بیبنید دوست عزیز نحوه گفتار و استدلال شما باعث می شه چنین سوالاتی درذهن آدم تدایی شه و گرنه بنده قصد جسارت به دانش شما را نداشتم چون خودم هم یک شخص آماتور و در حال یادگیری فنون عکاسی هستم.نمونه آن:نقل قول:
کد:پاناسونیک به هیچ چیز عکس رحم نمیکن
در پاسخ به گفته شما ,از کجا اطمینان دارید که این حذف نر افزاری تاثیر رو عکس و کیفیت عکس می زاره مگه با این دوربین در این حالت کار کردید یا با این مشکل مواجه شدید؟ بنده که نشدم و این حذف نر افزاری قرمزی چشم است چه ارتباطی به کیفیت کلی عکس دارد؟ بعدشم گفته در صورت تشخیص مشکل قرمزی چشم و در دفترچه هم ذکر شده ممکنه تحت شرایط خواص و محیطی این تصحیح بدرستی انجام نگیره که این نشان از ضعف دوربین نیست که تا بحال بنده با این مشکل روبرو نشدم.خوب باید دلیل و منطقی باشه یا کسی با این مورد مشکل برخورد کرده باشه که شما اینچنین با اطمینان می گید.کد:حذف قرمزی به تنهایی مشکلی نداره ها،ولی خطاهایی که این سیستم در عکس انجام میده،خیلی زیاده
بنده ام از هیچ برنده خاصی طرفداری نمی کنم این رو در پست های قبلی گفتم ولی در مورد هیچ دوربینی نظر قطعی ندادم. من کلا میگم اینجا آمدیم برای بیان تجربیات و یاد گیری و کسب تجربه خوب چه بهتر که که اگر در مورد مسئله ای نظر قطعی میدهیم همراه با دلیل و منطق باشه وگرنه خوب اگر جز این باشد همین خصومت برداشت میشه.در رابطه با لحن هم اگر پست های قبلی بنده را خوانده باشید توضیح دادم که در این مکان لحن را نمی توان منتقل کرد من کاملا محترمانه اون حرفها رو زدم و اگر شما فکر می کنید بنده لحنم مودبانه نبود از شما پوزش می طلبم