لطفا یک بزرگواری که کاملا به داستن مسلط شده داستان این بازی رو برای ما بنویسد . با تشکر
Printable View
لطفا یک بزرگواری که کاملا به داستن مسلط شده داستان این بازی رو برای ما بنویسد . با تشکر
آره لطفا یکی خلاصه شو بنویسه.نقل قول:
من هنوزم نمیدونم چرا نیویورک اینقد داغون شده :31:
موجودات فضایی اومدن ؟ :38:
آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بدهنقل قول:
ممنون
نقل قول:
آره خیلی راحت بود.... درسته پینگم بالا بود ولی تو هر راند بین 12 نفر نفر سوم یا چهارم میشدم
هر راند 10-15 نفر می کشتم و همون مقدار هم می مردم... کلا لذت بخش بود و اصلا لگ نداشت و بازی روان
انگار داری سینگل پلیر بازی می کنی... فقط همون پینگم که باعث میشد تیرم بد بخوره به هدف ولی مشکلی
نیست و خیلی حال میده ....:10::11: خیلی حال میدا خانوادگی داشتیم بازی میکردیم بابام دشمنارو پیدا م یکرد میگفت اوناهاش اونورو بزن منم میزدم و داداشمم کمک م یکرد :31: بابام میگفت بزن پدر این خارجیهارو در بیار :31:
خوبیش اینه که دیسکانکت نمیشه از سرور .. و خیلی زود در حد 5 ثانیه لابی پیدا میکنه و کلا خوراک بازیه ...
بر عکس مورتال کمبات 9 که 10 دقیقه طول میکشه یه مچ پیدا کنه و آدم بیخیالش میشه ..:11:
Jacob Hargeave با پدر بزرگ دکتر Gould و Karl Rasch در سال 1908 توی Crash Site Tunguska یه ورقه ای رو پیدا میکنه که مربوط به تکنولورژی Ceph بوده . Ceph همون موجودات فضایی هستند که در فاصله دوری از زمین زندگی میکنند .
اولین کاری که Jacob میکنه اینه که با استفاده از تکنولرژی که دزدیده بود طول عمر خودشو به طور مصنوعی افزایش میده . یعنی نمیمیره .
بعد با استفاده از اون تجهیزات شرکت Crynet رو به وجود میاره که یه شرکت تحقیقاتی و یه جورایی نظامی حساب میشه .
تو سال 2020 جیکوب میدونسته که Ceph از چندین میلیون سال پیش توی یه جایی توی کره زمین هستند . پس سعی میکنه با استفاده از مردم کره Ceph رو بیدار کنه . (هدفش از این کارو نمیدونستم)
اون یه تیمو میفرسته اونجا تا برن و با Ceph مبارزه کنند و اطلاعاتی رو به دست بیارن که سر دستشون Prophet بوده .
ولی هدف اصلیش این بوده که Nanosuit رو تست کنه و بتونه اونو خودش بپوشه .با اینکار اون تبدیل به یه Post-human savior of humanity میشد .
سه سال بعد از اتفاقات Crysis 1 اینبار Ceph برمیگرده تا با ویروسی که خودشون ساختن انسان ها رو ضعیف کنند و بکشند تا بتونند زمینو تسخیر کنند .
که هدفشون شهرای بزرگی مثل Rio De Janerio نیویورک و لندن و ...بوده .
که Prophet میفهمه این نانو سوییت Symbiotic هست . (یعنی فکر کنم اگه لباسو در بیارند شخص میمیره نمیدونم دقیقا منظور چیه)
که بعدها Prophet این بیماری و میگیره . و توسط CELL که نیرو های همون Crynet بودن دشمن شناخته میشه . چون هم ویروسی بوده و هم Jacob نانوسوییت رو میخواست .
که پرافت دنبال یه شخصی میگشته که لباسو به اون بده . پس Alcatraz رو پیدا میکنه و خودکشی میکنه . چون این لباس رابطه خیلی عمیقی با بدن انسان برقرار میکنه و همزمان با یکی میتونه این رابطه رو برقرار کنه .
این یه خلاصه از داستان کلی بود . بقیه داستانو صد درصد توی مراحل فهمیدید
دقیق متوجه نشدم کجا هستین ولی فکر کنم در اون تالاره هستین درسته؟ اگه عکس بزارید دقیق میشه گفت...نقل قول:
آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بده
ممنون
دوست عزیز شما باید سوار یکی از اون ماشینا بشید و ماشین رو برونید به سمت همون دیوار . همین
چه بدنقل قول:
سلامنقل قول:
این سیو ببین میتونی استفاده کنی
فکر کنم مرحله 4 باشه
راستی بازی شما نسخه بیتا نیست ؟
سلام
اینجا فکر کنم اخرشه
دیگه حال نداشتم بیشتر برم
اینجا راهش از کجاست نیافتم ؟
هونجایی که دشمنها نیز غیب میشند
یه سوال دیگه
چرا اسکرین شات میگیرم صفحه سیاه میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین ورودی قسمتی که الان داخلش هستید 4 تا بیگانه رو باید نابود کنید که بصورت نامرئی در میان :21:از دوربین حرارتی استفاده کنید و یا اینکه مثه من برید اونجا قدم بزنید و به محض نزدیک شدن .یکی با فشار دادن دکمه ی مربوطه گلوشونو بگیرید و فشار بدید:31:بعد از کشتنشون این دریچه ای که تو عکس گذاشتید باز میشه و میرید داخلش و بازی تموم میشه :27:
+
در مورد سیاه افتادن هم شما بیخیال اون روش قدیمی و مشکل دارو غذاب اور و مزخرف شید :31:و یه fraps 2 مگی رو نصب کنید و راحت هر چند تا عکسو فیلم دوست دارید تهیه کنید از بازی هاتون و هرگز هم سیاه نمیشه و کیفیتشم خیلی عالی تره :20: