با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله:11:نقل قول:
Printable View
با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله:11:نقل قول:
عزيزه دلمی شما. بيا برای من این ديکشنری تکتاز رو بيار.اما من ADSL ندارم که برات چيزی بدانلودم!!!. اگر آمدنم قطعی شد بهت خصوصی پيغام ميدم.نقل قول:
خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !
مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !
یکی از دوستان هم که با الفین روابط خوبی داره مجبورش کنین حتما بیاد !
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون آقا جاویدنقل قول:
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!!
بابا بی خیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم:10:
مهدي جان منم ديكشنري رو دانلود كردم رو يه سي دي دارم ديكشنري كامله فقط آلبوم هاش حذف شده كه شامل تصاوير بوده !نقل قول:
ممنون آقا جاوید
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من مشکلی ندارم مازیار جان اما میگم شاید دوستان اینقد رم نداشته باشن که بازی هارو بریزن توشنقل قول:
در هر صورت باشه loco roco رو هم هر کس میتونه با خودش بیاره منم میارم تا با مازیار یه دست بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي PSP دارم ) ولي روي مموري خود PSP فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !نقل قول:
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
نقل قول:
مرسی ما به همون تنیس هم راضی هستیم:10: