شما میتونی به سایت سازندش بری و درایورش رو دانلود کنینقل قول:
Printable View
شما میتونی به سایت سازندش بری و درایورش رو دانلود کنینقل قول:
چرا من هر چی نیترو نصب می کنم، ولی باز هم کار نمی کنه؟
از کجا نیترو نصب میکنن ؟
اولا با کلید space کار میکنه.نقل قول:
دوما روی بعضی از ماشینا میشه نصبش کرد .
سوما توی تموم race_ها بهت اجازه استفادش رو نمی ده...
آقايون با اينا ميشه روون بازي كرد
cpu e8400
vga 9400 gt
ram 2gig
يه سوال ديگه گرافيك اين بازي انسبت به gr4 بهتره يا نه :5:
من که ps نداشتم و ندارم که بگم کدوم بهتره ولی گرافیک قابل قبولی داره و از بعضی لحاظ واقعا ستودنیه:5:نقل قول:
با این سیستم هم فکر کنم بتونی یه چیزی بین low و medium(شایدم medium) بازی کنی:46:
چرا مديام يعني ايينقدر سنگينه من جي تي آي آي وي رو دارم با همين سيستم مديام بازي ميكنم بدون هيچ مشگلي يعني از آي وي سنگين تره :18:نقل قول:
بازيو نصبيدم گرافيكش شده تازه GR4 تو PS2 ولي در كل از نظر گرافيك از كل NFS ها سر هست :31:
دوستان رمزي نداره يه نمه ماني لازم داريم :5:
بازی چندان جالب نیست. من shift و dirt2 رو تقریبآ باهم نصب کردم و با دیدن dirt 2 دیگه شیفت رو بازی نمیکنم . هم گرافیکش بده هم گیم پلیه (شیفت رو میگم) برعکس نظر داش مهدی من فکر میکنم گرافیکش از هیچ لحاظ ستودنی نیست!!! انقد قبل انتشار بازی ازش تعریف کردن که ما گفتیم چی باشه!نقل قول:
منم موافقم اصلا گرافیک قابل توجهی نداره
خوب نطر شما کاملا محترمه ولی خوب منم کسی نیستم که حرفی رو بدون دلیل بزنم:20:نقل قول:
اول از همه میگم که اگه شما قراراه مقایسه ای انجام بدبد باید بین این بازی و grid باشه نه dirt 2 چون این دو بازی هم از نظر گیم پلی و هم گرافیک محیط کاملا متفاوت هستند ولی به علت یکی بودن موتور کرافیکشون نقد grid در شرایط مشابه به نوعی نقد dirt 2 هم می تونه باشه...
و اما دلایل:
1-نور پردازی در این بازی بسیار عالی کار شده..
2-جزئیات ماشینها بسیار عالی کار شده در صورتی که توی grid به این خوبی کار نشده بود...
3-طیف رنگ در shift بالاتره...
خوب البته در بعضی چیزها هم grid سطحش بالاتره مثل:
1-فیزیک در grid به شدت قویتره
2-صدا گذاری بسیار قوی تر کار شده
3-در grid محیط و ماشین از نظر رنگ پردازی خیلی خوب با هم هماهنگ شدند به طوریکه شما به هر نحوی هم که دقت کنید نمی تونید بین این دو تمایز پیدا کنید (بر خلاف shift )در صورتی که واقعا محیط و ماشین دو فاکتور کاملا جدا هستند...