یادش به خیر . یه زمانی اینجا تاپیک منچستر بود.
یادش به خیر . یه زمانی اینجا تاپیک منچستر بود.
باشهنقل قول:
فوتبال برد و باخت داره پسر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم همچین اتفاقی برای بارسا بیوفته قبولش می کنیم و دنبال اشتباهات داوری و داور رو خریده بودن و اینجور بازی های بچه گانه برای توجیه باخت تیم محبوبمون نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول
جنابsigninfo
من بد صحبت کردم.منم امیدوارم بازی فینال حق به حق دار برسه
ولی بدونید این چلسی فدای داوری شد و این چیزی که همه ی دنیا دیدن و این بچه گانه نیست.قصه ی فدا کردن یه تیمه
در هر حال من معذرت می خوام
موفق باشید دوست عزیز:10:
نقل قول:
اره يادش بخير... نه اين كه 4 تا بارسايي و تعصبي مثه خودت ميان خرابش ميكنن
خواهش می کنم دوست من :20: منم اگر باعث ناراحتی شما شدم عذر می خوام...نقل قول:
چیکار به کار اون بنده خدا داری :31: تقصیر من بود!نقل قول:
دوستان منچستری معذرت که اینجا بحث چلسی و بارسا کشیده شد...
نقل قول:نقل قول:این 2 تا پست بالا مال شماست . توی تاپیک بایرن مونیخ قبل و بعد از اینکه به بارسا بخورین.نقل قول:
فکر میکنم دقیقا از وقتی بارسا بایرن مونیخ رو له کرد طرفدار منچستر شدین !
حزب باد همینه دیگه ؟
قبلا کجا بودین ؟
پس ببخشيد!!نقل قول:
نه خشكله، قبلش رو هم چك كنين ، من نميومدم تو تاپيك ورزشي(زياد نميومدم) من هميشه منچستر و باريرن رو دوست داشتم، هر دوشون رو ، نه اصلآ هيچ ربطي به اون نداره. و خيلي خوشحالم كه بعد از اون فينال منچستر و بايران اين 2 تا زياد به نخوردن( يعني يكي دوبار)نقل قول:
ولي از وقتي الي كان از بايرن رفته من منچستر رو يكم بيشتر دوست دارم. و هميشه هم گفتم(از 7 سال پيش) ::
منچستر تنها تيم قابل احترام درجهانه!! و ليگ انگليس بهتريه(هر چند كه بايرن رو هم دوست دارم)
در ضمن من اونجوري به بچه ها گفتم كه يكم روحيه بدم، مطمئن باش من يكي از طرفدارهاي قديمي بايرن و منچسترم!!
من اگه ميخواستم از منچستر تو تاپيك بايرن طرفداري كنم ، به نظرت مشكلي پيش نميومد؟؟
دوست عزیز مگه یه بازی کن تو زمین چیکار میتونه بکنه.هانری زمانی که تو ارسنال بود هم جلوی منچستر زیاد کار خاصی نکردنقل قول:
مدافع منچستریونایتد فصل را از دست داد
وس براون نمیتواند تا پایان فصل برای یونایتد بازی کند.
سایت گل: وس براون مدافع منچستر یونایتد چهار دیدار باقی مانده تیمش در لیگ برتر و فینال لیگ قهرمانان در 27 می را از دست داد. این مدافع 29 ساله که میتواند در مرکز و کنارههای خط دفاعی بازی کند دچار مصدومیت از ناحیه پا شده است. او چندی پیش مصدوم شده بود و اخیرا چند دیدار در تیم ذخیرهها انجام داد، اما مصدومیت او بدتر شد و مجبور شد دوباره تحت مداوا قرار گیرد.
الکس فرگوسن مربی یونایتد میگوید: «اوضاع وس در این هفته وخیم شد و مجبور شد استراحت کند.» این بازیکن 21 بازی ملی در کارنامه خود دارد. او فصل گذشته 52 بار در ترکیب ثابت منچستریونایتد قرار گرفت ولی امسال به دلیل مصدومیت تنها 12 بار از ابتدا به میدان رفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]