پینگ چه ربطی به 512 بودن داره؟نقل قول:
Printable View
پینگ چه ربطی به 512 بودن داره؟نقل قول:
دوست عزیز اینجا بحث در مورد داتک هست ! و شرکتهای دیگه تو تاپیکها دیگه بررسی میشوند و به صورت کلی هم تاپیک جداکانه ای دارمی ! من که ارتباط بین پست شما با شرکت داتک را تنها در عبارت "مال ما" پیدا کردم و گمان میکنم منظورتون داتک بوده !نقل قول:
در ضمن داغون و نه داقون !!!
سرعت دانلود داتک 256 حجمی چنده!؟
سلام برو بچ
من ميخوام از داتك سرويس 128 نامحدود شبانه بگيرم ، ميخوام بدونم سرعت دانلود چقدره و تو 12 ساعت حد اكثر چقدر ميشه دانلود كرد ؟؟؟
سرويس از 7 شب تا 7 صبح هست و محدوديت ترافيكي نداره .
پيشاپيش ممنونم :11:
داتک راپید رو بسته ؟ چند ساعتیه هر چی سعی میکنم نمیره :(
مال من که داره دانلود میکنه البته با اکنت رپیدشر سرعتشم خوبه مثل همیشه استنقل قول:
رفیقم الان 128 دارهنقل قول:
دانلودش با idm حدود 25 هست
سلامنقل قول:
من داوطلب!
فقط لطفا کمکم کنید دارم دیوونه میشم:20: این همه پول داریم میدیم یه چیز درست حسابی گیرمون نیومده! یه تورنت نمیتونم دانلود کنم.
این راهی که شما امتحان کردی چی هستش؟ لطفا به من هم بگو من امتحان میکنم نتیجش رو میگم بهت.
ویندوز Xp Sp3 دارم و CPU هم دو هسته ایه.
128 تقسیم بر 8 = 16 یعنی در هر ثانیه شما قاعدتا باید 16 کیلوبایت در ثانیه بگیری.نقل قول:
16 ضربدر 3600 = 57600
57600 ضربدر 7 (ساعات رایگان بودن) = 403200 کیلوبایت یا به عبارتی : 385 مگابایت. یعنی به طور قاعده مند شما باید شبی 385 مگ دانبلود کنی که با خوشبینی راحت میشه گفت که دیگه عدد 320 مگ در هر شب عدد واقع بینی هست.
دوست عزیز آمار ارائه شده توسط آی دی ام خیلی دقیق و صحیح نیست بهتره برای اطلاع دقیق از سرعت از برنامه های Du Meter , BandwidthMeter استفاده کنید. قاعدتا باید این عدد رو 16 باشه و نه بیشتر !نقل قول: