خوشحالم که ناراحت نیستی گلم.:11:نقل قول:
همه چیزو فراموش کن عزیزم.. اینطوری خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
Printable View
خوشحالم که ناراحت نیستی گلم.:11:نقل قول:
همه چیزو فراموش کن عزیزم.. اینطوری خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
اره عاطفه جان
همون آگهی ها
سلام دوستان
من احتمالا یکی دو روز نمیام .دلم براتون تنگ میشه
بای
سلام
از تمام دختر خانم هایی که نظرات من رو قبول کردن ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
و یک چیزی هم برای اونایی که موافقت نکردن:
من فقط میخواستم به این تاپیک یک نظمی بدم آخه من یک روز اینجا پست میدم فرداش گم میشم تو تاپیک:19:
بعدش هم من یک مثال زدم 30 صفحه اون وقت اومدین گفتین 5 تا صفحه فقط زیاد میشه همین 5 تا هم خوب زیاده دیگه 2 یا 3 صفحه در روز کافیه آخه یک نفر عضو جدید باشه بیچاره اصلا نمیفهمه ما در مورد چی صحبت میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
و میرسیم به کسانی که نظر ندادن:
کسانی که نظر ندادن درمورد نظر من هم فکر کنن و جواب بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
وکسانی که نظرات من رو قبول کردن:
اگر مایلید ID یاهو خودتون رو پیغام خصوصی بزنین تا هر روز یک قراری بزاریم برای کنفرانس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
یک خواهش از اونایی که نظرات من رو قبول نکردند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11::40:
اگر میشه بیشتر در این باره فکر کنید و حرف آخرتون رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم قبول نکردید اونایی که قبول کردند این کار رو انجام میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
BYE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BYE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ها ولی اونوقت اگه تو یه آقا سحر دیگه باشی چی؟؟؟
همین را بگو عزیزم
گلم یه بار که گفتیم ما اینجا از هم یاد میکنیم یه روز پست میدیم یه روز نه یه روز هم نفری 40 تا پست میدیم یه روز نفری یکی
اگه بخواهیم جایی شلوغ نشه که همه برند چت روم حتی بقیه تاپیکها هم چت کنند چون صفحاتشون زیاد نشه
خدا مرگم بده، آقا سحر دیگه کیه؟
یه سحر جون بود ولی آقا بود
شاید هم یه آقایی بود که سحر جون بود
اومد گفت بریم چت بکنیم با هم دوستی نزدیک برقرار کنیم فاصله ها رو از بین ببریم و خلاصه خیلی سخنرانیش خوب بود
یکی از پسرها مچش رو گرفت ما هم دیگه سحر جون رو ندیدیم خدا بیامرزتش نشد تو چت با هم کنفرانس تشکیل بدیم!!!
چه جالب
ارام جان شما که ایدیتو ندادی
دوست جون من مسنجر ندارم دو سال پیش ترک اعتیاد کردم ( چت هم دنیایی بودش!) ولی اگه برای mail می خوای آی دی ام رو با پ.خ برات بفرستم