دوست عزیز چون توی تاپیک جواب دادید بهتون همین جا جواب میدم.
دیگه هم حوصله ندارم بیام بحثی که شخصی به اسم یک مهندس قلابی راه انداخته تکرار کنم. ایشون بحث رو
شروع کردند. ایشون میان توهین اولی رو میکنند و بعد پستشون رو ادیت میکنند که دیده نشه.
اما من چی؟ پست من باید پاک بشه... به من اخطار داده باشه و اونوقت اون شخص دوباره بیاد پست بده.
حدقل امیدوارم قبل از پاک کردن پست من مطالب رو خونده باشید. چون اگر نخونده باشید قضاوت درستی نکردید و
به همین دلیل هم پست من پاک شده.
میدونی من چی فکر میکنم دوست عزیز؟ این آقای مهندس قلابی که اومد ما رو فضایی و بی ارزش خوند همون
شخصیه که قبلش اومد با یک آیدی دیگه از طرف نوکیایی ها میگفت جنگ بر علیه سونی اریکسون و از این
چرت و پرت ها.
اگر قرار باشه در آینده هر کسی اومد تو این تاپیک توهین خودش رو بکنه آخرش هم ما باید بجای اونها بسوزیم و
اونها فقط با یک ادیت کردن پست دوباره مثل سابق میان پست هاشون رو میدن اینجا جای من نیست.
کسی که به من و اعضای این انجمن توهین بکنه باید به من حق داده بشه که جوابشو بدم. شما میتونی بیای
بعد از جواب دادنم پستمو پاک کنی اما حق گرفتن دفاع رو هیچ کسی نمیتونه از من بگیره.
H m r 0 0 7 جان در ضمن من کدورت شخصی از شما بدل ندارم. شما بعنوان یک مدیر پستمو پاک کردید و
به من خطاب میکنید که چند بار باید به آدم عاقل و بالغ تذکر داده بشه ؟ در حالی که خودتون خوب میدونید شروع
کننده این بحث ها کیه و از کجاها داره به این تاپیک و اعضاش توهین میشه.
اگر مهندس از این سایت بیرون انداخته شد بر میگردم وگرنه کاملا حق کشی و بی احترامی به من حساب میشه
و نمیتونم در جایی که میدونم در آینده نه چندان دور دوباره همین اتفاق خواهد افتاد مثل سابق به کارم ادامه بدم.
در ضمن از همه دوستانی که پشتیبان من بودند و در این مدت همکاری کردند تشکر میکنم و براتون آرزوی
موفقیت میکنم. :11: