امروز دو چراغ Tel1 , Tel2 روی مودم وای فای روشن شده و وقتی تلفن رو می زنیم به پشت مودم (2 تا سوکت تلفن داره) بوق آزاد می زنه
کسی می دونه جریانش چیه ؟ می خوان این سرویس تلفن روی وایمکس رو هم فعال کنند ؟
Printable View
امروز دو چراغ Tel1 , Tel2 روی مودم وای فای روشن شده و وقتی تلفن رو می زنیم به پشت مودم (2 تا سوکت تلفن داره) بوق آزاد می زنه
کسی می دونه جریانش چیه ؟ می خوان این سرویس تلفن روی وایمکس رو هم فعال کنند ؟
احتمالا ايرانسل داره voip رو فعل ميكند.نقل قول:
نقل قول:
کدوم منطقه هستید شما؟ منم میخوام :دی
1.نامه از شرکت بخوام بیارم باید قید بشه چه سرعتی نیازه؟512 هم میدن با نامه از شرکت؟نقل قول:
2.سرویس 256 سرعت دانلودش چقدره و چقدر نوسان داره؟دانلود در ساعات رایگان و جمعه ها چطوره؟
3.جدیدا در سایت ایرانسل مودم usb هم معرفی شده که تقویت کننده هم داره قیمتش هم 99000 تومنه یعنی هم قیمت با مودم وای فای.بنظرتون این مودم با توجه به اینکه تقویت کننده هم داره انتخاب خوبیست؟چون وای فای زیاد برام مهم نیست.ضمنا مودمها امانی هستن یا باید خرید؟
4.قبل از درخواست و واریز میشه نمایندگیش بیاد یه تست سرعت کنه؟چون به نقشه زیاد نمیشه اعتماد کرد.
سوالام زیاد شد...از جوابتون ممنون:10:
سلامنقل قول:
جواب بند 2 قبلا هم گفته شده سرعت دانلود برای 256 کیلو بیت حداکثر برابر 32 کیلو بایت هست که در شرایط عادی به اونجا ها هم نمیرسی یعنی ممکنه کمتر بشه .
برای من که نوسان زیادی نداره ولی بعضی اوقات {به ندرت} قطع و وصل میشه دانلود رایگان هم نداره
جواب بند 4 خیر باید پولو واریز کنی تا بیان برای نصب . چه شانس بیاری و بگیره و چه شانس نداشته باشی و نگیره
الان ساعت 8:10 شبه...حدودا ..ساعت 7:30 زنگ زدن از وایمکس...که حدود ساعت 9 میان واسه نصب مودم..
واسم دعا کنید...راه بیوفته...و به خوبی انتن بده...چون من به اینترنت پرسرعت خیلی نیاز دارم...واسم دعا کنید....
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
راستی یادم رفت بگم...من 256 نامحدود با مودم وای فای سفارش دادم..:31:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
:40:راستی یادم رفت بگم...من 256 نامحدود با مودم وای فای سفارش دادم..:31:
آقا سوال تکرایه ببخشید:
1. سرعت دانلود با ترافیکهای مختلف فرقی با هم داره؟
2. کلا سرعت دانلود ایرانسل چجوریه؟ من الان رسالتم میخوام یه 512 بگیرم...
3. مبین نت میگن سرعت دانلودش بهتره...
4. واسه نامه گرفتن از دانشگاه تا چه سرعتی میشه گرفت و اینکه توی اون نامه باید چی باشه؟!
5. در مجموع راضی هستید از وایمکس ایرانسل؟!
نقل قول:1 - منظور سوال اولت را نفهمیدم، این جدول تعرفه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - خب سرعت دانلود 512 کیلو بیت باید در حدود 64 کیلو بایت باشه که معمولا با نوسان سه ، چهار کیلویی همراهه.
3- به شنیده ها اطمینان نکن، اگرهم سرعتش بهتره احتمالا به خاطر اینه که کاربرانش کمترن، من که یه بار 30 هزار تومن از طرف گروه مخابرات ایران گزیده شدم. عمرا دزد دستشون بدم.
4- همون قدر بهت میدن که تو نامه نوشته شده ، مثلا دانشگاه مینویسه جناب آقای/خانم فلانی جهت امور بهمان به اینترنت با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه :18::18: نیاز داره. حالا اگه تونستی اون نامه را از دانشگاه بگیر.
5- قطعا وایمکس از سرطانی به نام دیال آپ و طاعونی به اسم اینترنت موبایل بهتره به خصوص برای کسی مثل من که ساعت را هم تو اینترنت می بینم.:5:
منظورم از سوال اول اینه که مثلا سرعت دانلود سرویس نامحدود با 4gb در ماه فرق نداره که؟!
سر کارم گذاشت...نیومد....اما همین 1 ساعت از وایمکس زنگیدند...09351000000...و به من گفتن..اومد؟من گفتم نه...گفتن اگه زنگیدند..حتما میان مرسی
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
نقل قول:
نه عزیز چه فرقی داره؟؟؟؟سرعت سرعته