سلام جمیدجان اسمم سپهره من 1سیستم غول میخوام باکیفیت خیلی خوب وقدرت پرتاب زیاد وبلندی صدای عالی ماشین جنسیس کوپه است 2تا هدیونیت هم برام سوغاتی آورده دایی گرامی حالا اسمشونونگاه میکنم ومیگم بهت مشکل بودجه هم اصلا نیست فقط 1چیزتضمین شده میخوام:n02:
سلام جمیدجان اسمم سپهره من 1سیستم غول میخوام باکیفیت خیلی خوب وقدرت پرتاب زیاد وبلندی صدای عالی ماشین جنسیس کوپه است 2تا هدیونیت هم برام سوغاتی آورده دایی گرامی حالا اسمشونونگاه میکنم ومیگم بهت مشکل بودجه هم اصلا نیست فقط 1چیزتضمین شده میخوام:n02:
با سلام,آقا پیشاپیش مبارکنقل قول:
داداش فقط نصب کردی به جا منم یه موزیک Armin van Burren هم گوش کن :D
محتاجیم به دعا :D
حمیدجان هدیونیت ها clarion dxz955 مال خودم وcz703e برای خواهرم سوغاتی آورده شده اگر هرکدوم به درداین سیستم من میخوره بگو اگرم نه که بگو چی بگیرم که تاییدش میکنی
ممنونم قابلتوندارهنقل قول:
سلام دوباره
چنتا سوال ممنون میشم حمیدخان جواب بدین
برای پرشیا دوگانه سوز میخوام ی سیستم کیفیتی بذارم
محصولات helix ک تو ایران هست قابل اطمینانه؟کلا برند خوبی هست نسبت به سایرین؟
کامپوننت رو بجای باندهای فابریک بذارم بهتره یا رو تاقچه mdf یا فرقی نداره اصن
پخش پایونیر 7250 اس دی دارم از ماشین قبلیم خوبه واس این سیستم یا عوض بشه؟ مرسی
سلامنقل قول:
هدیونیت کنوود u456 قیمت حدود270
باند بیضی : audio system co 609/dls1073 قیمت حدود 450 تا 500
امپ دو کانال پایونر 5602 قیمت 300
سلامنقل قول:
نه اینطور نیست ....
امپلی ها توان های بیشتری هم دارن....
به عنوان مثال gladen xl250c4 چهار خروجی 250وات روی 4 اهم داره...:n02:
شما 8604 پایونر یا hertz ep4x بگیرید کارتونو راه میندازه.
سلام معمولا باندای درست حسابی اونجور جا ها گیر نمیان ....نقل قول:
نیاز به دو عدد امپ 2 کانال نیست / یه 4 کانال کافیه فقط باید گین رو متناسب با باندهاتون درست تنظیم کنید تا فشار نیاد
مارک مکسیدر یا هکتور یا گلد اسکای نگیرید .... مارک متفرقه هستن
پخش هم چیزی که تو بازار راحت پیدا میشه : الپاین/کنوود/پایونر/جی وی سی / سونی ....
اگر زیاد نمیخواید هزینه کنید یه jbl938 یا jvc7158 تهیه کنید . قیمتشون حدود 200
پخش هم کنوود یا پایونر .... مثل u356 قیمت 230
سلامنقل قول:
جسارتا فعلا پخش رو عوض کنید ...
پروسسور هم بیشتر برای نتورک ....
حیف اون spr 60c که با اون پخشه !:n04:
سلامنقل قول:
jbl 938 یا jvc7158
سلام حسین جان.نقل قول:
چند سوال داشتم اگر توضیح بدین ممنون میشم.
ا1-ز بین دو باندی که معرفی کردی کدوم بهتره؟ آیا از باندهای پایونیر 6975 و کنوود 718 و باند جدید 693.11i كاپا بهتر هستن و کلا چه خصوصیات برجسته ای دارن؟ میخواهم بهترین باند را بگیرم.
2-به این سیستم چرا نباید ساب ووفر نصب کنم؟ البته توی خونه یه ساب ووفر 8 اینچی ژاپنی (فکر کنم مارکش اکسپلاد باشه دارم!)
3-آیا این آمپ توانایی اتصال به ساب و بلندگوها رو داره؟ 4- میشود کامپوننت و باند را باهم نصب کرد؟ و اینکه نصب کامپوننت راحت است؟ چون نصاب حرفه ای سراغ ندارم. 5- من الان روی ماشینم یه ساب ووفر 8 اینچی که کیفیت خوبی داره + دو باند بیضی که نمیدونم اسمش چیه اما صدای نسبتا خوبی داره به علاوه یک تیوتر دارم. این سیستم چه مشکلی داره؟ صدا که کم باشه احساس میکنم بم بم خیلی زیاده تا حدی که صدای خواننده کمتر شنیده میشه . اما حجم رو که زیاد کنم صدا تقریبا بهتر میشه.
پیشنهاد من
کامپوننت هلیکس E62Cقیمت 425+اسپیکر بیضی هلیکس مدل E69X قیمت 240+آمپلیفایر هلیکس MA40FX قیمت 580 تومن
نه نه نه فیکه پیام جان.ناکامیچی حدود 7 ساله که برندش رو فروخته و تو دنیا دیگه اون برند حرفه ای نیست.چقدر میخواید برای کامپوننت هزینه کنید؟نقل قول:
بله برند خوبیه. فعلا تو رنج پائین جایگزین گلیدن هست تا بارش بیاد .قابل اطمینان هم هست.نقل قول:
اگر بشه ووفرش رو جای فابریک نصب کرد مشکلی نداره فقط تیویتر باید کنارش باشه.
فعلا پخش رو نگه دارید
سلام من یه باند پاییونیر گرد ts r1650 پشت سمند انداختم پخشم جی وی سی هستش اصلا صداش جالب نیستش زیاد میکنی خر خر میکنه بیسش رو هم نمیشه زیاد کردش نمیدونم چیکار کنم
سلام سپهر جان.خوشحال هستیم که انجمن p30 رو برای مشاوره انتخاب کردید.نقل قول:
حقیقتش جنسیس یه خودروی پیچیده از نظر سیستم هست.پخش رو که کلا نمیتونیم دست بزنیم. باید همون پخش خودش رو از طریقه یک پروسسور عالی مثل ماسکونی یا Bit Oneمرتبط کنیم با بقیه قسمتها.از اون به بعدباید ببینم چه قطعاتی میشه براش تهیه کرد.متاسفانه الان تو بازار جنسها جور نیست. به من کمی فرصت بده تا یه تحقیق بکنم.