خوب همین فردا که تصمیم ندارم عوض کنم !!!!:20:نقل قول:
فعلا دستمه و پایه شدم تعویض رام رو یاد بگیرم:8:
اصلا یکی بیاد فرق رام و فریمور رو توضیح بده:19:
Printable View
خوب همین فردا که تصمیم ندارم عوض کنم !!!!:20:نقل قول:
فعلا دستمه و پایه شدم تعویض رام رو یاد بگیرم:8:
اصلا یکی بیاد فرق رام و فریمور رو توضیح بده:19:
هیچ فرقی نداره یا من فرق اینارو تو ویندوز موبایل نفهمیدم . به نظر من رام برا ویندوزه و فریموری برا ویندوز وجود نداره. فریمور من وقتی نوکیا داشتم به ارتقا سیستمه نوکیا میگفتن. پس نتیجه میگیریم وقتی ویندوز اورجینال نسخه جدیدش بیاد بهش میگن فریمور. ولی 1 ویندوز دید یا غیر اورجینال رو میگن رام. حالا بازم منم ادمم شاید اشتباه میکنم هر کی هرچی میدونه بگه ما هم یاد بگیریم. نصب رام رو این گوشی فوقالعاده اسونه شما 1 بار راهی که گفتم رو برید میبینید چقدر راحته. در زمن با این روش هر رامی میشه رو این دستگاه ریخت فقط دقت کنید و باز میگم دقت کنید که رامی که دانلود میکنید برا همین گوشی باشه وگرنه با نصب رام گوشی دیگه گوشیتون رو نابود میکنید
سلام.
من فریمور گوشی رو آپدیت کردم B7300XXJC2 مشکل اس ام اس اش حل شده و سریع عمل میکنه .
در ضمن اگه میخواهید گوشیتون رو عوض کنید و برید سراغ اچ تی سی ، از کسی که داریه بگیرید و باهاش کار کنید و ببینید با پولی که میدهید مثل همین گوشی رو جلوتون نگذارند .
البته این نظر منه : با نصب چند تا برنامه و یک خورده انگولک به گوشی قابل قبولی تبدیل میشه .
ممنون از دوستان یکی از دلایلم خطی هست که رو تاچ افتاده !!! قلم گوشیم خط میندازه و بر اثر حواس پرتی بنده فقط یک روز برچشب ال سی دی نداشتم که 2تا خط گنده روش افتاد و الان دلم رو زده و دلیل بعدیش نبود خدمات براش هست مثلا میری علاءالدین یه قاب یا برچسب ال سی دی فاب نداره..!!!!!!!
بچه ها ویندوز 6.5.5 میشه ریخت روی لایت؟؟؟
کسی ازش لینکی داره؟؟؟ تو موداکو دیدم ولی انگلیش هست توضیحاتش منم ......
خلاصه من نمیدونم امشب باشد یه رامی/فریموری خلاصه یه تغییری انجام بدم:31:
سلام دوست عزیز
میشه لینک همین 6.5.5 که میگی رو بدی؟
دوست عزیز شرمنده، من اصلا کلا اشتباهی فهمیده بودم این پستترو، من معذرت میخوامنقل قول:
( من تصورم این بود که فریمور یه چیزیه که سامسونگ خودش برا رفع مشکلات نرمافزاریش میده و رام هم برا تغییر وینفونئه (حالا کوک شدهو اصلی) اینارو که گفتی با یکم تحقیق فهمیدم، ممنون )
به نظره منم زياد طرف تغيير رام نريد
رام خودش كه مشكلي نداره,سري كه درد نميكنه ...
اگه مشكلي داشت يه چيزي حالا ولي الان كه داره مثل گلابي كار ميكنه كاري بهش نداشته باشيد
من گوشي قبليم رام عوض كردم اخرش مجبور شدم يه رام قديمي تر از خود ارجينال بريزم
خصوصا اين رامي كه الان بحثشه مشكل زياد داره!
سلام
من رام کوک شده رو داونلود و نصب کردم تفاوتهایی که دیدم رو بهشون اشاره میکنم
بعد از نصب رام اینترفیس پیش فرض به TouchFlo تغییر میکنه و جایگزین اینترفیس اصلی سامسونگ میشه . اینترفیس کاملا روان هست و کوچکترین افت سرعتی مشاهده نمیشه
دوستان در صفحات قبل به برنامه هایی که از روی رام اصلی حذف شده اشاره کردن ولی تعدادی برنامه به صورت پیش فرض به این رام اضافه شده از جمله
Resco File Manager Resco Photo Manager
Rhymes
S2P
Showcase
MVBKL
Auto Rotate
ClearTemp
SipChanger
S2U2
قبل از نصب این رام و با فریمور B7300XXJC2 بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری میزان حافظه گوشی به این شکل بود
Main Storage 169
Memory 91.9
که با نصب رام به مقادیر زیر افزایش پیدا کرد
Main Storage 273
Memory 93.5
- برنامه Net Framework کاملا آپدیت شده
- فایل HTCSensorSDK که برای اجرای بازیها مثل RescoSnake استفاده میشه از پیش روی گوشی نصب هست و نیازی به نصب درایور مخصوص وجود نداره
مشکل کندی SMS حل شده و میانبر برنامه پیش فرض ویندوز رو در منوی استارت میتونید پیدا کنید البته برنامه سامسونگ همچنان در گوشی وجود داره
بعد از نصب رام و کار کردن با گوشی افزایش سرعت گوشی رو به طور محسوس حس خواهید کرد
در نهایت میتونم بگم نصب این رام نه تنها مشکلی به وجود نمیاره بلکه توصیه هم میشه و در صورتی هم که مورد پسند کسی قرار نگرفت به راحتی میتونه فریمور اصلی رو جایگزین کنه
برای داونلود از لینک زیر استفاده کنید که نسخه فیکس شده فایل اصلی هست
سلامنقل قول:
بچه ها من خودم کمی گشتم و به نتایج خوبی رسیدم الان در حال آپدیتم اگه درست شد خبر میدم تا همه امتحان کنن
کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=65846&page=7
ممنون دوست عزيزنقل قول:
يه توضيحي هم درباره نحوه كار ميدادي خوب بود!
الان مشكل نحوه انجامه!