شما باید نسخه جدید yahoo massenger را نصب کنید.نقل قول:
Printable View
شما باید نسخه جدید yahoo massenger را نصب کنید.نقل قول:
با سلام
من در لود شدن ویستا مشکل پیدا کردم
\winload.exe
را ندارد
اگر cd ویندوز حتی چه xp و vista در dvd rom باشد راحت بالا می اید
حتی با فرمت و نصب مجدد ویستا این مشکل وجود دارد البته ویستا در c قرار ندارد و xp به خوبی کار میکند
اگر از دوستان کسی این مشکل را داشته و حل شده لطفا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
اصلاح صفحه كليد فارسي در ويندوز ويستا
سلام بالاخره تونستم با نرم افزار Microsoft Keyboard Layout Creator پوسته اصلاح شده صفحه كليد فارسي رو كه در ويندوز xp از اون استفاده مي كردم به ويندوز ويستا هم انتقال بدم. فقط مجبور شدم كاراكتر «نيم فاصله» كه Shift+Space بود تبديل كنم به Shift+U.
حالا هر كي خواست از صفحه كليد اصلاح شده استفاده كنه مي تونه از لينك زير دانلود كنه:
نحوه استفاده:کد:http://www.4shared.com/file/24859440/dd4e8e54/layout03.html?dirPwdVerified=8499d6de
فايل Setup رو اجرا كرده، در صورت مشاهده هشدار امنيتي ويستا، گزينه Allow رو مي زنيم و بعد از اتمام نصب، گزينه Close رو زده و ريستارت مي كنيم. يه صفحه كليد به نام Farsi-Custom به صفحه كليد هاي ويندوز اضافه ميشه.
بعد هم (اگه كار نيفتاد) در Control Panel قسمت Keyboards همه كيبوردهاي موجود از جمله Persian رو حذف كرده و فقط Farsi-Custom و US رو باقي مي گذاريم.
سلام
من چند تا سوال در مورد ویستاهائیکه روی دل نصب شده اند دارم. ( ریجیستر هم کرده ام )لطفا در صورت امکان پاسخ کامل دهید...متشکرم
1- درایو ( D) پشتیبانی که در سیستم برای ویستا در نظر گرفته شده و حجمی در حدود 10 گیگ اشغال کرده ، چه کاربردی دارد ؟ چگونه می توان از این فضا بعنوان حافظه آزاد معمولی استفاده کرد ؟
2- ویستا روی سیستم من بعد از حدود 6 ماه خیلی کند شده ، راه حل پیشنهادی شما عزیزان چیست ؟ ( دمیدن روح تازه به سیستم که core 2 due 2ghz می باشد )
3- چگونه می توان این ویستا را بروزرسانی کرد ؟
4- از مزایای ویستا نسبت به ایکس پی برایم بیشتر زحمت کشیده و بنویسید .
5- نرم افزارهای نصب شده اورجینال را چگونه بروز رسانی کنم ؟
6- با وجود عدم نصب برنامه های سنگین روی درایو c که ویستا نصب شده است ، چرا فضای خیلی کمی باقیست ؟
آقا هحتمالا dvd ویستا ی شما مشکل دارد.نقل قول:
بابا جان لااقل كم كم بپرس بشه جواب داد.نقل قول:
در مورد دميدن روح تازه به ويندوز يه توضيحاتي اينجا هست:
كه اواخر اون تاپيك يه توضيح مخصوص ويستا هست. اگه باز هم مشكلي بود بگو.کد:http://forum.persiantools.com/t84474.html
سلام . منم تازه ویستا نصب کردم اما به نظرم یه جوری میاد . میشه شماها نظر بدین که نصب این سیستم اصلن ضروری به نظر میرسه یا نه ؟ من یه گیگ رم دارم و سی پی یو کور 2 و هارد 320 و ویجی ای 128 پی سی آی اکس پرس . با این وجود حس میکنم کنده . مخصوصن وقتی تو فتوشاه یا بعضی برنامه ها زوم میکنم سیستم به شدت کند میشه . از طرفی آی ای 7 اعصاب منو خرد کرده چون مرتب میگیره فایل های روز قبل رو پاک میکنه و روز بعد دوباره دانلود باید بکنه . فایر فاکس هم دوست ندارم چون بعضی صفخات مورد علاقه منو بد نشون میده و خراب . از طرفی هم امکان شو پیکچر رو نداره و چیزایی که من میخوام رو نداره . بعد هم یه مشکل دیگه اینه که مثلن داخل اوکات که میشم وقتی 30 -40 تا پنجره رو میبینم , دقت کنین باز نگه نمیدارم میبینم و میبندم , بعد از مدتی میگه نمیتونم هیچی رو باز کنم یا سیو کنم . مجبور میشم هی برنامه هامو مثل آنتی ***** و .. رو ببندم تا بتونه پنجره جدید باز کنه و بعد از مدتی دوباره همین وضعه و باید هی ببندم تا وقتی که دیگه هیچی باقی نمونه برای بستن .
