اول نظری رئیس بود بعدش که رفت کنار غیاثی شدنقل قول:
پرویزسیار هم تو تلویزیون رسما اومد گفت علی خسروی داور سالمی نیستش
که بعدش دیگه تو هیچ برنامه ای نزاشتن کارشناسی کنه.
Printable View
اول نظری رئیس بود بعدش که رفت کنار غیاثی شدنقل قول:
پرویزسیار هم تو تلویزیون رسما اومد گفت علی خسروی داور سالمی نیستش
که بعدش دیگه تو هیچ برنامه ای نزاشتن کارشناسی کنه.
مگه از همون اول غياثي رو نذاشت؟نقل قول:
نظري كه زمان صفايي بود
سيار كه يادمه همون زمان با فدراسيون سر اين قضيه كنتاكت داشت؟
كي ممنوع التلويزيونش كرد؟
جالبه هم سيار و هم خسروي محو شدن
متن نامه هم گنگه
پس اون مدرس فدراسيون كيه كه 206 گرفته؟
بالاخره كي به كيه؟
امیر خان بهترین مربیه ایران بوده و هستنقل قول:
از وقتی رفته سپاهانو استقلالو خالی کردو برد ازش بدم اومده
ناجورم بدم اومده.
ولی شما دارین کم لطفی میکنین .ژنرال تو اسیا شانس نمیاورد
بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به اماره بازیهاش تو اسیا بزنین
بازی با الجزیره که خوده من استادیوم بودمو براتون مثال میزنم
ارش چند تا تک به تکو نزد؟پنالتیه ارشو که گلرشون گرفت.2تا تیرکی که زد استقلالو...
کلا الجزیره 2 یا 3تا موقعیت داشت.
یا مثلا بازی با الاتحاد تو عربستان با نهایته بد شانسی وحید از کجا گل خورد و مفت بازیه بردرو باختیم
با الاتحاد تو تهران 13.14 تا موقعیت گل داشت استقلال .دقیقه اخره بازی ضربه سره قربانیو یادتونه؟از یه متریه دروازه نزد تو گل
تو سپاهانم پارسال همین بد شانسیارو اورد اونجاهم توره بدبختش کرد
اینا همه حرفه اگه اینجوری بود که باید اصلا تیمی مثل اینتر از گروهش هم بالا نمی اومدنقل قول:
برد را به بها میدهند نه بهانه
هیچ جدولی تو مسابقات دنیا نداریم که تیم ها را بر اساس موقعیت هایی که تو بازی داشتن بسنجن:21::21:
ضمنا این اقا اصلا ادم درستی نیست
مگه نیومد تو تلویزیون گفت من امسال از استقلال اصلا بازیکن نمیگیرم؟؟؟؟؟اینم یکی از دروغ هاش که تابلو شد
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
نصیر زاده نیست عامو جوننقل قول:
این همون ادمیه که زمانی که داورها میخواستن بهش تلفن بزنن از تلفن کارتی زنگ میزدن به گفته خودش و بعد از رفتن دادکان دوباره برگشت تا فوتبال را نابود کنه
عجب تحريف تاريخي اي بود!نقل قول:
برد را به بها میدهند نه بهانه
یه سوال خارج از بحث!!:20:
این نامه چرا اینجوریه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینه که تو جیب یه شلوار لی بوده و تو لباس شویی مقادیری غلت (قلت؟) خورده! بعد وسط شستوشو متوجه شدن که جیب های شلوار رو نگشتن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
از شلوار لي دادكان كش رفتن!نقل قول:
نه بابا دادكان كه اهل شلوار لي نيست
احتمالا از شلوار قاضي دادگاه بيرون زده!
براي اينكه اسپم نشه:
حالا اون شخص محترم نابودگر داوري فوتبال چه كسي ميباشد؟
اول خبر كه نوشته اون شخص مدتي ممنوع شد و بعدشم سمتي بهش ندادن؟؟
پس دوستان چي ميگن؟
موقعیتایه گله زیاد نشون میده که قلعه نویی از لحاظ فنی خیلی قویه و چیزی کم ندارهنقل قول:
اون وقتیم که گفت از استقلال بازیکن نمیارم تو تیمه خودم واقعا نیاورد.ساله بعدش که بازیکنا با استقلال قراردادشون تموم شد اورد.البته بازم کاره درستی نبود ولی به این بازیکنا برایه 2-5-3 نیاز داشت (اگه اون بازیکنا تو استقلال نبودن همون ساله اول میگرفتشون).همونطوریکه تو استقلال بودو دنباله توره بود.
در هر حال گناهه کسیو نمیشوریم.ولی پارسال داوری خیلی به نفعه سپاهان بود همینطوری که الان به نفعه ذوب اهنه.پارسال بازی استقلال سپاهان تو اصفهان 2تا گله سپاهان مردود بود که تو 90 هم گفت.
خدایی وقتی تو استقلال بود کدوم بازی به نفعه استقلال شد داوری؟چند تا پنالتی نگرفتن؟
روحیه ای که ژنرال به تیم میده تیم خود به خود جون میگیره
یادتونه طالبلو چه توپاییرو میگرفت چه پنالتی هایی.ارش چه توپایی رو گل میکرد...
