دوست عزیزنقل قول:
ممکن است که بلندگوی شما روی بلندگوی خارجی تنظیم شده باشد
از قسمت منو --->تنظیمات بلندگو---->بلندگوی تلویزیون و آن را روی بلندگوی تلویزیون بگذارید
و می توانید از قسمت پشتیبانی ---> خودعیب یابی--->آزمایش صدا و آن را تست کنید.
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است که بلندگوی شما روی بلندگوی خارجی تنظیم شده باشد
از قسمت منو --->تنظیمات بلندگو---->بلندگوی تلویزیون و آن را روی بلندگوی تلویزیون بگذارید
و می توانید از قسمت پشتیبانی ---> خودعیب یابی--->آزمایش صدا و آن را تست کنید.
دوست عزیز اکثر گزینه های منوی صدا غیر فعال هستند امکان دسترسی به تنظیمات بلند گوی تلویزیون نیست
دوست عزیزنقل قول:
اگر در منوی صدا تنظیم مجدد صدا موجود است آن را انتخاب کنید.
سلام خوشبختانه با برگشت به کارخانه مشکل فعال شدن بلند گو حل شد .سپاس
سلام
من تلفزیون سامسونگ UA46F6400Ar دارم،، نميدونم گیرنده دیجیتال داره یا خیر
اگه داره روش فعالسازیش رو بهم بگین
ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطور تلویزیون ال ای دی سامسونگ سری 6 رو از حالت نمایش منزل روی نمایش مغازه میشه تغییر داد؟
دوست عزیزنقل قول:
حالت نمایش مغازه
اگر تلويزيون در حالت نمایش مغازه است، تنظیمات را از حالت نمایش مغازه به حالت استفاده در منزل با استفاده از فرایند تنظیمات تغییر دهید. تلویزیون یا tv را در منبع یا همان Sourceبا استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کرده و به سیستم ← تنظیمات بروید. و هر حالتی راکه مد نظرتان است را انتخاب کنید.
با سلام به همه دوستان و مدیران انجمن
یه led سامسونگ خریدم j6950aw
میخاستم ببینم هارد اکسترنال 2 ترا رو ساپرت میکنه یا نه (این طور که من شنیدم اکثر تلویزیون ها تا بیش از 1 ترا رو نمیشناسن) لطفا راهنمایی بفرمایین که هارد 2 ترا بخرم یا همون 1 ترا رو ؟
دوست عزیزنقل قول:
درایو سخت USB با سرعت 5,400 دور در دقیقه یا بیشتر توصیه می شود. ولی از دیسک های سخت USB نوع RAID پشتیبانی نمی شود.
از کارت های حافظه USB و درایوهای فلاش پشتیبانی نمی شود.
ظرفیت کل ضبط ممکن است با مقدار فضای درایو سخت موجود و میزان کیفیت ضبط متفاوت باشد.
و در آخر هرچقدر میزان حافظه هارد شما بالا باشد سرعت عملکرد آن کمتر و در موقع پخش ممکن است با مشگل روبرو شود.