عزيزان لطفا راهنمائي كنيد
من يه 787 پايونير دارم..امروز هنگام روشن كردن با پيغام sub com بصورت چشمك زن متوالي مواجه شدم..البته مشكلي در پخش وجود نداره..علتش چيه؟
Printable View
عزيزان لطفا راهنمائي كنيد
من يه 787 پايونير دارم..امروز هنگام روشن كردن با پيغام sub com بصورت چشمك زن متوالي مواجه شدم..البته مشكلي در پخش وجود نداره..علتش چيه؟
جالبه! داشتم مشخصات اسپیکرهای B&W رو نگاه می کردم که دیدم جزء معدود شرکت هایی است که ضریب شکستگی صدا را برای بلندگوهاش محاسبه و نوشته...البته به احتمال زیاد مارک های دیگه هم این کارو می کنند ولی من تا حالا ندیده بودم...(این ضریب شکستگی باعث می شه بفهمیم که صدای خروجی چقدر گوش نواز و البته نزدیک و صدای ساز است...)
بله پایه می تونید براش تهیه کنید.پایه برای اینجور اسپیکرها قیمتهاش از 30 تومن شروع میشه به بالا.نقل قول:
با سلامنقل قول:
من بالاخره نمایندگی رسمی Blusens که همان بازرگانی سما است را پیدا کردم و به آنجا مراجعه کردم ، متاسفانه نمایندگی این محصول یک مغازه کوچک در طبقه دوم پاساژ علاءالدین بود و محصول را از نزدیک بررسی کردم و مزایا و معایب آنرا به شرح زیر اعلام می کنم :
مزایا
1- پخش 1080P طبق اطلاعات روی دستگاه
2- پخش شبکه ای دیگر در زمان ضبط یک شبکه ( طبق اظهار نمایندگی)
3- تایم شیفتینگ ( طبق اظهار نمایندگی)
معایب
1- نداشتن پنل نمایشی در جلوی دستگاه (تنها دو لامپ led برای نشان دادن روشن و یا خاموش بودن دستگاه دارد)
2- نداشتن پورت کامپوننت
3- نداشتن پورت کامپوزیت ( همراه پک دستگاه یک رابط اسکارت به کامپوزیت عرضه می شود)
4- نداشتن نمایندگی معتبر در خصوص بروزرسانی نرم افزار دستگاه
به هرحال این نظرات شخصی من است و دوستان خودشان می توانند تحقیق کنند
68 به بالا كه خوبهنقل قول:
ببين كانال هاي 1 تا 8 فركانسشون با 6 تا كانال ديگه فرق داره. اونا رو دستي وارد كن و سرچ كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی صدای این سیستم رو شنیده ؟ DAV DZ 777
یا باهاش فیلم دیده ؟
میخوام ببینم در مقابل RS 30 چطوره ؟
ممنــــــــون
rayan جان سلام.
یه سوال در مورد اسپیکرهای سری rs پایونیر واسم پیش اومده.
میخواستم ببینم توی سری rs این اسپیکرهای عقبی که پایه ندارن،به نظر شما مخصوص روی زمین نیستن؟
یعنی حتما باید واسه شون پایه بذاریم؟
اگه اینطور باشه که خیلی عجیبه
اخه یه شرکتی مثل پایونیر،توی یه سری نیمه حرفه ای مثل rs (مثلا rs70) میاد همه چیزو ok میکنه فقط پایه اسپیکرهای عقب رو
میذاره که مشتری تهیه کنه؟
به نظر من این اسپیکرها مخصوص روی زمین هستند.حالا چرا و چطوری میشه که به این شکل (منظورم روی زمین) ازشون صدای
خوبی گرفت نمیدونم.
البته من واسه هزینه کردن برای پایه مشکلی ندارم.منتها میخوام طوری اسپیکرها رو بچینم که تا جایی که امکان داره بهترین صدا رو
ازشون بگیرم.واسه همین اگر این اسپیکرها مخصوص روی زمین باشن (منظورم اینه که با چینش روی زمین بشه صدای بهتری رو به محیط داد)
خب ترجیح میدم واسشون پایه نگیرم.حتی اگر از نظر ظاهری زیاد خوب در نیاد.
میخواستم نظر شما رو بدونم.
با تشکر
توی صدا در مقابل سری rs هیچ حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
سلام. دوست عزیز سری rs چون جزو اسپیکرهایی محسوب میشه که از وادی اسپیکرهای تجاری فاصله می گیره و وارد دنیای حرفه ای میشه به صورت این مدل هستش.نقل قول:
الان شما هر ست بلندگوی حرفه ای رو که ببینید بلندگوهای عقب بدون پایه است و باید پایه جداگانه براش تهیه کرد.بلندگوهای عقب باید در ارتفاعی قرار بگیرند که تقریبا همسطح گوش باشند.
کلا شرکت های بلندگو ساز که به صورت حرفه ای فعالیت می کنند بلندگوهای عقب رو بدون پایه طراحی می کنند و اون هم یه دلیل خیلی مشخص داره،به این علت که از هزینه کردن بی خود و بیش از حد گران شدن ست بلندگوشون جلوگیری کنند.چون واقعا نیاز نیست که برای بلندگوهای پشت بخوای هزینه ای برابر با بلندگوهای جلو پرداخت کنی.
ممنونم داداش واسه راهنمایی که کردی.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا یه سوال...پایه های خاصی هست که باید براش بگیریم؟
میشه یه خرده راجع به پایه ها صحبت کنید؟
موفق باشید