مگه تا حالا نبوده! قانون سازمان مقررات هست که آپلود باید رایگان باشه ومحاسبه نشه بقیهisp ها که خیلی وقته رعایت میکنند.نقل قول:
Printable View
مگه تا حالا نبوده! قانون سازمان مقررات هست که آپلود باید رایگان باشه ومحاسبه نشه بقیهisp ها که خیلی وقته رعایت میکنند.نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:
1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکردهام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟
2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟
3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟
کسی جواب مارو نداد این صبانت سرویس نامحدودش رو کلا غیرفعال کرد دیگه ؟
یعنی حظوری بری پیش شون هم دیگه نامحدود نمیدن بهت ؟ یا فقط از سایت شون غیرفعال کردن ؟
توی سایت بی در و پیکرشون که چیزی نگفتن ....
خودم امروز حظوری میرم ازشون سوال میکنم
سلامنقل قول:
دوست گرامی سرویس گیم فعال کردی؟
نه تخلیه کردم[emoji52]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بهرحال مودم هم ممکنه باشه کاری نداره که اگه مودم ديگه هم تو خونه داری میتونی جابجا کنی و امتحان بکنی تا معلوم بشه از مودم هست یا نه. البته اگه تنظیمات مودم بلد باشی. میتونی تو نت سرچ کنی کار راحتی هست. در کل بنظر من اول سیم کشی رو چک کنید از محلی که به جعبه تقسیم تلفن وصل کردید یوقت اتصالش شل نشده باشه از بغل کابل سیم برق رد نشده باشه.خود سیم فرسوده نشده باشه تو فضای بیرون رد شده باشه سرما گرما تو طولانی مدت بهش آسیب میزنه.دوشاخه خط تلفن رو چک کنید ضمنا ساده باشه و از این ضد برق ها نباشه. در نهایت میشه مودم رو ببرید ورودی خط به خونه و اونجا متصل کنید و امتحان کنید معلوم میشه نویز از داخله یا خارج. بهرحال وسیله برقی و سیم یکباره دچار اشکال میشه ديگه.نقل قول:
دوستان طبق تعرفه های سایت قیمت خرید حجم بیشتر از 40 گیگ به هر گیگ 1600 تومان تغییر پیدا کرده، ولی در کنترل پنل همان قیمت قدیم میباشد، کسی هست که قیمت های جدید ترافیک به کنترل پنلش اضافه شده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی هست حجم به طور مشکوکی کم میشه زیادی برای شما هم اتفاق افتاده؟ :n34:
برای من که تابستون مشترکش بودم اتفاق افتاده چ برسه به تونقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
چیکارش کردی؟ اعصابمو ریخته بهمنقل قول: