جدا دمتون گرمنقل قول:
چرا کسی جواب نمییده ؟؟؟؟:19::19::19::19:
Printable View
جدا دمتون گرمنقل قول:
چرا کسی جواب نمییده ؟؟؟؟:19::19::19::19:
ep630 خوبه؟!نقل قول:
philips, marshal,akg, sennheiser, sumsung,.... و خیلی از برند های دیگه شما کدوم بیشتر دوست داری ؟!نقل قول:
نقل قول:
در مورد بدنه 701 اطلاعی ندارم نمیدونم ! ولی فک نکنم اتفاقی بیوفته !
701 باز هست !
هرجور دوست داری اینجا راهنماییت میکنیم فقط و اینکه این قیمت واقعا نمی ارزه و خیلی خیلی گرون تر داره میگیره!
به هرحال از نظر کیفیت صدا و ... 701 یه رده بالاتر از 555 هست !
متاسفانه شمارشو هرچی میگردم پیدا نمیکنم ! دوستان کسی میدونه بگه ! ...
منم میگردم تا فردا پیدا شد میذارم !>....
من نمیدونم کدومشون بهترهنقل قول:
اما یه چیزی میخوام با حداقل قیمت مناسب کیفیت مناسبی رو بهم بده،یعنی قیمت مناسب کیفیت بالا
در ضمن جمع و جور هم باشه
نقل قول:
عزیزم شما نمیتونی در مورد یه هدفون قضاوت کلی کنی در مورد یه برند ...
هر کدوم از این ها تعداد زیادی هدفون هدست و ... در رده ها و کیفیت های مختلف دارن ...
شما بگو بودجه؟ بعد اینکه هدفون میخوای یا earphone ?
ممنون
سلام.آقا ممنون که جواب دادین.نقل قول:
حقیقتش من اصلا تو نخ هدفون و این موارد نیستم یعنی تاحالا کارم به خریدشون نیافتاده.قبلا از هدفون mp3player سامسونگ YP_U2 استفاده میکردم که لاله گوشم رو اذیت میکرد.یه دونه هم از این بزرگها که روی گوشو کاملا میگیره دارم که اصلا باهاش راحت نیستم.این شد که گفتم یه چیزی بخرم که تو گوش راحت باشه.البته قبل از پست دادن سرچ هم کردم ولی کسی نبود که چیزی رو که من میخوام بخواد.بعضی ها 100 بعضی 200 بعضیها هم تا 500 تومن هزینه میکنن و یا برای کارهای حرفه ای میخوان که راهنماییهای صورت گرفته برای من کاربردی نداشت.(ببخشید که نوشته م طولانی شد).الان درمورد مدلی که شما معرفی کردین سرچ کردم.اینطور که پیداست تو این رنج قیمت یکی از بهترین هاست.اما چندتا سوال هم برام پیش اومده که میگم فقط لطف کنین به همه شون جواب بدین که من پست اضافی ندم و وقت شما رو نگیرم:
1.فرموده بودین هدفون میخوای یا ایرفون؟فرقشون چیه؟منظور از ایرفون داخل گوشیه؟هدفون هم این بزرگها؟
2.اینطور که من فهمیدم تفاوت ep630 و ep635 فقط تو یه بنده.میتونین بگین این بنده به چه دردی میخوره؟یا اصلا این تنها تفاوتشون هست یا فرق دیگه ای هم دارن(البته از همه نظر)؟
3.چند نفر هم سونیex32 رو بهتر از ep630 میدونستن.نظر شما چیه؟و اینکه تفاوت این با ep630 چیه؟
4.یه بنده خدایی گفته بود مزیت ex32 به ex85 فقط تو آهنگ های با بیت ریت بالای 190 مشخص میشه.آیا درسته؟و اگر بلی در مورد ep630 و ep830 هم صادقه؟
5.میتونین یه توضیحی راجع به ep630i بدین؟مثل اینکه هدسته ولی راجع به کیفیتش چیزی نمیدونم.
6.قیمت ep630 و ex32 حدود 20 تومن هست.تا 30 تومن چیز بهتری سراغ دارین؟
7.مثل اینکه برند فیلپس هم چیز خوبیه.تو این رنج قیمت چیزی با کیفیت بهتر داره؟
البته باز هم از اینکه خیلی خیلی طولانی شد معذرت میخوام.فقط یه خواهش دارم که درمورد هر 7 مورد راهنمایی کنین.بعد هم نظر خودتون بین این گزینه ها کدومه و اینکه درمورد راحتی تو گوش این مدل ها هم نظر یا تجربه تون رو بفرمایین.
خیلی ممنون
اقا شما اول یه ep630 بگیر حرف ندراه تا بعد یه چیزه حرفه ایت ر ولی ep عالیه قیمتشم کمهنقل قول:
سلام ...نقل قول:
1:هدفون از اسمش مشخص هست که روی سر قرار میگیره(circumaural-supra-aural ) و ...
earphone هم یعنی اینکه روی سر قرار نمیگیره و تو گوش قرار میگیره که In ear هم شامل این دسته هست !
2:بله یه بند گردنی هست فرقی نداره تو کیفیت و ... بله فرق دیگه ای ندارن ...
3:این دیگه سلیقه ای هست به نظر خودم تفاوت محسوسی نداره به هرحال این موضوع به گوش شخص مربوط هست!
4:در مورد دو مدل سونی اطلاع ندارم اما در مورد 630 و 830 نیازی به بیت ریت بالا هم نیست !
تو همون بیت ریت 128-192 تفاوتش حس میشه و از نظر کیفیت کلی صدای استریو از 630 بالاتر هست.
5: من پیشنهاد میکنم مدل 830 رو بخری ... قیمت دقیق ندارم ولی فک میکنم حدود 30 به بالا باشه
630 هم 17 تومن میتونی پیدا کنی راحت ...
6:فیلیپس هم در این رده کارای خوبی داره ولی خوب به طور کلی سونی و کریتیو مدل های متفاوت و بهتری دارن !
من بهت پیشنهاد میکنم تو این رده که داری پول میذاری 830 رو بگیر که کاملا راضی باشی ازش 630 هم خوبه من خودم 5 ماهه دارم استفاده میکنم ولی تفاوت 830 رو گفتم بهتون !
سوالی داشتی بگو حتما!
فعلا...:46:
با سلام و خسته نباشید .چند مدل هدفن خوب تا 30000 تومان پیشنهاد بدین
والا من اصلا رنج قیمتی این هدفون های بی سیم رو نمیدونمنقل قول:
اما دیگه فک نمیکنم زیر 30 تومن باشن
یه چیزی میخوام جمع و جور باشه واسه ورزش کردن و دویدن
فرقی هم نداره که هدفون باشه یا این ایر
رنج قیمت هم دیگه حداکثر تا 50-60
من خودمep-630 دارم،کیفیتش راضیم کرده،یه چیزی میخوام که از نظر کیفین در همین حد باشه