تحلیلت فوق العاده بود :27:نقل قول:
نتایج فردا هم قرار نیست بیاد چون اگه قرار بود فردا بیاد امروز کلی خبر منتشر میشد و سازمان منت سرمون میزاشت که فردا نتایج میاد :31:
به نظر من نتایج قراره آخر همین خمسه بیاد؛ ممکن هم هست که خمسه ششم بیاد اصلا.
تحلیلت فوق العاده بود :27:نقل قول:
نتایج فردا هم قرار نیست بیاد چون اگه قرار بود فردا بیاد امروز کلی خبر منتشر میشد و سازمان منت سرمون میزاشت که فردا نتایج میاد :31:
به نظر من نتایج قراره آخر همین خمسه بیاد؛ ممکن هم هست که خمسه ششم بیاد اصلا.
راستی میگید!
اول این حسینی بای بای باید بره گزارش بگیره که مثلا فردا میاد، بعدش یه کمی زودتر از فرداش بدن.
فعلا که هیچ کدوم از نشانه ها نمایان نشده که!
مسئولین سازمان سنجش الان دارن به ما میخندن که انقدر بیخودی رفرش میکنیم صفحه اول سایتشون رو :31:
بعضیا هم هستن که هر دفه رفرش میکنن میشینن تا آخر همه تیتر ها و لینک های سایت سازمان رو چک میکنن که ببینن اون گوشه و کنار قایم نشده باشه لینک نتایج :39:
ای بگم چی نشن.همین که پاشدم چپرچلاغ اومدم نشستم پشت سیستم و با وحشت سایت سنجش رو زدم و با خودم گفتم دیگه الان اومده:44:
درود.
پس نتایج رو نزدند که :دی
2 سال پیش برای ما اینطوری بود که صبحش زدند : اعلام نتایج ساعت 8 شب !
خوب یادمه که ساعت 8 تا 10 (شب بود :دی) زدند دیگه نتایج رو. پس شما هم شک نکنید اگر بخواد بیاد ، همون حول و حوش میاد.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
استرس الکی...! (= مبتلا شدن به مریضیهای گوناگون، که دقیقاً سازمان سنجش هم همین رو میخواد)انگار میخوان نتایج چی رو بگیرن!نقل قول:
چند سال میرید دانشگاه بعد میرید سربازی بعدشم بیکار! غیر از اینه؟!
دیگه واقعا نمیدونم چجوری منتظر باشم.زنگ زدم به رفیقم گفتم بیاد کلا عصر بریم بچرخیم شاید این زمان لعنتی بگذره.کاش تا ظهر بیاد
خوبه باز دیشب گذاشتم یه چندتا فیلم دانلود بشه و حداقل اونارو نگاه میکنم
بابا به خدا نابود شدیم دیگهنقل قول:
بعد از اینکه از موعد اصلی خودش که یعنی ۱۵ ام باید میومد عقب انداختن زدن ۲۱ تا ۲۳ ام
حالا ۲۱ ام هم اومده بازم نمیدن
۲ روزه حال و هوای بچه ها رو نگاه کن تو این سایت؟به خدا همه کلافن
:19:
اخه میدونی بدبختی کجاست؟اگه امروز اومد که هیچ(که تقریبا بعیده بیاد) اگه نیومد دیگه میره واسه ۵شنبهنقل قول:
گیریم امروزو یه جور سر بردیم فردا رو چیکار کنیم؟
من که بی صبرانه منتظر دموی FIFA 13 هستم و اصلاً برام مهم نیست امروز نتیجه رو بدن یا یک سال دیگه! چون دیگه گول سیاستهای کثیف اینا رو نمیخورم!:27: