سلام ، این عکسو با پس زمینه فروم هماهنگ کردم ، دوستان بارسایی اگه علاقه دارن موقتا برای امروز اینو بذارن به عنوان آواتارشون چون ما یه تیمیم :40:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام ، این عکسو با پس زمینه فروم هماهنگ کردم ، دوستان بارسایی اگه علاقه دارن موقتا برای امروز اینو بذارن به عنوان آواتارشون چون ما یه تیمیم :40:نقل قول:
امیدوارم یه بازی خوب با یه نتیجه عالی را ببینیمVIVA BARCA
منم به عشق تیممون بارسا آواتارمو عوض کردم .
به امید شکست میلان و جشن و پایکوبی در ساعت 1 :n16:
Training session 12/03/13
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
///////////////////////////////////////////////////////
:) Me today ( عین حقیقته! :n02:)
یه نرکیب احتمالی دیگه :
این عکس رو آقای بابک استوان عزیز با نامزدش (شیوا جادری) توی نیوکمپ گرفته و برامون فرستاده که بذاریم روی پیج!
از اونجایی که ایشون آدم زن ذلیلی هستن ما ترسیدیم یه بلایی سرش بیاد و واسه همین عکس رو گذاشتیم روی پیج :)
جلال جان این عکسا رو نزار :n02: ما قلبمون با باتری کار میکنه :n02: یهو دیدی سکته رو زدیم :n02: بزار لااقل امشب صعود بارسا رو ببینیم بعد سکته کنیم :n02:نقل قول:
این عکس رو آقای بابک استوان عزیز با نامزدش (شیوا جادری) توی نیوکمپ گرفته و برامون فرستاده که بذاریم روی پیج!
از اونجایی که ایشون آدم زن ذلیلی هستن ما ترسیدیم یه بلایی سرش بیاد و واسه همین عکس رو گذاشتیم روی پیج
به امید صعود به یاد ماندنی
.
به امید موفقیت تیم و بازیکنها
.
به امید یه شب خاطره انگیز
.
به امید بازگشت تیتو...:n12:
به عشق بارسا تغییرآواتار دادم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب بازی رو 3-0 بردیم......بریم از الان جشن گرفتن رو شروع کنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه . بارسا چقدر طرفدار و عاشق داره نمی دونستیم :n07::n06:نقل قول:
ایشالله که با هتریک لئو میلان رو به زانو در بیاریم . بگو ایشالله :n02:
این آواتارا منو در شناخت بچه های تاپیک دچار مشکل کرده:n02:
اگه گفتین من کی هستم؟:n02:
چند تا آمار جالب بین خودم و بارسا:n02:
1: تقریبا تمام بازی هایی رو که رویایی بودیم یا به بازی برگشتیم من تو مهمونی بودم:n08:
از جمله : 3.1 ارسنال
6.2 رئال 5.0 رئال 4 تای ارسنال
2: نتایج افتضاخمون رو هم اکثرا داییم کنارم نشسته:n02:
از جمله : 3.1 باخت به رئال
2.1 به رئال
و باخت به چلسی و مساوی چلسی
و اما بازی امشب به شدت ابهام داره چرا؟
چون: من مهمونی هستم و داییمم هست:n02:
به امید صعود و جشن امشب
کی به کیه ؟ همه یکی شدن :n02:نقل قول:
جون جلال داییت رو پرت کن بیرون از مجلس :n03::n02: نمیخوام ببازیم :n08::n02:
یا نرو مهمونی داداشی :n10::n02: