مرسی عزیز.نقل قول:
Printable View
مرسی عزیز.نقل قول:
فکر کنم برای نصب kde در دبیان باید از دستور زیر برید جلو:نقل قول:
apt-get install kdm kde-core
و تا اونجایی که من می دونم هنگام نصب خودش دبیان gnome رو نصب می کنه! حتی اگر از روی سی دی net version نصب کنید نصب می شه.
سلام،
آقا taia جواب نمیده! 26885 فایل دیگه باید نصب کنم همه همین جوری اند! به 30 مگ میرسه! جنایتیست برای ما دایال آپی ها.
دی وی دی های 8.04 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ ببخشید نگفتید دیسک هما بهتره یا این دی وی دی ها
سلام...نقل قول:
من حقیقتا در مورد سی دی هما هیچ اطلاعی ندارم! ولی در مورد دی وی دی اوبونتو بسیاری از بسته ها روش هست ولی این به معنی به روز بودن اونها نیست(یعنی کار آپدیت رو نمی کنه) ولی بسیاری از بسته های مورد نیاز (۱۰۰٪ نه همشون :31: ) روش هست حالا شما ببینید اگر سی دی هما بسته های به روز رسانی رو هم داره خوب هما رو تهیه کنید و گر نه دی وی دی اوبونتو هم خوب هست.
در کل توجه کنید که تمام بسته های ارائه شده برای توزیعهایی مثل اوبونتو یا خود دبیان حدود ۱۵ گیگا بایت هستند!
سلام دوستان در اوبونتو 7:10 وقتی روی software source کلیک میکنم باز میشم
ولی هنور باز نشده بسته میشه !!!!!
سواله دومم اینه که چطور میتونم فایل هایی که با فرمت RUN هستند(مثله کارت گرافیک و چند تا بازی که دارم )باید نصب کرد؟
ممنون
آقا اگه ایران هستی، آدرست پستیت رو برای من بفرست تا یه دی وی دی و یه سی دی و یه سی دی شامل کلی بسته که دانلود کردم رو برات بفرستم. توی اون سی دی که خودم دانلود کردم کلی بسته هست، تقریبا هر چی که نیاز داشته باشی.:46:نقل قول:
خیلی ممنون
ولی درمورد سی دی هما خوب یه سی دیه درحالی که دی وی دی ها بسته های بیشتری رو دارند.
ما در لاس وگاسیم!(ایران)
دوستان چرا از خود سایت اوبونتو سفارش نمیدین تا مفتی بیاد دم خونتون?؟ من نسخه ی قبلی رو سفارش دادم هفته ی بعد اومد دم خونه! راستی این 8.04 از نظر شناسایی سخت افزار بهتر شده?؟
برای درخواست ارسال رایگان شما فقط می تونید از سی دی اوبونتو بهره مند شوید، برای دی وی دی باید هزینه رو بپردازید.نقل قول:
در مورد شناسایی سخت افزار alsa با اینکه پایداریش رو از دست داده و کارتهای بیشتری رو می شناسه ضمن اینکه از سیستم دالبی هم پشتیبانی می کنه بدون نیاز به هیچ تنظیمی.
در دیگر موارد فکر کنم شناسایی در ۷.۱۰ هم کامل بود.
نسخه ی cd با dvd چه فرق هایی داره?؟نقل قول: