دوستان فكر كردند شما مادربرد با گرافيك آنبورد ميخوايد همشون دارند گرافيك آنبورد پيشنهاد ميدندنقل قول:
از روي چيپستش ميشه فهميد Geforce 6100 يه مدل نسبتا پايين و قديمي هست
چطور رم باس 1066 ساپورت ميكنه من نميدونم.
Printable View
دوستان فكر كردند شما مادربرد با گرافيك آنبورد ميخوايد همشون دارند گرافيك آنبورد پيشنهاد ميدندنقل قول:
از روي چيپستش ميشه فهميد Geforce 6100 يه مدل نسبتا پايين و قديمي هست
چطور رم باس 1066 ساپورت ميكنه من نميدونم.
تا حالا نشنيدمنقل قول:
2 تا يك گيگ باس 667 كينگ بگير ميشه 40 تومن.
الان شما يه E2160 اينتل ميتوني بخري 60 تا 65 تومن تا فركانس 3400 اوركلاكش كني با يه فن خوب (88 درصد) بعد چي ميشه يه Athlon 64 X2 6400+ رو قورت ميده حالا قيمت اين Athlon 64 X2 6400+ چقدره 190 تومن چند درصد اوركلاك ميشه، حداكثر 15 درصد.نقل قول:
حتي اگر نخواي حدود 50 تومن واسه يه فن خوب هزينه كني ميتوني E2160 رو با فن خودش به حدي اوركلاك كني كه Athlon 64 6400+ رو بخوره.
حالا اينتل بهتره يا AMD.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
میخوام بدونم کدوم مادربورد بین این 3 تا برای بازی بهتره
قیمتهاشون چنده
وamd رو ساپورت میکنه؟
striker 2 formula
crosshair 2 pixelized
m3n-ht deluxe/mempipe
لطفا کمک کنیدممنون.
نقل قول:
آخه دوست عزیز من اصلا اور کلاکر نیستم!
اگه ميخواي حداكثر بهره رو از كامپيوتر ببري يا بايد اوركلاك رو ياد بگيري يا پولدار باشينقل قول:
سلام دوستان
من می خوام e6550 بگیرم
به نظر شما مادربورد asus p5k بگیرم یا p5 ds3l
در ضمن یک رم خوب هم پیشنهاد بدین که با این دو تا مچ باشن
با سلام
من می خوام برای کارهای حرفه ای و بسیار حجیم با فتوشاپ یه کامپیوتر بخرم. بعد از کمی تحقیق قطعات زیر رو برای این کار در نظر گرفتم:
CPU: Intel Core2Duo E8400 3GHZ/FSB1333/6MB Cache
RAM: Geil Dual-Channel (2x2GB) Bus800 DDR2
HDD: 2x250GB Maxtor(8 or 16MB Buffer) >>> RAID0
VGA: Geforce 8600GT -512MB
با توجه به این مشخصات و با توجه به اینکه
1- قصد اورکلاک ندارم
2- برای بالا رفتن راندمان کاری فتوشاپ نیازی به کارت گرافیکی قوی نیست (مادربوردهای دارای 2 کارت گرافیکی لازم نیست.)
3- مادربورد باید حتما از 8GB RAM و قابلیت RAID پشتیبانی بکنه
چه مادربوردی رو پیشنهاد می کنید؟
سوال 2: اگر به این مشخصات قابلیت پشتیبانی از DDR3 رو هم اضافه کنیم قیمت چه قدر تغییر می کنه؟ و بهترین مدل مادربورد در این حالت چیه؟
اطلاعات عمومی برای علاقمندان: جمع هزینه 4 قطعه فوق الان 900هزار تومان می شه.
نقل قول:
اقا بودجه upgrade شد تا 180 حالا چی بگیرم لطفا بهترین مین و بید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باقیمت 170 تومان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 180 تومان انتخاب های خوبی هستن .نقل قول:
هر کدوم قابلیت های خاص و ضعف و قوت های خودشون رو دارن ! لینک ها رو ببین ، تا یه جاهایی معلومه ، بازم سوال داشتی بپرس .