یه سوال :
این دی ال سی hammerhead خوبه ؟؟ به نظرت دانلود کنم یا نه؟؟؟
-----------------------
راستی مس افکت 3 ملوم نیست کی میاد؟؟؟
امیدوارم بازی مس 3 فوق العاده باشه و مثل این DmC5 اشک مارو د نیاره...
Printable View
یه سوال :
این دی ال سی hammerhead خوبه ؟؟ به نظرت دانلود کنم یا نه؟؟؟
-----------------------
راستی مس افکت 3 ملوم نیست کی میاد؟؟؟
امیدوارم بازی مس 3 فوق العاده باشه و مثل این DmC5 اشک مارو د نیاره...
لینک های dlc های مس افکت 2 همه مستقیمه و از سرور خوده ea هست.نقل قول:
احتمال داره خوده بازی هم بد نصب شده باشه ولی خوب کرک بازی رو عوض کن شاید درست شه.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
همر هد رو بزار اخرین dlc و دانلد کن .چون هیچ سودی نداره و تاثیری تو 3 نداره و یکم هم مراحلش مزخرفه. البته فکر کنم برای انجام overload نیاز داشته باشی که اول اینو دانلد کنی.نقل قول:
فعلا در بهمن ماه مس افکت 2 برای ps3 میاد بعد از اون دیگه dlc های داستانی که ارتباط دهنده داستان 2 و 3 هستتن میاد. احتمالا بعد از پخش کرایسیس 2 مس افکت 3 معرفی شه.
بچه ها به نظرتون این بازی ارزش خریدن داره؟
ممنون.
من این بازی رو (Mass Effect 2) چندین بار رفتم. این بازی یکی از زیباترین بازی هاییست که من تابهحال بازی کردم. حتی از GTA IV / EFLC قشنگتر بود به چند دلیل :
1. قرار دادن مخاطب توی یه دنیای دیگه.
2. تمام داستان بازی به انتخاب شما ربط داره.
3. فضای زیبا و گرافیک و داستان و صداگذاری عالی که همه اینها یک گیم پلی عالی رو فراهم آورده.
من مصاحبه با کارگردان این بازی رو خوندم اون این رو میگفت :
تمامی انتخابهای شما در طی بازی به مرحله آخر مربوط میشه، یعنی شما حتی ممکن است که در مرحله آخر زنده از کشتی فضایی دشمن بیرون نیایید.
من خودم به عینه با چشمام دیدم، من یکبار تمامی افرادم زنده ماندند و یکبار همگی بجز Jacob و Miranda و Professor زنده ماندند، شما باید قبل از هر کاری خوب فکر کنید.
این بازی یکی از بینظیرترین بازیهای دنیاست که میتونه روی روحیات پلیر تاثیر بذاره
اگه بد میگم Report بدین وگرنه "THANKS" :31: :27::27:
مطمئنا اگر یکم حوصله کنی و قلق بازی بیاد دستت و زبانت هم خوب باشه یکی از بهترین بازی هایی میشه که تابحال بازی کردی:46:نقل قول:
فقط یه سئوال :
محتوای مخفی: در مورد داستان بازی
البته خب ببخشید دیگه این سئوال یکی از دوستام هست.
به احتمال زیاد من بازی رو می گیرم.
ممنون از راهنماییتون.
بعد از اینکه کلی و بقیه خدمه اسیر شدن بلافاصله باید به دنبالشون رفت. در غیر اینصورت با صحنه مردنشون رو به رو میشین وقتی که باهاشون رو به رو میشین.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: داستان بازی:
ممنون.
سلام
آقا برای بازی کردن این دی ال سی shadow broker باید تا آخر بازی رفته باشی؟ آخه مثل اینکه زمانش بعد از اتمام بازیه، من بازیو دارم و همه ی دی ال سی هاشم نصب کردم و بازی کردم ولی خود بازیو چون قبلا تموم کرده بودم و سیوشو کامل ندارم دیگه تا ته نرفتم و ماموریت shadow broker تو لیست ماموریتها نیست. چجوری باید این دی ال سیو بازی کرد؟ باید بازیو تا آخر رفت؟
ممنون
نه خیر.بهتره که اخر بازی این dlc رو بازی کنید. ولی قبل از مرحله اخر هم میشه انجامش داد. شما باید بری ایلیوم پیش لیارا فقط فکر کنم قبلش باید اون دوتا ماموریت جانبی رو برای لیارا انجام داده باشی.نقل قول:
شاید هم از انلاکر استفاده نکردی:46:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
نقل قول:
بله کلی و باقی خدمه رو میشه نجات داد به شرطی که بلافاصله بعد از دزدیدنشون توسط کالکتور ها به مقرشون حمله کنید ولی اگر طول بدین و برین یک مرحله دیگه انجام بدین و بعد برین همگی میمیرن.
:10: