من دیروز تو پایتخت دیدمش!یه پلی 3 روشن کرده بود چسبونده بود به یه تلویزیون 102 اینچ گذاشته بود دمو هاش بچرخه!سوسک شدم چسبیدم به شیشه!خیلی باحاله گرافیکش!واقعا اولین بازی ایه که میتونه جلو متال گیر قد علم کنه!نقل قول:
Printable View
من دیروز تو پایتخت دیدمش!یه پلی 3 روشن کرده بود چسبونده بود به یه تلویزیون 102 اینچ گذاشته بود دمو هاش بچرخه!سوسک شدم چسبیدم به شیشه!خیلی باحاله گرافیکش!واقعا اولین بازی ایه که میتونه جلو متال گیر قد علم کنه!نقل قول:
ID:HomePlus:31:نقل قول:
کیلزون مزخرف بود من خودم 3 دارم فکر نکنید 360 ای ام ولی واسه کسایی میگم که میدونن باگ چیه.من تو این 20 سال گیمری تا حالا بازی به پر باگی کیلزون ندیدم:41: رسیستانس خیلی بهتر بود دمه اینسومنیاک گرم.کیلزون اشغال بود 8 ساعته کامپینشو تموم کردم.فقط نور پردازیش شاخ بود.یاد سیرن بخیر جماعت گیمر:13:
كيلزون و باگ؟
كجاها بوده كه من دنديدم (يكي دوتا ديدم باگ دارشته ولي ديگه نه اينقدر كه گفتين)
ممنون بسی خندیدیمنقل قول:
راستی دوستان مدل کوچک پی اس 3تولید شده یا نه ؟؟؟و آیا خبری هست که در اینده احتمالش باشه که کپی خور بشه ؟؟؟؟
نه هنوز خبري نيست البته احتمالش زياده كه مدل كوچك هم بياد ولي در مورد كپي خور شدن فعلا هيچ خبري نيستنقل قول:
و احتمالش هم به اين زوديها خيلي كمه كپي خور بشه.
آقای نمیدونم چیچی سعی کن اول فکر کنی بعد بخندی.ضمنا شما چه جوری پشت کامپیوتر زندگی میکنی جات تنگ نیست:27: یه چیزه دیگه از آدمی که هم کامپیوتر بازی میکنه هم 3 انتظار بیشتری نمیره چون هنوز نمیدونی که 3 چقدر شخصیت داره که کنار کامپیوتر آوردیش:13:نقل قول:
حالا بی خیال ولی سه تا باگو میگم برید امتحان کنید.1.اگه یارتون بین چهار چوب در باشه اگه با سره پایین یا بالا به سمتش برید برنامه قاتی میکنه نمیدونه شمارو از در رد کنه یا به یارتون گیر کنید در نتیجه از بدن یارتون از در رد میشید!2.یجای بازی تو ساختمون روی ستونا باید بمب بزارید که خیلی کشتو کشتاره اگه دقت کنید بعضی آدما بجای اینکه وقتی میمیرن روی نرده ها بافتن میرن لای نرده ها!3.تو دموی اول بازی پای یکی از افراد گروه میره لای بدنه ماشین پرندهه و دست فرمانده که داره حرف میزنه توی پاشه!!!!! :18: برید ببینید بعد قضاوت کنید:20:
این حرفا زیاد مهم نیست.مهم گرافیک بازیه که واقعا شاخه!دمو هاشو رو تلویزیون 102 اینچ گذاشته بود لامصب یه پیکسل این ور اون ور نبود!شفاف!عینهو آینه میموند!