اگه خدا بخواد داره نهایی می شه، زیر یک میلیون هم هیچ لپتاپ اپلی پیدا نمی شه.نقل قول:
اگه خدا بخواد داره نهایی می شه، زیر یک میلیون هم هیچ لپتاپ اپلی پیدا نمی شه.نقل قول:
اپل همه جا .............
خب بالاخره iMac جدید هم چند ساعت پیش ریلیز شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده های
Core i5 and i7
که قدرت این دسکتاپ را 70 درصد بیشتر میکند
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
کارت گرافیک های مدل :
AMD Radeon HD graphics
این نوع کارت گرافیک ها برای کار های حرفه ای طراحی شده اند و همچانی برای بازی کردن جدید ترید game ها
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
FaceTime HD
facetime HD یکی از قابلیت های دیگر iMac جدید میباشد که کیفیت مکالمه تصویری رو میتونید به صورت 720p انجام بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
پورت
Thunderbolt
این پورت برای انتقال فایل ها با سرعت باور نکردنی 10gbps است که دیگر وقتتون برای کپی کردن فایل های شخصیتون حدر نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________
در حال اپدیت ......
قیمت ها به این صورت میباشد :
مدل 21.5-inch
- $1,119
- پردازنده 2.5Ghz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده
4 گیگ رم DDR3
500GB هارد
کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6750M با قدرت 512MB و GDDR5
---------------
- $1,499
پردازنده 2.7GHz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده
4 گیگ رم DDR3
1 ترابایت هارد با قدرت خواندن و نوشتن 7200rpm
کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6770M با قدرت 512MB و GDDR5
__________________________________________________ ______________
27-inch iMac
- $1,699
پردازنده 2.7GHz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده (نظیم شده به 2.8Ghz چهار هسته ایی Core i7
4 گیگ رم DDR3
کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6770M با قدرت 512MB و GDDR5
----------------
- $1,999
پردازنده 3.1Ghz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده(تنظیم شده به 3.4Ghz چهار هسته ایی Core i7
4 گیگ رم DDR3
کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6970M با قدرت 1GB و GDDR5
منبع :
انجمن تخصصی مک هلپ
به نقل از دوست عزیزم آرین درویشی
نظرتون در مورد مك اير ٥٠٥ چطوره؟
حداقل 506 رو بگیر که 128 گیگ جا داشته باشی.نقل قول:
خیلی خوبه { خودم هم قصدش رو کردم بخرم برای کارهای روزمره }
برام حافظش مهم نيست چون من اطلاعاتم رو به هارد اكسترنال ميزنم فقط به مشكلي دارم اونم اينه كه ميتونه visiual studio وlabview رو تو ويندوز بالا بياره؟؟ ( بخاطر سي پي يو نسبتا ضعيفش)نقل قول:
سلام. دوستان. یه لپتاپ میخوام با مشخصات زیر :
برای برنامه نویسی تحت وب و نمایش کار ها به مشتریام ازش استفاده کنم. پردازشگرش خیلی برام مهمه چون میخوام یه lamp کامل ازش بگیرم و با wmware ، تحت ویندوز 7 ، یه لینوکس Centos هم روش بالا بیارم + وب سرور لایت سپید.
باهاش بازی هم نمیکنم ولی ویرایش با فووشاپ چرا.
ممنون میشم یه کانفیگ بدین
:D
اگه می خوای ویندوز بنصبی اصلا نگیر که تو ذوق میزنه. ویندوز چیه دیگه :41:نقل قول:
ویندوز کاملا خراب کاری میکنه. اگه می خوای ویندوز بریزی برو سراغ یک مدل دیگه غیر اپل یا با کانفیگ بالاتری بگیر.
من عاشق اپل و مكم برا اون ميخوام ولي خوب به نرم افزارهاي ويندوز هم نياز دارم موندم كه مك بوك پرو بگيرم يا مك اير با يه اچ پي نظر شما چيه؟نقل قول: