بهتره این کارو نکنی چون گوشی رو قناص می کنه ولی اگر اصرار داری تو همین کلوپ نوکیا یه تاپیک پچ برای گوشی های هک شده هست ، اونجا هم روشش رو نوشته هم پچش رو داده
Printable View
بهتره این کارو نکنی چون گوشی رو قناص می کنه ولی اگر اصرار داری تو همین کلوپ نوکیا یه تاپیک پچ برای گوشی های هک شده هست ، اونجا هم روشش رو نوشته هم پچش رو داده
با سلام
دوستان شما که گوشی گرفتین قطعه تبدیل مموری میکرو اس دی رو داشت یا نه چون برای من رو مثل اینکه فروشنده پیچونده
در ضمن چطور میشه کاری کرد که چراغ قرمز هنگام گرفتن عکس خاموش باشه و توی شب چشمها رو قرمز ندازه .
توی سیتینگ هست .نقل قول:
سلام بچه ها
من ان 82 دارم... اگه ديده باشين رو صفحه دسكتاپش سه تا لينك داره(زير آيكونها)؛ من چطور مي تونم اين
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
با تشکر
من برنامه ی flip silent و shake sms رو ریختم.کسی می تونه طرز استفاده ی این برنامه هارو بگه
مثلا با چه حرکتی گوشی silent میشه
ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس گوشي چيني ان82
با اين همه تفاوت بازم اسمش 82 هست (چه رويي دارن اين چيني ها)
عكس رو خودم با گوشي گرفتم
بله دوست عزيز بايد تبديل هم تو كارتن باشه....نقل قول:
نقل قول:
تو تاپیک مربوط به خودش همه چیز رو نوشته .....
برای تنظیمات برنامه shake sms هم اسکرین شات گذاشتم ....:8:
توی سیتینگ هست .
با تشکر[/quote]
سلام... كجاي سيتينگ هست؟ مي شه بگين؟
مرسي
سلام
من يک مشکل دارم
وقي چند دقيقه فيلم برداري ميکنم
فيلم برداري قفل ميکنه
بعدش هم هيچ اثري از فيلمي که گرفتم نميمونه
البته فقط تو فيلم برداري هاي بالاي 3 دقيقه اين اتفاق ميفته
هيچ اروري هم نميده
حافظه ي مموري کاتمم 1 گيگ خاليه
ولی وقتی مموری رو فرمت کردم این اتفاق نیفتاد
اما بعد از چند روز دوباره همون شد
ممکنه ایراد از رم باشه؟
یا رمم ویروس داشته باشه؟
ممنون
بابا هیچ جای ستینگ نیست ، فقط می تونی همه چی رو غیر فعال کنی یعنی اون آیکون بالایی ها هم میره ، بهت گفتم که برو تو اون جانقل قول:
سلام... كجاي سيتينگ هست؟ مي شه بگين؟
مرسي
اگه بخواهي اون سه تا لينك نباشند بايد بري stetting/general/personalization/standby mode و اونجا active standby را بذار رو حالت off. در اونصورت دسكتاپت بدون آيكون ميشه حتي آيكون هاي افقي هم حذف ميشند.نقل قول: