این نسخه اصلیش پس کی میاد؟؟؟؟؟ انشالله این همه مشکلش درست بشه من فیفا 2012 هم بازی کردم چنگی به دل نمیزنه :41:
Printable View
این نسخه اصلیش پس کی میاد؟؟؟؟؟ انشالله این همه مشکلش درست بشه من فیفا 2012 هم بازی کردم چنگی به دل نمیزنه :41:
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
دوستان وایسم نسخه ی اصلی بیاد یا همین رو بگیرم به همراه dlc ,....
خب این همون نسخه ی اصلیه دیگه مگرنه کونامی dlc رو که قبل از عرضه نمیده :13:
اصلی که هست نهایی نیست... نسخه نهایی 2 روز دیگه ریلیز دیتشه... نمی دونم چرا 2 روز مونده لیک نشده تا الان لعنتی یحتمل دانلود کنم اگه بیرون واسه فروش نباشه نسخه نهایی البته واسه ایکس باکسنقل قول:
همین نسخه اصلی هست دوست من! بگیر dlc و پچ ها را هم نصب کن حالشو ببر
این دو نسخه هیچ فرقی با هم ندارن صبر کردن هم واقعا کار الکیه الان شرکتای پخش کننده ی ایرانی مثل hrb همه بازی هاشون رو دادن بیرون...نقل قول:
اصلی که هست نهایی نیست... نسخه نهایی 2 روز دیگه ریلیز دیتشه... نمی دونم چرا 2 روز مونده لیک نشده تا الان لعنتی یحتمل دانلود کنم اگه بیرون واسه فروش نباشه نسخه نهایی البته واسه ایکس باکس
دوستان من يه نسخه دانلود كردم،اما زبانش فرانسه و آلماني داره.
ميشه كاريش كرد كه انگليسي دار بشه؟
برو سايت pesbaz.com هر بلايي دلت ميخواد سر بازي بيار!نقل قول:
rete . قدرت کلی بازیکنان رو می گن . واقعاً یلخی و رو حساب اسم تیم قدرت می دن . چسنی 2 فصله دروازه بان اول آرسنال شده قدرتش 78ه کوژاک که همیشه توی منچستر نیمکته قدرتش 81ه !!نقل قول:
مهرداد جان این پچ های pesedit رو دانلود کنی تاری صفحه رو هم درست می کنه . وایسا یکیش قراره بیاد بعد اونو دانلود کن .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:این نسخه همون نسخه اصلی هست وگرنه کونامی براش پچ نمیداد بیرون . اونی که 14 اکتبر میاد احتمالاً زبانش فرق می کنه که اونم من احتمال می دم همین 400 مگابایته باشه و چیز جدیدی نباشه .نقل قول:
تنها راهش اینه که فایل های مربوط به گزارشگر و منوی انگلیسی رو دانلود و به بازی اضافه کنی .نقل قول:
این گزارشگرش :
http://downloads.moddingway.com/file/15109.html
فایل مربوط به منوی انگلیسی:
[PHP][/PHP]کد:http://www.pesbaz.com/index.php/component/jdownloads/finish/5-pes-2012/381----
dlc دوستان هم توضیح دادند از اینکارها نمیکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
انا چیه نوشتی عزیز؟
نظرات خیلی عجیبیه
ولی من راضی هستمنقل قول:
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو img بازی بریزین حل میشهنقل قول:
منم ریختم درست شد
شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریز تو فولدر imgنقل قول:
C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
بعد از منوی اصلی و تنظیمات برو گزارش انگلیسی را فعال کن