کاستوم رام هم تست کردی داداش ؟نقل قول:
سیانوژن و resurrectionremix.رو تست کن
بعلاوه کرنل dorimanx
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
کاستوم رام هم تست کردی داداش ؟نقل قول:
سیانوژن و resurrectionremix.رو تست کن
بعلاوه کرنل dorimanx
نه داداش فقط همین آندروید4.1.2 رو جند دفعه عوض کردم :n02:نقل قول:
میشه لینک دانلودشو بدی و طریقه نصبش رو هم توضیح بدی ممنون میشم :n12:
Yahoo biaنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکی هم نگو پنجاه تومن آب میخوره
90درصد نرم افزاریه
من خودم دو ساله اس2 دارم
سلام.
عاقا سیم کارت من نمیدونم چشه شماره هایی که توش ذخیره هست رو نمیاره ولی سیمکارتای دیگه رو چرا ! :n02:
به نظرتون سیم کارتو نمیشه کاری کرد که نشون بده؟:n02: حالا دارم نرم افزار میگیرم شاید اون نشون بده !
گوشی گالکسی پاکت
----------
در ضمن میشه گوشی رو وصل کرد به سیس بعد باهاش انلاین آپدیت کرد عایا؟!
---------
یه سوال دیگه: گوشی های اندروید بعضیاشون همه اهنگ ها رو درست تو لیست موزیک نمیارن فک کنم تو مدیا پلیر موزیک منظورمه؟ فک کنم یه گوشی بود که 50 اینورا تو مدیا پلیرش داشت طرف میگفت باید زیاد باشه. شاید من دقت نکردم اهنگ ها تو پوشه دیگه ای بوده؟
سلام،
من gtp1000 دارم، وقتی میزنم به شارژ نشون میده در حال شارژه ولی شارژ نمیکنه! لطفا راهنمایی کنید چه کنم.:n03:
ممنون
اقا یه گلکسی گرند دارم اندوریدش4.1.2 هست میخوام بکنمش4.2.2 چطوری انجامش بدم؟سخته یا نه؟
Xperia V دارم.
موقع فیلمبرداری صدای محیط و مکالمه افراد با وضوح تو فیلم هاش ضبط نمیشه.
ولی با دوربین کامپکت که فیلمبرداری می کنم صدا ها عالی میفته تو فیلم. آیا موبایلی هست که این مشکل رو نداشته باشه و مثل دوربین کامپکت ضبط کنه؟ ضبط صدای سری های Note و S4 چطوره؟
Xperia V چون ضد آبه، این مشکل رو داره. البته سونی تو مدل های جدید این مشکل رو برطرف کرده.نقل قول:
تو این دو سری که گفتید، S4 از کیفیت بهتری برخورداره و احتمالاً در حد دوربین های کامپکت هست.
سلام مردم.
ملت دو سه تا برنامه قفل اثر انگشت نصبیدم واس یکی که هر کاری کردیم نشد باهاش کار کنیم. نمیدونم چطوری میشه فعالش کرد تو قفل گوشی و چطوری دست رو میشناسه؟ هر کاری کردیم اثر انگشت رو برای بار اول هم یکیش میشناسه اون یکیش نه بشناسه هم ثبت نمیکنه تو قفل صفحه اول گوشی. نمیدونم تنظیمات اصلیش کجاس؟
اینایی که نصب کردیم:
ICE Unlock Fingerprint
Finger Print Lock
Fingerprint Scanner
یه راه حلی بدین ببینیم چشه چطوری ثبت میشه؟
کسی تازگیا گوشیش رو به اندروید 4.4 آپدیت کرده
نسبت به اندورید 4.2 چقدر تفاوت داره!؟