اشتباه از شما سوال کردم باید از این پرهام می پرسید پرهام دیویژنت چی بود ؟نقل قول:
Printable View
اشتباه از شما سوال کردم باید از این پرهام می پرسید پرهام دیویژنت چی بود ؟نقل قول:
زمان انتخابات که ف-لترینگ شدید اعمال کرده بودن و اصلا نمیشد تو سرور اصلی بازی کرد،من رفتم سراغ گارنا ولی یادمه پینگش بالا بود.نقل قول:
فکر کنم سرور سنگاپور بود...
---------------------------------------------------------------------
بعععععععله!
پتچ 5.10 ، Hexakill: Twisted Treeline و Ekko!:n02:
سلام
بکس این آپدیت امروز چرا برای من توی اول استپ 1 روی 0kbps میمونه و تغییر نمیکنه ؟
کسی این مشکلو نداره ؟
ممنون
2 3 بار دی سی کن اگر نشد. نت وصل شو بعد فیتر شکن بعد لول رو اجرا کن احتمالا درست شهنقل قول:
سلام
بکس این آپدیت امروز چرا برای من توی اول استپ 1 روی 0kbps میمونه و تغییر نمیکنه ؟
کسی این مشکلو نداره ؟
ممنون
اره پینگش ۳۳۰ ایناست ولی اصلا لگ نداره فکر کنم اون جا اشتباه نوشتهنقل قول:
ekko نوب چمپه جدید :)
جلوش که بازی میکنم انگار جلو fizz ـه قدیم دارم بازی میکنم...
حجم آپدیته چقدره ؟
کلاسش چیه؟نقل قول:
دوباره ما رو یک چمپ دست گزاشتیم میخواست مارو ببره دیاموند که ریوت گفت های مد ها
اتک اسپید جینکس از 110% این ها شده 70% :n23:
اون پچ قبلی هم التیش رو نرف کردن. جالبه نمیان چمپ هایی مثل رایون یا یک سری دیگه رو که 1 به 5 میشه جنگید رو نرف کنند :n03:
این چمپ جدیده خیلی مسخرس و اپی
E مثلا مثل تندمر جامپ میزنه و اتک هم میده. که هم برای فرار خوبه و هم کشتن
التیش هم مثلا یک روحی دنبالته که هر کاری بکنی اون هم بعد از چند ثانیه تاخیر می کنه.
حالا فرض کن رفتی مثلا سمت چپ بعد میای سمت راست دشمن رو می کشی. بعد برای فرار التی می کنی پرتال میشه به روحت که سمت چپ بوده. یعنی ماشالا برای فرار هم التی داره و هم ای
اپی هم هستن مثل همیشه چمپ های جدید
یارو جلو اهری بازی می کرد جرش داده بود بیچاره. البته چلنجر بود
راستی سنجو رو هم یکی از اسپلاش رو نرف کردن. :))
آره sej and jinx بیش از حد نرف شدن و مخصوصا jinx که یه جورایی فاتحش خونده شدهنقل قول:
ekko هم که بقوله دوستمون noob champ :n02:
راستی دوستان شما امروز ظهر وقتی lol پلی میدادین لگ نداشتین؟