اگر مستقیم ثبت نام کردید از crm.asiatech.ir وارد بشید و در بخش خدمات اینترنت بعد از کلیک بر روی سرویستون، تغییر سرویس رو بزنید.نقل قول:
Printable View
اگر مستقیم ثبت نام کردید از crm.asiatech.ir وارد بشید و در بخش خدمات اینترنت بعد از کلیک بر روی سرویستون، تغییر سرویس رو بزنید.نقل قول:
تلفنی تماس بگیرید و درخواست بدید تا پولتونو پس بدن . بعدش برید هرجا که میخواین . یا که میریزن تو بانک مجازی تا هرچی میخواین عوض کنین .نقل قول:
من میخوام تو این سامانه ثبت نام کنم اما رمز واسم فرستاده نمیشه:n03:نقل قول:
نقل قول:
آقا من تو مشهدم یکی بگه با کجا تماس بگیرم کمک کنید
1544 هم مشغوله
اگر شماره مشتری رو داری , زنگ بزن پشتیباین و پسوردت رو بگیر . اگر هیچ کدوم رو سیستم بهت نداد , باز هم باید زنگ بزنی تا بهت بدن . البته باید حداقل سیستم بهت شماره مشتری رو میداد .نقل قول:
اگر می خوای بیای این شرکت که برات متاسفم . بابا واقعا تو مشکل داری ؟ کارت داره گره میفته . من همین الان باهاشون دعوا کردم . باز تو میخوای بیای این شرکت لعنتی ؟:n01:نقل قول:
دوست عزیز اگر انصراف و جمع اوری خط و رانژه مجدد و اینطور چیزا، به همین راحتی بود میشد هر روز یک isp عوض کرد ولی متاسفانه هزار تا گرفتاری داره. الان من از دیروز سرویس حجمی گرفتم، حداقل سرعت روزانه ش خوب بوده. حالا من فعلا این یک ماه رو هم با همین سپری میکنم تا ببینیم در اینده چی میشه !نقل قول:
دیشب خوب بود نسبتا. ولی چون دانلود زیاد نداشتم نمیتونم عدد بگم. شب های بعد هم تست می کنم میگم.نقل قول:
دوستان شما میتونید وارد این قسمت بشید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تو باغ نیستی ها :n02::n02:نقل قول:
من طرح نا محدود یک ساله دارم الان میخوام عوضش کنم
بعد تو میگی...............
هر چند الان هر شرکتی بری همینه یکی از یکی آشغالتر
تو یک شرکت بگو که خوب باشه؟؟؟؟
آقا من زنگ زدم به پشتیبانی مشهد میگه شماره مشتری فقط نماینده فروش میتونه داشته باشهنقل قول:
و به مشترکین نمیدیم
بابا یکی یه شماره بده ببینم چه خاکی بر سرم کنم