دوستای عزیز یکی از رفیقام سرویس 512 گرفته !
میگه سرعت دانلودم 120 تا 200 منوسان داره!
کسایی که 512 دارن تایید میکنن؟!
من میخواستم شاتل بگیرم ولی الان موندم!
میگفت شبها هم سرعتش عالیه :20:
Printable View
دوستای عزیز یکی از رفیقام سرویس 512 گرفته !
میگه سرعت دانلودم 120 تا 200 منوسان داره!
کسایی که 512 دارن تایید میکنن؟!
من میخواستم شاتل بگیرم ولی الان موندم!
میگفت شبها هم سرعتش عالیه :20:
دوستان این اواخر ماه رمضون و به خصوص این یه هفته ای اوضام خیلی خراب بود ... الان دوشبه خفن رفته روی روال ... باز هم همون شبی دو گیگ دانلود همیشکی شروع شد آخ جون ... آی لاو یو پارس آنلاین ... در مورد ساعت پارس آنلاین هم چون ساعت رسمی شده (یه ساعت اومده عقب) ساعت رایگان شبای پارس آنلاین هم از همون یک جدید شروع میشه!
شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
دوستان این اواخر ماه رمضون و به خصوص این یه هفته ای اوضام خیلی خراب بود ... الان دوشبه خفن رفته روی روال ... باز هم همون شبی دو گیگ دانلود همیشکی شروع شد آخ جون ... آی لاو یو پارس آنلاین ... در مورد ساعت پارس آنلاین هم چون ساعت رسمی شده (یه ساعت اومده عقب) ساعت رایگان شبای پارس آنلاین هم از همون یک جدید شروع میشه!
آره سرعت بهتر شده :31:نقل قول:
ولی یک اشتباه تو این تغییر ساعت به باد داد منو اومدم ساعت کامپیوترو یک ساعت کشیدم عقب بعد حواسم نبود A.M رو کردم P.M بعد با برنامه رو تنظیم کرده بودم صبح کامپیوتر رو خاموش کنه . صبح ساعت نزدیک 9 به ناگاه بیدار شدم دیدم
کامپیوتر عزیز روشنه و داره دانلود میکنه در اینجا بود که فهمیدم به خاک سیاه نشستم! وگیگ ها به باد رفت!
خیلی جالبهنقل قول:
آره سرعت بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یک اشتباه تو این تغییر ساعت به باد داد منو اومدم ساعت کامپیوترو یک ساعت کشیدم عقب بعد حواسم نبود A.M رو کردم P.M بعد با برنامه رو تنظیم کرده بودم صبح کامپیوتر رو خاموش کنه . صبح ساعت نزدیک 9 به ناگاه بیدار شدم دیدم
کامپیوتر عزیز روشنه و داره دانلود میکنه در اینجا بود که فهمیدم به خاک سیاه نشستم! وگیگ ها به باد رفت!
واسه من هم همینجوری شده بود
ولی اواسط شب ظاهرا قطع شده بود
سرعت ظاهرا خوب شده
من مشهدم ... مرکز آزادی ... سوریس FP1-3x دارم ...نقل قول:
اول شب سرعت یکم پایینه ولی بعدش خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 تا 6 به وقت چند روز پیش هست یا با تغییر ساعت ها تغییر کرده(با ساعت رسمی کشور تنظیم شده یا با GMT)؟؟؟
چون که یبینم هنوز ساعت انجمن تغییر نکرده!!!
با ساعت رسمی کشور همون ساعت 1 شروع میشه و تا 6 صبح ادامه دارهنقل قول:
سرعت دیشب خوب شد
یعنی به خاطر شروع مدارسه؟
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
دوستان واسه من سایت واسه چک کردن ترافیک باز نمیشه
چرا؟