دوستان نحوه گرفتن نمره نهایی هر درس رو میشه توضیح بدید؟اینکه چجوری با ضریب و اینا میره تو کارنامه ...
ممنون
Printable View
دوستان نحوه گرفتن نمره نهایی هر درس رو میشه توضیح بدید؟اینکه چجوری با ضریب و اینا میره تو کارنامه ...
ممنون
خوش به حالت من که آرزوم اینه کمتر از 18 نشم:n03: راستی مگر فیزیکو چند میبری؟نقل قول:
نمره کتبی هر درس رو در ضریبش ضرب کنید با هم جمع کنید و بعد تقسیم بر مجموع واحدها،معدل کتبی به دست میاد.نقل قول:
راستش نمیدونم چجوری نمره میدن ولی فک کنم بین 16.5 تا 17.75 بشم. واقعا که خیلی بده درس 4 واحدی که خیلی روش حساب میکردی رو چنین نمره ای بیاری.البته مسائلو درست نوشتم ولی حفطیها...نقل قول:
من که فیزیکو گند زدم و ادبیات که همه میگن خیلی راحت بوده:دی
ادبیات که کلا سر کلاسش نمیرفتم اول زنگ میرفتم بیرون و چرخ میزدم:دی
فیزیکم دبیر نفهم ما یه فرمولو نصفه داده بود U=E.Q.D.COS رو کسینوسشو نگفته تو فرمولای جزوه:|
یه فصل رو از جزوه این بشر خوندم همینو هم گند زدم
زنگ زدم بهش میگه همیشه کسینوس 1 میشده و نوشتن نداشته
لول
میگم امسال همه درس خون شدن همه نمره بالا قبلا باز نمره پایین داشتیم.من که معدل کتبیم زیر 16 هست.:n28:
منم زیاد تعریفی نداره
الکی هم معدل حساب نکنید نه اونایی که میگن پایین میشن اونقدر کم میشن نه اونایی که میگم بالا میاریم اونقدر معدلشون خوب میشه
فعلا عشق و حال کنید که از اول تیر باید بار رو واسه کنکور بست
اصل همون کنکور هست و معدل خیلی کم اثر داره
کاملا باهاتون موافقمنقل قول:
نمره هایی که ما میگیم همش به نظر مصحح برمیگرده و باید ببینیم اونا چطوری نمره میدن.گاهی وقتا به خاطر همین موضوع 19 خیلیها 16 شده.پس نباید زیاد بهش فک کرد.
من که میخوام از این 10 روز استراحت به خوبی استفاده کنم و بعد برای کنکور آماده شم.
البته فک نکنم تابستون زیاد بتونم بخونم اما به هر حال باید دیگه نهایی رو فراموش کرد...:n06:
عزیزان سازمان سنجش نتیجه هارو بصورت اینترنتی میده یا فقط باید از مدرسه گرفت؟؟؟؟؟
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
هر دو.:n24:نقل قول: