تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه پایان نیم فصل و آخرین جدال عقب افتاده خود مقابل ملوان بندر انزلی ، این روزها تمرینات خلوتی را برای آماده سازی تیم در غیاب ملی پوشان و چند مهره کلیدی خود پیگیری می کند
در همین رابطه علیرضا نیکبخت واحدی گفت و گویی را با " گل " ترتیب داده که می بینید :
*شرایط استقلال را چطور می بینی ؟
شرایط مان که فکر می کنم خوب باشد . ما تمرینات آماده سازی مان را به صورت فشرده پیگیری می کنیم و امیدوارم که با اضافه شدن نفرات جدید به ترکیب تیم مثل مهرداد اولادی و البته ملحق شدن ملی پوشان مان به آمادگی کامل برای حضور در نیم فصل دوم برسیم .
*بازی با ملوان را چطور ارزیابی می کنی؟
این بازی برای ما از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است و به نظر من برای استقلال حکم یک فینال را دارد .ملوان همیشه بازی های سختی را برای ما رقم زده و حالا هم از بحران خارج شده و می تواند برای استقلال خیلی خطرناک باشد . امیدوارم با شکست این تیم جایگاه مان را در بالای جدول حفظ کنیم و از نیم فصل دوم با قدرت برای دفاع از عنوان قهرمانی قدم برداریم .
*قهرمانی نیم فصل را چقدر به استقلال نزدیک می دانی ؟
البته ما به قهرمانی نیم فصل فکر نمی کنیم ، چرا که با قهرمانی نیم فصل به هیچ تیمی جام نمی دهند . امیدوارم از نیم فصل دوم با آمادگی بیشتری برای قهرمانی آخر بازی ها استارت بزنیم .
*شرایط خودت چطور است ؟
شکر خدا وضعیت بدنی خوبی دارم و در آمادگی خوبی بسر می برم . حالا هم که تمرینات فشرده بدنسازی را پشت سر می گذاریم و برنامه های مان را برای ادامه بازی ها مرور می کنیم .
*شایعاتی وجود دارد که در نیم فصل از استقلال جابجا بشوی ، چه نظری داری؟
ترجیح می دهم در شرایط فعلی راجع به این شایعات صحبتی نکنم و با تمرکز به کارم در استقلال ادامه بدهم . در استقلال شرایط خوبی دارم ولی باید درباره این شایعات از سرمربی تیم سوال کنید .
*جواد نکونام گزینه مرد سال آسیاست .
نکونام بازیکن بزرگی است و به نظر من شایستگی این عنوان را دارد و من امیدوارم که او بتواند با انتخاب به عنوان مرد سال آسیا برای ایران افتخار آفرینی کند.
*آینده استقلال را چطور می بینی؟
برنامه های خوبی برای نیم فصل دوم داریم و امیدوارم که با تلاش بچه ها و حمایت هواداران از عنوان قهرمانی مان دفاع کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
با شروع تمرينات استقلال با 3 بازيكن و بدون حضور سرمربي كه اين روزها در اوكراين به سر مي برد، معلوم است كه هواداران استقلال نبايد انتظار معجزه داشته باشند
استقلال حتي اگر در بازي عقب افتاده اي كه با ملوان دارد، با اختلاف بيش از 2 گل پيروز شود و عنوان غيررسمي قهرماني نيم فصل را به دست آورد، باز هم در اين واقعيت تغييري ايجاد نمي شود كه استقلال نسبت به فصل گذشته، تيمي بي كيفيت تري است.
در واقع ماجراي افت استقلال از دوره آماده سازي پيش از فصل و بازار نقل و انتقالات شروع شد كه در آن مقطع، هم تيم خيلي دير بسته شد و آبي ها آخرين تيمي بودند كه تمرينات پيش از فصل را آغاز كردند و هم در داد و ستد بازيكنان، متضرر شدند و خروجي هاي آن ها، تناسبي با ورودي ها نداشت. امير قلعه نويي هم بخشي از آن روزها را در كانادا سپري كرد و مشغول انجام امور شخصي خود بود. نتيجه آن بود كه استقلال با تيمي ناقص، بدون هافبك بازي ساز و مدافع راست متخصص به ليگ آمد و نتوانست به ميانگين 2 امتياز براي هر بازي برسد. از آغاز فصل مشخص بود استقلال براي اينكه از عنوان قهرماني فصل گذشته خود دفاع كند، نياز به ترميم اساسي در نيم فصل دوم دارد و تعطيلي نيم فصل فرصتي براي آماده سازي تيمي است كه اول فصل، دوره بدنسازي را پشت سر نگذاشته بود.
هواداران آبي هم اميد داشتند كه در نيم فصل، مهره هاي كارآمدي جذب شوند و استقلال جان تازه اي بگيرد اما به مصداق ضرب المثل «سالي كه نكوست از بهارش پيداست» شروع تمرينات استقلال با 3 بازيكن و بدون حضور سرمربي كه اين روزها در اوكراين به سر مي برد، معلوم است كه هواداران استقلال نبايد انتظار معجزه داشته باشند. استقلال در اين سال ها هيچ وقت تا اين اندازه كيسه اش از پول خالي نبوده و در بدترين سال مالي اش، طبيعي است.
ستاره هاي ليگ كه روزگاري براي پوشيدن پيراهن آبي سر و دست مي شكستند، اين روزها طاقچه بالا بگذارند و استقلال مجبور به مذاكره با مهره هاي درجه دوم و سوم ليگ شود. حتي اگر همه مصدوم هاي اين روزهاي استقلال تا پايان فصل كاملاً در اختيار تيم باشند، باز هم قلعه نويي براي اينكه در نيم فصل دوم هم تيمش را در كورس قهرماني نگه دارد، نياز به جذب حداقل 3 مهره كليدي دارد، مهره هايي نه از جنس كبه كه هرازگاهي گل مي زنند و بقيه اوقات صرفاًدر زمين «زحمت» مي كشند كه استقلال از اين جنس بازيكنان زحمتكش ولي بي تاثير، كم ندارد.
وگرنه اگر اوضاع همين باشد و همان مهره ها و نيمكت خالي و تمرين با 3-4 بازيكن، از الان بايد رداي قهرماني را براي تيم هاي ديگري پرو كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]