کلا از نظره تاثیر رو بازیکنا هم نمیشه گذشت
خالو جان:27:.....خودشه!!!نقل قول:
البته طبق مصاحبه ای که من از سیار خوندم..دیگه راست و دروغش با سایتی که نقل قول کرده:
نقل قول:
البته آقای نصیرزاده یكی از طرفداران شفیعزاده و باشگاه استقلال اهواز است و البته این حق مسلم هر انسانی است كه طرفدار هر تیمی باشد و نصیرزاده هم جدا از این مسأله نیست. یك بازی در اهواز بین تیمهای استقلال اهواز و سپاهان برگزار شد. آقای یدی داور مسابقه به همراه كمك داوران و یدالله سلیمانی ناظر بازی در اتاق هتل در حال استراحت بودند. شخصی با تلفن وارد اتاق میشود و میگوید كه آقای یدی با شما كار دارند. آقای یدی با تلفن شروع به صحبت میكند. آقای سلیمانی بخشهایی از صحبتهای آقای یدی را میشنوند كه به فرد تماس گیرنده میگوید: من پراید دارم! شما اشتباه گرفتهاید و دیگر تلفن نكنید. در همین هنگام نصیرزاده هم وارد اتاق داوران میشود. وقتی آقای سلیمانی از آقای یدی میپرسد چه اتفاقی افتاده؟ وی میگوید شخصی به من زنگ زد و پرسید چه ماشینی داری، گفتم پراید. او هم جواب داد: اگر ما بازی را ببریم، یك سمند به تو میدهیم، من هم به او گفتم اشتباه گرفتهای و شماره را به شما اشتباه دادهاند. در همین هنگام نصیرزاده از شخصیت والا و سخاوتمندانه یكی از مدیران صحبت می كند. آقای یدالله سلیمانی، به نصیرزاده میگوید: خواهش میكنم شما این صحبتها را در اینجا مطرح نكنید. در ضمن داوران نیاز به استراحت دارند، پس بهتر است شما تشریف ببرید. ولی نصیرزاده به صحبتهایش ادامه میدهد و آقای سلیمانی مجبور میشود درب اتاق را باز كند و بگوید: بیرون تشریف ببرید، چون دوست نداریم این حرفها را اینجا بشنویم. نصیرزاده در پاسخ میگوید: باشه! ولی ..... . در واقع سلیمانی مجبور میشود او را از اتاق بیرون كند. پس از پایان بازی عین اتفاق رخ داده و حرفهای نصیرزاده به فدراسیون فوتبال گزارش میشود و منوچهر نظری رئیس وقت كمیته داوران مجبور میشود روی نامه داور مسابقه، نامهای به این مضمون بنویسد: جناب آقای دادكان ریاست محترم فدراسیون فوتبال؛ خواهشمند است نامه آقای حسین یدی داور با شرف مسابقه یك چهارم نهایی تیمهای استقلال اهواز و سپاهان را بخوانید و مشاهده كنید چه خبر است و چه میگذرد و در فوتبال ما چگونه با روح و روان داوران ما بازی میكنند. البته به خاطر این موضوع، آقای نصیرزاده به تهران احضار میشود و در فدراسیون فوتبال در حضور آقای دادكان، آقای پهلوان، آقای منوچهر نظری و آقای یدی (داور مسابقه) میگوید كه من این حرف ها را نگفتهام! فدراسیون فوتبال نیز اشارهای به حرفهای او نكرد، بلكه اعلام كرد: فلانی با گفتن آن صبحتها ، پایههای رشوه غیرمستقیم را رقم زده است.
علی کریمی از استیل آذین اخراج شد
علی کریمی که به عنوان بازیکن و مهمان ویژه و به دعوت باشگاه الاهلی برای دیدار این تیم برابر میلان ایتالیا به امارات سفر کرده بود، یک روز پس از حضور در این دیدار از سوی کادر فنی استیل آذین و علی پروین از این تیم اخراج شد.
به گزارش مهر، صادق درودگر سرپرست تیم فوتبال استیل آذین عصر امروز دوشنبه ضمن تایید این خبر اظهار داشت: متاسفانه این بازیکن بدون اجازه کادر فنی و علی پروین، رئیس سازمان فوتبال استیل آذین تیم الاهلی را در دیدار برابر آث میلان همراهی کرده است و به همین دلیل با تصمیم کادر فنی و تایید علی پروین، کریمی به دلیل غیبت غیر موجه در تمرینات در اختیاز باشگاه قرار گرفت تا تصمیمات لازم درباره ایشان اتخاذ شود.
وی افزود: همچنین با درخواست کادر فنی و علی پروین، باشگاه استیل آذین قصد دارد در نامه ای اعتراض آمیز به باشگاه الاهلی، خواستار توضیحات بیشتر درباره نقض قانون توسط این باشگاه در خصوص گفت وگو با علی کریمی و دعوت از این بازیکن برای حضور در این دیدار دوستانه بدون هماهنگی با باشگاه فعلی این بازیکن شوند.
درودگر ادامه داد : این نامه بزودی تنظیم و به این باشگاه اماراتی ارسال خواهد شد و در صورت عدم پاسخ مناسب از سوی مدیران الاهلی از طریق مراجع بالاتر این موضوع را پیگیری خواهد شد. باشگاه استیل آذین این موضوع را از مراجع قانونی و حقوقی به شدت پیگیری خواهد کرد.