-
یه چیزی به ذهنم اومد شاید همه بدونید ولی گفتم بگم شاید بعضی ها ندونن.همه ی ما یه نقشی رو بازی میکنیم یکی یه کاره ناجوری میکنه پشت سرش اثر مخرب اون به چندین نسل میرسه.همه ی ما به هم مرتبطیم هرچند که از هم دوریم یا همیدگرو نمیشناسیم.همیشه داستان از ماست که برماست رو اویزه ی گوشتون کنید.هر خوشی و بدبختی رو خودمون و دیگران میسازن.من همیشه سعی میکنم خوب باشم ولی به خودم میگم بازم خوب نیستم تا خودم رو کامل کنم هرچند کامل نمیشم.همه ی ما نمیتونیوم بی عیب باشیم حتی من هم عیب دارم و میدونم عیب هامو.همه ی ما شاید نتونیم همه ی این تجریه هارو همیشه عمل کنیم ولی همیشه به فکر بهتر شدن.به فکر اینکه ما نسل اینده هستیم.اگه نسلمون سوخته باشه ما خودمون رو از ریشه درست کنیم.چرا که سعادت دنیا دست خود ماست.پس اگه تا امروز بد بودید هنوز دیر نشده چون خورشید دوباره طلوع میکنه.من توقع تشکر رو ازتون ندارم ولی ازتون میخام اون چیزایی رو که اینجا چه از من چه از عزیزان می اموزید رو به دیگری هم بگویید و او هم به دیگری بگوید. جا داره از همه عزیزان که تو این تاپیک میان از تجربه های مفیدشون میگن نهایت تشکر رو دارم و صورت تک تک شما رو از دور میبوسم.و ارزوی بهترین خوشبختی هارو برای شما ارزو میکنم حتی اگه خودم بی بهره شم.خیلی عذر میخام طولانی شد به بزرگی خودتون ببخشید.بدرود
-
سراسیمه بگریز از شیطان که تو را به تنبلی، بخل، شهوت، تعجیل، غرور و حسادت دعوت می کند.
-
سعی کنید تو زمان هایی که باید سر ساعت یک کاری انجام بدید خودتون رو تو موقعیتی قرار ندید که به خواب برید ...
حدود 18 ساعت بیدار بودم ! 10 دقیقه مونده بود به زمان مورد نظر چون دراز کشیده بودم خودم نفهمیدم کی خوابم برد وقتی بیدار شدم که 1 ساعت گذشته بود ... دلم میخواست خودمو تیر بارون کنم :|
-
اگر ورزش رو به صورت حرفه ای و با مربی انجام میدید پس فقط وفقط به حرفها و توصیه های مربی تون گوش بدید و هیچ وقت کاری رو که دوستان و اطرافیاتون تو باشگاه میگن رو انجام ندین مخصوصا ورزش بدن سازی .
نمونه : داشتم پرس سینه 150 کیلیویی میزدم یکی اومد گفت 8 سانت دستت رو باز تر بگیر ، بعد از کلی اصرار طرف ، این کارو کردم و ست آخر هم تموم شد ، ولی وقتی اومدم بطری اب رو بردارم دیدم دستم بالا نمیاد یعنی به بازوی دستم آسیب رسیده بود و باعث شد که من از این ورزش کناره گیری کنم .
کلا رشته بدن سازی رشته حساسی هست پس سعی کنید مراقب خودتون باشید .
-
سعی کنید ظهرا حتما بخوابین برا خیلی چیزا خوبه ومیشه ازش بهره بردازی کرد:27:
-
برای آرامش یه دوش آب سرد تو این موقع سال یادتون نره!!
باورتون نمیشه که چه حالی میده.اولش سخته و باید تحمل کنی اما بعد از 5 دقیقه حس میکنی پوست و گوشت و استخونن دارند از هم جدا میشند
-
اگه دلتون گرفته یا بغض تو گلوتون مونده شب که همه خوابیدن با mp3 پلیرتون به اهنگای غمناک گوش کنید و حسابی گریه کنید
انقد که اروم شدید.من گه گاهی خیلی دلم میگیره و با این کار اروم میشم.
-
از سختی و غم فراری نباشین انسان رو سختی ها میسازه
-
سر کسی کلاه نزارید و فقط سر خودتون کلاه بزارید.زود به کسی اعتماد نکنید.وضعیت خیلی بحرانی هستش و نمیشه به کسی اعتماد کرد.خیلی سخته که نتونی به کسی اعتماد کنی.اینو از ته دلم گفتم.
-
بچه هاتون رو ( منظورم دراینده :31: :31: ) از کوچیکی عادت بدید مسواک بزنند . متاسفانه توی جامعه ما به بهداشت دهان و دندان اهمیت نمیدند . اخه این مادر بزرگ من از این مصنوعی ها گذاشته همیشه می ناله میگه هیچی نمیشه باهاش خورد . :31: و همه اش به ما میکه قدر دندوناتون رو بدونید . :31: