شما براي چه كاري نياز به فلش داريد. فيلم، نرم افزار، 4 تا فايل كوچك و ...نقل قول:
مثلا من براي اينكه ويندوزها و نرم افزار ها را از روي فلش نصب مي كنم پس 16 هم كمه. هميشه اين فلش هر جا مي روم به جاي تعدادي CD همراهم هست.
Printable View
شما براي چه كاري نياز به فلش داريد. فيلم، نرم افزار، 4 تا فايل كوچك و ...نقل قول:
مثلا من براي اينكه ويندوزها و نرم افزار ها را از روي فلش نصب مي كنم پس 16 هم كمه. هميشه اين فلش هر جا مي روم به جاي تعدادي CD همراهم هست.
از سیلیکان پاور زیاد تعریف شنیدم .اچ پی فلزی هم یکی از آشنایانمون خرید .چیز خوبیه قیمت خوبی هم داره.یکی از این دو مدل رو بخری خوبهنقل قول:
OCZ و Patriot هم اگه به قیمت خوبی پیدا کنی مارک های خیلی خوبی هستند
ADATA مدل های ارزونش زیاد خوب نیستند :41:
تو اون سایت چاره که بیشترش گرونه عجب!! :31:نقل قول:
من هر چی بخوام از یکی بگیرم رو میریزم رو فلش حالا هر چی بخواد باشه. مثلا اگه زیاد باشه شاید 16 گیگ واسم خوب باشه. شایدم چیزی که بخوام بگیرم 8 گیگ کمتر باشه حجمش اینجوری فقط یه بار رفت و آمد میشه! :31: من مثل شما ویندوز اینجور چیزا رو فلش نمیریزم و نصب نمیکنم.
اینجوری که فک میکنم 8 گیگو بخرم تمام. :31:
من 8 گیگ خریدم و فعلا برام خیلی هم کافیهنقل قول:
اون سایت هم قیمت هاش کمتر از قیمت های بازار شهر ماست .فکر کنم تقریبا همون قیمت تهرانه !
HP v210 رو از نزدیک دیدم. نسبتا سرعت خوبی داره و خیلی محکم و کوچیکه. 8 گیگشم 18 هزار تومان هست :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Silicon Power خوبه، مدتي پيش 8 گيگ را 17 هزار تومان گرفتم.ضد ضربه هست. خودم با كفش ايستادم روي فلش خش هم بهش نيافتاد. ADATA C905 هم نسبت به بقيه سرعت خوبي داره. 29 مگابايت و 9 در 8 گيگ .
البته نمونه ADATA S102 هم USB3 هست و هم USB2 سرعت USB2 برابر با C905 هست. اما سرعت USB3 حدود 58 و 34 هست.
حس خرید از سایت رو ندارم اگه فلش خریدم میرم شهر میخرم :31:منم میرم رو 8 گیگ
این فلش بالایی هم شکل و کیفیت قشنگی داره!
ممنون از دوستان
من مدتی هست Adata S102 خریدم ولی این مدل رو توصیه نمی کنم !چون بعد از چند ماه هم درش شل شده هم سرش لق !
ولی سرعت و کاراییش خوبه :31:
منم میخوام 8 گیگ همین hp رو بگیرم !نقل قول:
به نظر چیز خوبیه !
البته hp یه مدل دیگه شبیه این هم داره که سایزش تقریبا نصفه اینه و شکلش هم همینه ...
اسم مدلش نمیدونم چیه !
کسی در مورد اون اطلاعی داره ؟
شاید اینه؟نقل قول:
نه !نقل قول:
شکلش دقیقا مثل همون HP v210 هست با این تفاوت که آرمش یه خورده فرق می کنه !
نوشته hp سیاه و دایره دورش سفیده ... دقیقا برعکس v210 !