درسته ولی من نفهمیدم چه پدر کشتگی با این لیون بدبخت داشت !نقل قول:
به نظر من کراوزر بیرحم ترینشون هست.
من هم نفهمیدم. این یکی از معایب این بازی هست.
يادداشتهايي رو كه درست قبل از مبارزه با Krauser بدست مياريد، علت دشمني اون با Leon رو كاملا توضيح ميده.نقل قول:
اگه ميشه يه نمه توضيح بديد.:10:نقل قول:
نميدونم، بهشخصه هر وقت Jill رو ميبينم (مخصوصا تو RE3) بهشدت احساس ميكنم كه ماسته.نقل قول:
آخرين قسمت، وقتي Leon رو تو جزيره تنها ميذاره، اصلا خوشم نيومد. شايد Leon اصلا بلد نبود Jet Ski سوار شه، اونوقت چي ميشد؟؟؟ توي اون قايق موتوري هم همينطور، حال Leon رو ميگيره. طرز صحبتش يه جورايي به آدم برميخوره. در ضمن Leon در اولين ديدار رودررو با Ada در باغ قصر بهش ميگه كه تو داري براي Wesker كار ميكني. از كار Ada براي Wesker خبر داره... البته همينجا هم موقع جدا شدن از Leon خيلي بد باهاش صحبت ميكنه.نقل قول:
از اون بدتر، در بازي Ada، وقتي داخل قصر ميخواد با Leon رو در رو بشه، پيغام ميده كه "اگه Leon رو ببينم، مجبورم بكشمش" شايد Leon اون رو ميكشت (كه مطمئنم همينطور ميشد). Ada انگشت كوچيكهي Leon هم نميشه اونوقت ميگه كه اگه ببينمش بايد بكشمش، Ada بخواد نفس بكشه Leon نفسشو ميبره.
با "ترين"هاي Ashley كاملا موافقم، هر چي بارش كني بازم كمشه. يك مورد رو هم اضافه كنم:نقل قول:
خفنترين و سالارترين: Hunk
نه دیگه لیون به این حرفه ای که حتی ایدا توی گزارشش ذکر می کنه که لیون فوق العاده است و چقدر توی این 6 سال پیشرفت کرده اونوقت Jet Ski بلد نباشه سوار بشه؟ بنظر من ایدا لیون رو خوب می شناختهنقل قول:
اینو گفتی یه چیزهایی یادم اومد اما یادم نمی یاد لیون اسم وسکر رو آورده باشه فقط به ایدا گفت تو دوباره داری جاسوسی می کنی؟ و ازش دلیل اینکارشو پرسید اما ایدا جوابی نداد.نقل قول:
بنظر من سبک صحبت کردن ایدا همینطوره و اهانت آمیز نیست اون لیون رو در خفا دوست داره و حاضر نیست فعلا ( البته فعلا) بین کارش و عشق یکیشو انتخاب کنه ولی من مطمئنم آخرش به سمت لیون می ره!
برای اینکه چند لحظه قبل از اون صحنه وسکر دستور مستقیم کشتن لیون رو به ایدا داده. اونجا وسکر از ایدا درباره لیون می پرسه و ازش می خواد لیون رو بکشه اما ایدا مدام بهانه می یاره و به وسکر اطمینان می ده که لیون اصلا خبر نداره اون چرا اینجاست و فقط برای نجات اشلی اومده و هرچی وسکر اصرار داره که لیون به هر حال از اعضای استارزه و باید بمیره ایدا طفره می ره و وقتی بالاخره وسکر کراوزر رو مامور کشتن لیون می کنه ایدا می ره تا لیون رو نجات بده واگه اشتباه نکنم مرحله سوم بازی مرحله نجات لیون توسط ایداست که حتی عنوانش همینه!نقل قول:
لیون اسم وسکرو اورد وقتی ایدا رو دید.گفت پس درسته که میگن داری برای وسکر کار می کنی.
آره، درسته ولي من دوست داشتم حداقل در برخوردهاي متقابل، Ada رفتار بهتري با Leon داشته باشه. كاملا معلومه كه اين دو همديگه رو دوست دارن. حتي اگه اشتباه نكنم، آخر بازي وقتي Ashley و Leon سوار بر اون Jet Ski دارن از جزيره دور ميشن، Ashley دربارهي Ada از Leon ميپرسه كه Leon اين يه جوابي رو به Ashley ميده تو اين مايهها كه Ada كسيه كه نميتونم بهش فكر نكنم. چقدر خوب بود كه احترامي رو كه Leon براي Ada در رفتارهاش قائل بود، Ada هم متقابلا اين احترام رو براي Leon قائل ميشد. اما باز دونستن اين موضوع كه Ada ---- رو در خفا دوست داره، كمي آدم رو آروم ميكنه.نقل قول:
البته، اون فيلم رو دوباره نگاه كنيد، مشخصا Leon اسم Wesker رو مياره كه Ada در جوابش ميگه "تو هم براي اداي تكليف و وظيفهات اينجا هستي، اين موضوع چه ربطي به تو داره!!! (همينجاهاست كه ميگم با Leon بد صحبت ميكنه.)"نقل قول:
بله ماموريت سوم يا چهارم (اونطور كه يادم مياد، چهارم) Ada جلوگيري از كشتن Leon (توسط Krauser) هست كه در ملاقات اول بين Ada و Krauser در بازي، Krauser علنا به اينكه قصد كشتن Leon رو داره، اشاره ميكنه.نقل قول: