DATAGOSTAR352 گرامی من برخلاف شما و بعضی دوستان غیبگو نیستم و به اطلاعات سری هم دسترسی ندارم، پس تمام نتیجه گیری من از روی صحبت های شماست که هر قسمتش جای بحث داره و من سعی میکنم چند مورد رو ادامه بررسی کنم.
از طرفی شما برای چندمین بار سعی کردید با اشاره به اینکه محقق، نویسنده و ... هستید برای خودتون کسب اعتبار کنید در حالی که اعتبار شما بیشتر با ادعاهایی که مطرح کردید و مدارکی که هنوز از آنها خبری نیست ارتباط دارد.
یکی از این ادعاها که میخواهم با کمک روش کاراگاهی که خودتان گفتید بررسی کنم و ببینم چه دلیل قانع کننده ای برای آن دارید این است که شما از شهر مخفی و ساکنین پیشرفته آن در دل کویر مرکزی ایران صحبت کردید، و در ادامه برای اثبات ادعایتان یکی از حوادث واقعی (سقوط هلیکوپترهای امریکایی) را به این ادعا پیوند زدید.
خوب با توجه به اینکه هدف عملیات امریکاییها آزادی گروگان هایشان بود و در این راه نه قصد آسیب به مردم (با توجه به شاهدان عینی که زنده ماندند) و نه برنامه ای برای حمله به شهر مخفی و انسانهایش داشتند (با توجه به عدم آمادگی در برابر دشمن و توفان شن ساختگیش) ، چرا اهالی شهر مخفی مورد نظر شما دست به چنین اقدامی زدند؟
در ادامه چند نقل قول دیگر از نظرات شما در اینجا قرار میدهم تا اول یادآوری باشد برای خودتون و دوم اینکه کاربرانی که بحث رو از اینجا دنبال میکنند بیشتر با شما آشنا شوند :46:
نقل قول:
یوفوها بیشتر با انسانهای ویژه ای مربوط هستن که کاملا در فازی جدا از ما و تمدن ما زندگی می کنن
نقل قول:
به زودی صحت گفته هام رو تایید می کنین چون سالهایی که در پیش داریم خیلی خیلی عجیبتر از این چیزاییکه دربارش حرف زدیم و می زنیم
نقل قول:
اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد
نقل قول:
اما چرا مایل نیستن از مکانهای مخفی خارج بشن و مثلا با قدرتی که دارن حکومت دنیا رو به دست بگیرن دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اولا چرا فکر می کنین که اونا الان حکومت دنیا را در دست ندارن ؟ اونها نیازی ندارن که مثل ما برن بالای یه سکوی مرتفع و فریاد بزنن که ما حاکم شما هستیم .
نقل قول:
نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند
نقل قول:
آنها برای مدت زیادی در آنجا نمی مانند و به زودی ازشهرشان خارج می شوند و الان در حال آماده باش قرار دارند .
نقل قول:
حداقل در بیست منطقه زمین آنطور که من تحقیق کردم این شهرها وجود دارد . در منطقه ای نزدیک دریای ژاپن ، در نزدیکی برمودا ، در صحرای گوبی ، صحرای آفریقا و ...
و این هم چند نقل قول دیگر که بعد از سوالهای من و دیگر دوستان جواب داده اید:
نقل قول:
ابتدا این رو اضافه کنم که یکی از نقاط مهم که شهری مخفی در اونجا وجود داره و در پست قبلی فراموش کردم ذکر کنم ، منطقه ای در صحرای نوادا در آمریکاست .
نقل قول:
من ادعا نکردم که این انسانهای ناشناخته از حکومت خاصی حمایت می کنن ، گفتم اونها زمین رو تحت نظارت دارن . منظورم اینه که ناظر بر جریانهایی هستن که ممکنه حیات رو در زمین به کلی نابود کنه مثلا موضوع جنگهای هسته ای .
نقل قول:
منهم یه فردی هستم با مشکلات و گرفتاریهای دیگه و ادعاههای اونجوری و خیالپردازانه ندارم . خودم تا بحال به این شهر نرفتم . اطلاعاتم رو از شاهدینی گرفتم که یا دوست صمیمی من هستند و یا افرادی کاملا مورد اعتماد و موثق .
نقل قول:
اهالی شهر مخفی در کویر از دانشهای باستانی هم بر خوردارند ، منظورم دانشهای مربوط به ایران کهن و تمدنهای دیگه و اختراعات اونهاست که ما از اونها با عنوان افسانه یاد می کنیم ..... خودم اینها رو از شاهدین شنیدم . میدونم با این ادعا دارم خودم رو بیش از پیش گرفتار می کنم چون باید دلیلش رو ارائه کنم .