دوست عزيز اگه تصاوير حالت يه جعبه سر بسته نشون ميدن به خاطر اينه كه پسوندش به گوشيت نميخوره كه موقع فرستادن هيچي نشون نميده:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
دوست عزيز اگه تصاوير حالت يه جعبه سر بسته نشون ميدن به خاطر اينه كه پسوندش به گوشيت نميخوره كه موقع فرستادن هيچي نشون نميده:11:نقل قول:
خب دو تا عكس اتاي خوب كه به اين k310 بخوره ميتوني برام آدرسشو بدي بگيرم ؟
بيا اينم واسه شما 100 تاي عكس مسج ميشه براي فرستادنش هم همون كاري كه پست قبل برات گفتم:11:نقل قول:
راستي اين پسوند براي نوكيا هستش otaکد:http://www.2shared.com/file/3374210/bb49f97c/H_VIKE.html
پسوند عكس ها براي سوني اريكسون اينه wbmp
پس بگو چرا باز نميشد
خب من همش دنبال عكس اتا بودم
دستت درد نكنه واقعا زحمتت دادم
هر چار تا مجموعش باز ميشه
يك دنيا ممنون
پس بگو چرا باز نميشد
خب من همش دنبال عكس اتا بودم
دستت درد نكنه واقعا زحمتت دادم
هر چار تا مجموعش باز ميشه
يك دنيا ممنون
کسی نمیخا به من بگه با کا850 چطور و با چه برنامه ای مکالماتمو ضبط کنم
دوست عزيز مگه در قسمت سرگرمي گزينه ضبط صدا رو نداري؟
من تا مدل k750 رو كه ديدم همشون دارن كه ؟
با سلام. اول تشکر میکنم از شما دوست عزیز که جوابمو دادی. :11:چرا گزینه ضبط صدا هست براش یه میانبر هم تعریف کردم که حین مکالمه وقتی میانبرو اجرا میکنم که مکالمه رو ضبط کنه میگه( فعلا در دست رس نیست) این مشکل منه که نمی تونم حلش کنم لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه:42:نقل قول:
با تشکر از همه شما:35:
به یاری خدا هیچکس اینجا سر نمیزنه اگه سرم میزنه جواب آدمو نمیده..!!؟؟
سلام دوستان .من نمي دونم بين s500 -w580 - d900i كودوم رو انتخاب كنم .اگه مي شه راهنماييم كنيد .از s500 خوشم اومد .اما ديدم شما ها نوشتيد باطريش ضعيفه . اگه مي شه كمك كنيد .وستان شما ميگيد كودومو بخرم ؟ من شنيدم باطري s500 زود خالي ميشه . اما مي گن باطري w580 خوبه . تو gsm ديدم باطريشون فرقي نداره . گيج شدم