نقل قول:
آره 100% عرف هست . اما تفائت اصلی سر قیمتش هست و سودش برای شرکتها . ولی در معمول ترین حالت 10 تومن هست.
پس همون 5 تومنو بدم خووبه :27:
یعنی این 210 تومن برای 128 ددیکیت کمه ؟ یا من اشتباه میکنم ؟ ( قیمت خط ددیکیت 64 + 128 چقدره ؟ )
برای سرویسای ددیکیت که سیم کشی اضافه نمیخواد ؟
تازه مخابرات که نمیفهمه ایشون برای من ددیکیت داده که :21:
نقل قول:
عزیزم کی اینو به شما گفته ؟ شاید خواسته اذیت کنه.
ازشون اگه فرم تعرفه می گرفتید مشخص میشد. من هفته پیش چندتا دوستم رو به شاتل معرفی کردم تا همون هزینه اضافی رو 5000 تومن بپردازند. (دشمنی نیست ها ، اونا برا سرویس دومشون میخواستند که من هم معرفی کردم)
نه بابا اتفاقا فرم تعرفه هم اینو نوشته که برای ART ها 15 تومن و برای ECO ها 25 تومن :18:
ببینم BizimT غیر از خودت چند نفر هستن که Multi DSL هستن ؟ من فکر کردم فقط خودت چند تا DSL داری ! :18::21:
نقل قول:
ای عزیز جان . من که کسی نیستم و کاری نکردم. هر چه هم بود برای آگاهی دوستان بود.
درسته تصمیم گیری نمی کنم . اما دیگه دارم از این کار فکر کنم بازنشست میشم. تا 3-4 سال دیگه اونم شاید.
یا یک کار کوچیک برای خودم درست خواهم کرد. ولی دوست دارم adsl تبریز رو همیشه در ذهنم داشته باشم.:46:
بابا زووده برا بازنشستگی / تو که سنی نداری :27::20::5:
ولی فکر نکنم کار آیندت هم چندان بی ربط به اینترنت و آی اس پی و البته گرافیک ! باشه ( میشناسمت ) :31:
راستی حالا که بحث DSL تبریز پیش اوومد یه سوالی ازت بپرسم :
همارا که نماینده ی شرکت تهرانی نیست پس چرا اسمش جزو اون 11 تا PAP نیست ؟
--------------- ---------- -------------
نقل قول:
سرویسی که به شما داده می شود از نوع share است نه Dedicated . یعنی میزان مشخصی پهنای باند در اختیار شرکت قرار گرفته و آن این میزان را در بین کاربرانش تقسیم می کند به عبارت دیگر اگر پنج نفر در زمانی به اینترنت متصل شوند سرعتشان دو برابر زمانی است که ده نفر در حال کار با اینترنت باشند . می توانید شیر آبی را تصور کنید که به میزان مشخصی از آن آب می آید در این هنگام هر چقدر انشعاب از این شیر بگیرید مقدار آبی که به مقصد می رسد کمتر می شود. در مورد شرکت های ارائه دهنده ی ADSL نیز ماجرا به همین شکل است.اگر این شرکت به تعداد زیادی کاربر پهنای باند اختصاص دهد در ساعات شلوغی باز کردن یک صفحه ی گوگل نیز کار سختی است.آگاهی از این مورد تنها با سوال کردن از کاربران مشترک به دست می آید .
یکی از دووستان که نماینده ی DSL هست یه مطلبی رو بهم گفته : ( نقل قول از ایشون )
- سرعت سرویس ددیکیت برابر مقدار اسمیش هست یعنی اگه 128 بخری 128 کیلوبایت دانلود داری
مثال : Share Ratio شاتل 1:4 هست و هم چنین سرعت دانلود کاربراش هم اینو ثابت میکنه
یوزری که 128 داشت از شاتل سرعت دانلودش بالای 30 بوود / در صورتی که برای سایر شرکتا مثل همارا نسبت شیر 1:8 و سرعت دانلود 16
به عبارتی : 128/8=16 برای همارا با نسبت شیر 8 و 128/4=32 برای شاتل با نسبت شیر 4
لطفا نظر دقیق و کامل رو درباره ی این صحبت بالا بگو
نقل قول:
بنابراین این اگر شما با همون 16KB باشه همون کل پهنای باند 128 حساب میشه. اما تفاوت در shared این هست که زمانی معلوم میشه که سرعت شما از این حد خیلی پایین بیاد و در نوسان باشه که گفته شد علتش چیه.
share کامل رو کاربران می تونن بفهمند که شده یا نه. نمیدونم کی گفته که با 1024 برابری میکنه شاید منظورشون یه چیز دیگه بوده ولی در کل حقیقت این هست.
خب ما که 100% مطمئنیم که همارا ( برای مثال ) سرویساش شیر هست و شما هم که میگی اگه دانلود 16 بده شیر نیست در صورتی که من همین مقدار ( مثلا 15 به بالا ) رو گرفتم و سرویسم هم شیر بووده
اصلا سوال مهم اینه که : چطوری میشه ما یه خط 128 رو بین 8 نفر تقسیم کنیم و برای هر کدوم سرعت 128 یا شایدم 120 برسه ؟ :18:
نقل قول:
من الان موندم از شاتل adsl بگیرم یا از همارا.
نظر شماها چیه.کودومشون بهتره.
یکم اگه بشه توضیح بدید.:40:
ممنون:40:
شاتل از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه و گروونه
ببین کدومشو می خوای :8: