من الان با سیم ایرانسل تست کردم .نقل قول:
مانده حساب کارت سامانو فقط میشه گرفت.
Printable View
من الان با سیم ایرانسل تست کردم .نقل قول:
مانده حساب کارت سامانو فقط میشه گرفت.
1. امکان دریافت پول از تمام عابر بانک ها رو داشته باشه
2.به وسیله خود دستگاه عابر بانک امکان انتقال پول به تمام کارت های بقیه بانکه رو داشته باشه
3. اگه این عمل انتقال پول رو هم از طریق اینترنت هم بشه انجام داد که چه بهتر
ممنون میشم راهنماییم کنید
خدمات دهی بهتری داشته باشه
به غیراز سپه- ملت چون دارم
1. امکان دریافت پول از تمام عابر بانک ها رو داشته باشه
2.به وسیله خود دستگاه عابر بانک امکان انتقال پول به تمام کارت های بقیه بانکه رو داشته باشه
بهترین حساب الکترونیکی در بین بانکهای ایران چیه؟1. امکان دریافت پول از تمام عابر بانک ها رو داشته باشه
ممنون ولی من همـــــــــراه اول استفاده میکنم.
با همراه اول چجوری از موجودی حساب سامان با خبر بشم1؟
1-دوست عزیز الان کارتهای اکثر بانکها عضو شبکه شتاب هستش بنابراین فرقی نداره کلیه عابربانکهای ملی ملت رفاه کشاورزی تجارت پارسیان سامان پاسارگاد و ...میتونن از عابر بانک کلیه شعب پول دریافت کنند!!(به غیر از موسسات مالی اعتباری یعنی اونایی که کلا بانک نیستن!) بنابراین ازاین لحاظ بانکها باهم تفاوتی ندارن!نقل قول:
2-شما برای انتقال پول توسط عابر بانک نیاز به یک کارت عابربانک عضو شتاب داری (توضیح در پاسخ سوال قبل) برای انتقال باید به دستگاه خودپرداز همون بانکی که ازش کارت داری یا بانکی که قصد انتقال پول به کارتش رو داری مراجعه کنی!ساده بگم بازم تفاوتی نداره از کدوم بانک باشه
3-انتقال پول توسط اینترنت تاجایی که اطلاع دارم تنها از کارت همون بانک به کارت دیگه ای از همون بانک قابل انجامه و نمیتونی به بانک دیگه ای انتقال بدی توسط نت!
فرضا میری سایت پاسارگاد فقط به پاسارگاد میشه انتقال داد.یا ملی به ملی و ...
برای سوال 1. 2 شما فرق چندانی بین بانکها نیست اما از لحاظ خدمات اینترنتی بانکهای پاسارگاد و سامان و پارسیان بهترین هستند
با اینترنت بانک میتونی به هر حساب و کارتی پول بریزی . اما از طریق خود سایت بانک فقط داخلی میشه انتقال بدی .نقل قول:
من الان با اینترنت بانک اقتصاد نوین به هر کارت و حسابی میتونم پول بریزم .
نظر شخصی من اینه اقتصاد نوین بهتر هست از بقیه بانکها در زمینه اینترنتی . 5 ساله دارم کار میکنم مشکلی نداشتم .
پاسارگاد هم اصلا توصیه نمیشه . اصلا ساپورت خوبی نداره . اما سامان و پارسیان خوبن .
سلام دوستان
با شماره شبا به بانک دیگه مثلا حساب نتی مبدا سامان باشه بریزیم به ملی بازم کارمزد میگیره؟
کدام بانک خصوصیات زیر را دارد سامان- پاسارگاد- پارسیان- اقتصاد نوین
سامانه پیامکی داشته باشه بعدازهر عملیاتی برای شما پیامک ارسال کنه
انتقال وجه به حساب دیگران(همه بانک ها) از طریق نت
نسبت به بانک های دولتی کمتر شعبه دارن یا بیشتر دارن؟؟؟؟؟؟؟
همشون دارن این سیستمو.نقل قول:
کمتر دارن اما وقتی شما با اینترنت همه کارات انجام میشه اصلا شعبه نیاز نداری بری. من الان تو این 3-4 ماه شاید 3 بار رفتم بانک اونم پول نقد رسیده دستم ریختم حسابم . یک بارم رفتم کارتمو عوض کردم . همین .
حواله ساتنا و پایا که با شماره شبا انجام میشه کارمزد نداره .نقل قول: