سلام .فایل آنلاک مودم ایرانسل MF-910 کسی سراغ داره ؟ممنون میشم لینک بدین دانلود کنم .
Printable View
سلام .فایل آنلاک مودم ایرانسل MF-910 کسی سراغ داره ؟ممنون میشم لینک بدین دانلود کنم .
با سلام
ترکیب دانگ ها + مودم های روتر بهتره
یا خرید مودم هایی که خودشون وایرلس هم دارن ؟
مودم بهتره و اگر مودم میخاید بخرید این مدل هارو بر حسب نیازتون بخریدنقل قول:
huawei e 8372 ,e 5777 ,e5786
و این مدل tplink m7350 که از LTE-A پشتیبانی میکنه
و اگر نیاز دارید باطری مودم خیلی قوی باشه این مدل xiaomi zmi mf855 lte را بخرید
این پشتیبانی از LTE-A چه فایده ای داره؟نقل قول:
توی ایران فقط مدل e8372 رو پیدا کردم دو تایه دیگه جایی ندیدم بفروشننقل قول:
ولی یکم با این مورد تا حالا اشنایی ندارم میزان انت دهی این مودم چجوریه و قدرت وایرلسش چون تا حالا USB با وایرلس حقیقتا ندیده بودم اونم با این رنج قیمت
در مورد مودم Xiaomi یکم قیمتش بالاتر بود ولی خوب قابل حمله این چجوریه نسبت به هواوی اگر قابل حمل بودن رو کنار بزاریم در مورد قدرت سیگنال که میگیره و قدرت وایرلس یکم توضیح بدید ممنون میشم
با تشکر
دوستان این مودم های هواوی با شارژر چند امپر باید شارژ بشن؟ من شارژشو گم کردم
ببینید قدرت دریافت سیگنال تو همه سخت افزار های فورجی یکسانه فقط چون همشون تحت استاندارد ساخته میشه اون دستگاه حالا خاه موبایل باشه خاه مودم ! اون مدل های که گلتم راستین بازار داره فقط مدل5786 تو ایران نیست در مورد انتن دهی هم در بستگی به خیلی چیزا داره مثلا توخونه با دیوار بتونی طبیعتا قدرت دریافتضعیف تر میشه چون امواج از دیوار باید رد بشن تا به سخت افزار برسن بحث امواج بسیم یک بحث خیلی تخصصیه من شخصا 3372 و ۸۳۷۲ تست کردم اما ۳۳۷۲ ضعف شبکه داره دلیلشم نمیدونم اما ۸۳۷۲ در تمام شرایط تست شد و نتیجه خوبی داشت اگر به مودم usb نیاز دارین ۸۳۷۲ و اگر به مودم باطری خور نیازدارین ۵۷۷۷ پیشنهاد میکنمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان .من یک مودم e3372h دارم که آرم mifon روش هست .مشکلی که داره اینه که سیم کارت رایتل رو نمیشناسه بعضی وقتها هم که میشناسه زود قطع میشه و دوباره میزنه no sim در حالی که سیم کارت ایرانسل رو سریع میشناسه .نمیدونم مشکلش چیه روانیم کرده دیگه .به نظر شما با ابدیت بهتر میشه اگه میشه بهترین نرم افزار e3372h کدام است .باتشکر
لینک آپدیتش ص اول هست پایان نحوه آپدیت 3373 لینک یکی از دوستان رو گذاشتمنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
با سلام و تشکر .مودم من 3372h هست این نرم افزار برای مدل s هست وبه نظر شما این مشکل با ابدیت حل میشه این مودمو من به روتر tp link 3220 وصل میکنم و این مشکل نشناختن سم کارت رایتل رودارم 2 تا سیم کارت رایتل رو امتحان کردم ولی همونجوریه