نقل قول:
تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!
مطمئن شدم حداقل در زمینه گیم به هیچ وجه وارد نیستید . بازی SuperMario Galaxy 2 بیش از 10 نقد نمره 10 / 10 گرفت . GTA IV حداقل بیست نمره کامل داشت . در حالی که پورت GTA رویps3 ضعیف بود و یا ماریو با سلایق خیلی جور نیست . پس شما دیدتونو عوض کنید 10 برای خداست !!! اونایی که 10 میگیرن همه نسبین
حالا نظرتون رو به نمرات فیفا و PES جلب می کنم.
FIFA 10 :
IGN :9/10
Gamespot : 9/10
PES
IGN :7.7/10
Gamespot : 6.5/10
میانگین نمرات از سایت معتبر متاکریتیک :
PES 78/100
FIFA 91/100
امیدوارم معنی میانگینو فهمیده باشید این میانگین بر اساس حدود 50 نقد بوده ( شامل نمرات تمام سایت های بزرگ)
نمراتو دیدین ؟ البته من مطمئنم این نمراتو یکسری سایت متعصب و گم نام مثله گیم اسپاتو IGN دادن وگرنه نمراتی که شما بدون تعصب به این دو بازی میدین اعتبار خیلی بیشتری داره !!!
نقل قول:
اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.
میشه بگی PES چند تا خوبه چند تا بد !!!! (راستی معیار عالیی برای امتیاز بود شما 2 تا باگ و اشکال تو بازی ببینی 2 امتیاز از بازی کم می کنی !!!اونوقت 11 تا اشکال ببینی نمره میشه 1- !؟؟)
نقل قول:
قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.
:31:یه رفیقی همین حرفو تو دانشگاه زد . در مورد یه هورمون حرف زدم چیزی ازش نفهمید می گفت پرسیدم ببینم تو چیزی بلدی یا نه !!! منم یاد مارپل افتادم الانم دقیقا یاد همون کاراگاه افسانه ای افتادم !!!!
نقل قول:
قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!
جالبه شما چنین حرفی رو میزنی !!!رفیق من برای یه ترمم باید نزدیک 2 یا 3 هزار صفحه مقاله و کوفت حفظ کنم بخدا اون قدری وقت ندارم که بخوام به پای خراب کردن و کوبوندن PES تلفش کنم !!!
+
خسته شدم از اینقدر نووب بازی ،دیگه سعی می کنم کمتر این دو تاپیک پست بدم و فقط ازبازی بی نظیر فیفا استفاده کنم