این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )
اگر رزولیشنت 1920 در 1080 هست و باز هم کوچیکه بورو توی catalyst control center (روی دسکتاپ کلیک راست کن اولین گزینست) بعد این مسیر ها رو دنبال کن .
اول از اون گزینه های پایین advance رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Desktops and Displays رو پیدا کن . و بعد روی آیکون tv کلیک راست کن و Configure رو انتخاب کن . حالا hdmi settings رو انتخاب کن . حالا overscan/underscan رو پیدا کن و مقدارش رو روی کمترین میزان بزار . احتمالا مشکلت حل میشه !
البته ممکنه با توجه به ورژن catalyst ات یه مقدار این مراحل رق کنه و من برای آخرین نسخه گفتم . در کل باید overscan/underscan رو پیدا کنی و مقدارش رو روی کمترین میزان قرار بدی .
میتونی آخرین catalyst هم از قسمت driver های این سایت بگیری :
game.amd.com