خلاصه من سوالم اینه که شما پیشنهادتون در حال حاضر چیه ؟ من شنیدم ویستا در جهان طرفدار پیدا نکرده و همچنان کاربرای حرفه ای از اکس پی استفاده میکنن . این درسته ؟
در ضمن سوالم اینه که آینده این ویندوز رو چی مبینین ؟ چون میکروسافت داره رو یه ویندوز جدید دیگه هم کار میکنه ! از طرفی وقتی اکس پی به بازار اومد خیلی ها اونو زود نصب کردن و سریع همه گیر شد ولی ویستا با اینکه چند ماهه اومده اما اصلن طرفدار پیدا نکرده . دلیلش چیه ؟ و چرا ؟
بعد هم آیا ارتقا اکس پی به ویستا واقعن یک ضرورت و آینده نگریه ؟ بعد هم فکر نمیکنین ممکنه این ویندوز کنار گذاشته بشه یا ورشن های بهتر و ساده ترش بیاد ؟
کلن ویستا برای چه کاربرانی مناسب و خوبه ؟
فکر نمیکنین ویستا بیشتر یه ویندوز فانتزی برای کاربران خیلی خیلی سطح بالا باشه ؟ نه یه کاربر معمولی ؟
شما کدوم ورشن یستا رو برای نصب پیشنهاد میکنین ؟ با توجه به اینکه تو ایران همه میگن اولترا رو نصب کنین ولی واقعن 80% امکاناتش به دردیه کاربر معمولی نمیخوره و بیخوده ! آیا ورشن هایی مثل خانگی , سرعت و کیفیت بهتری دارن ؟ راحتتر هستن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین .
اين ويندوز روي سيستم celeron خوب كار ميكنه ؟
رو كودوم بهتر كار ميكنه
pc
cpu:2.500
ram:512
vga:128 readon 9250
يا لپ تاپ deel با اين مشخصات
cpu:1.600
ram:512
vga :128
رو اين سيستم خوب كار ميكنه سيديم ارچينال از رو لپ تاپ ورداشتم
با سلام
چند مشکل دارم با ویندوز ویستا
1- چطوری برای اینترنت دایال آپ کانکشن بسازم؟
2- چطوری زبان فارسی را روی این ویندوز نصب کنم؟
3- چرا سی دی مادربردم روی این ویندوز نصب نمیشه؟ (اتورانش اجرا نمیشه) و وقتی از computer وارد میشم فایل اجراییش اصلا اجرا نمیشه!!! چرا؟ حتی سیدی کارت گرافیکم هم نصب نمیشه.....یه کادری باز میشه و مانع اجرا برنامه میشه...
مادربرد من
Giga 945 هست
در مورد کانکشن در قسمت کانکت تو میتونی بسازینقل قول:
در مورد فارسی همون وال میخوای نصب کنی persian رو انتخاب کن و یا بعد از نصب در قسمت regional and language options در کنترل پنل
برای نصب درایورها هم دقت کن که باید درایورهای مخصوص مین رو باید دانلود کنی چون مادربرت قدیمه و سی دی اون فقط درایورهای xp رو داره - باید بری توی سایتش و دانلود کنی - گرافیک هم همینطور
بازم سوالی بود در خدمتتون هستم