گارانتی مایکروتل هنوز نیومده براش....:31:نقل قول:
گارانتی مایکروتل هنوز نیومده براش....:31:نقل قول:
من آخرش نفهمیدم.... میشه به این گوشی usb وصل کرد؟
کابلش تو جعبه خود گوشی هست یا جدا باید بگیریم؟
به این گوشی کابل micro Usb وصل می شه و کابل تبدیل اون به Usb تو جعبه هستنقل قول:
يو اس بي رو كه همه الانه ميخورن.فكر كنم منظورش وصل كردن فلاش از طريق كابل مخصوص به گوشي بود؛مثل نوكيا ان 8.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
این هم یک فیلم ۳ دقیقه ای که توسط یکی از دوستان و با سیم کارت همراه اول تهیه شده و به خوبی مشکل آنتندهی IPHONE 4 را نشون میده. حتما دانلود کنید و ببینید. من که نظرم عوض شد و میرم GALAXY S میگیرم
کد:http://rapidshare.com/files/415829709/11.flv
آفرین....:27: یعنی این فلش های usb رو میشه بهش وصل کرد مستقیم؟ یا حالا با یه تبدیلی... کابلی... چیزی...؟ ولی بدون نیاز به pc .من مال آیفون 4 رو دیدم یه تبدیل داره واسه اینکار که وصل میشه به گوشی و یه طرفش flash usb میخوره... کابلم نیست!! یه تیکه مربعی شکله:5:نقل قول:
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
این مشکل آنتن دهی رو خب حلش کردن که.... میگن یه چسب نواری بزنی روش حله....:27:نقل قول:
سلام
همین الان گوشی شاپ قیمت نسخه 16 گیگ رو زده 780 تومن.
8 گیگ هم زده فعلا موجود نیست.
تا حالا كه نشنيدم؛فكر نكنم انقدر تكنولوژي بالايي باشه كه سامسونگ نتونه بسازدش؛مطمئنا اگرم نباشه و كمبودش احساس بشه سامي ميره تو نخش.نقل قول:
عجب غلطي كردم همون اول نگرفتم.روز به روز داره گرون تر ميشه؛فكر كنم فروشندگان گوشي از سود خوب اين گالاكسي همه مايه دار شدن كسي هم نيست جلوشونو بگيره.نقل قول:
يكي هم نيست بگه اين مايكروتل داره چه غلطي ميكنه.آخه يه برچسب زدن و يه رام فارسي اينهمه كار داره؟
:18:نه اینا همه توهمه......:34: میخوان بازار سیاه راه بندازن!:3:نقل قول:
plaza هم که من گشتم پیدا نکردم:13:
نقل قول:
چه خبره ؟
من حداکثر 620000 تومان برای این گوشی میدم.
هر چقدر هم می خواد گوشی خوبی باشه.