آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) 4شنبه میرم جی 900 بخرم .
توصیه ای سفارشی پندی اندرزی چیزی اگه دارین الان وقتشه !
Printable View
آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) 4شنبه میرم جی 900 بخرم .
دوست عزیز من الان امتحان کردم خوب کار میکنهنقل قول:
فقط از دفترچه تلفن باید
more/view folder/speed contacts
رو انتخاب کنی بعد هم شماره ای که میخای رو از فهرست دفترچه ی تلفن انتخاب کن
من یک رو انتخاب کردم و بعد از اینکه دکمه ی 1 زدی بعد call بزنيد
موفق باشي
آره درسته ممنونم ولی شماره ر نگه میداری چیزه دیگه میخواد اون نمیدونی چیه؟؟ شماره voice call میخواد آخه تو گوشی های دیگه باید نگهمیداشتی با جی 900 هم اینجوری زدم ولی به ذهنم نرسید عدد رو بزنم بعد call رو بزنم. در کممنونم. لطف کردینقل قول:
میدونی بیشتر افراد همینطوری از گوشی ها بد میگن و میگن ایراد زیاد داره ولی وقتی مطرح میکنی مشکلت حل میشه میبینی اصلا ایراد نداره. جی 900 گوشی خیلی خوبی هستش واقعا راضی هستم
به به سلامتی.نقل قول:
آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) یکشنبه میرم جی 900 بخرم .
فکرت رو کردی؟دیگه راه برگشت نداری ها.دی...
وقتی میخوایم برگردیم صفحه اصلی دکمه ی برگشت رو میگیریم و نگه میداریم...بر میگردیم صفحه اصلی:31:نقل قول:
پس اگه شما مثلا تو یه برنامه یا یه جای دیگه از گوشی باشید و مستقیم به خواهید برید تو Menu یا Standby چیکار میکنید؟
میشه تو G900 اصلا از تاچ استفاده نکرد و فقط از D-Pad استفاده کرد؟
بعضی مواقع میشه فقط از تاچ استفادی کرد ولی بعضی مواقع نه...بعضی موقع ها دکمه ی زیر مثلا yes , no اینا دکمه ی اس ام اس و نوت هست...بعد همه گیج میشن اونارو میزنن و قاطی میکنن...در صورتی که در این مواقع حتما باید از تاچ استفاده کرد...من شخصا خیلیا رو خل کردم:27::31:
ممنون:11:
سلام بچه ها
گوشی دوستم g900 هستش و یه چند روزیه که گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
دوبار هم برده گارانتی نتونستند درستش کنند تازه یه بار هم السیدیش رو هم عوض کردن نشد
من اومدم گوشیش رو برداشتو و امروز آپدیتش کردن ولی فرقی نکرد
حالا شما عزیزان راهی برای حل شدن این مشکل ندارین خواهش میکنم کمک کنین
g900معموری 8گیگ میخوره
بعد چنده توکیش410تومنه؟
:18:نقل قول:
سلام،410 تومان چه خبره :18: این گوشی زیره 300 نخریا
g900معموری 8گیگ میخوره