سلام.
دوستان صفر تلفن بسته باشه ممکنه برای ADSL مشکلی پیش بیاد؟ یا ربطی ندارن به هم؟ :n02:
:n16:
Printable View
سلام.
دوستان صفر تلفن بسته باشه ممکنه برای ADSL مشکلی پیش بیاد؟ یا ربطی ندارن به هم؟ :n02:
:n16:
با یک طرفه مشکلی نیست !نقل قول:
سلام :دینقل قول:
متوجه نشدیم با یه طرفه یعنی چی
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
فکر نکنم باید تست کنید!نقل قول:
احتمالا منظورشون اینه که خط تلفن یکطرفه قطع بشه مشکلی نداره.در بعضی موارد دو طرفه هم مشکلی نداره مگر اینکه مبلغ زیاد باشه مخابرات به کل قطع کنهنقل قول:
سلام ، پروتکل مودم من PPPOE هستش . میخواستم ببینم برای دانلود رایگان باید reconnect شم یا اگر مثلا از 1 ساعت قبل از برقراری دانلود رایگان به اینترنت وصل باشم میتونم رایگان دانلود کنم یا نه ؟
نقل قول:
بستگی به شرکت ارایه دهنده اینترنتتون داره،میتونین ازشون بپرسین ولی اگه مخابرات باشین چنین چیزی نیاز نیست.
دوستان من مودمم هم 10 دقیقه مودمم خاموش روشن میشه ! از دیشب اینجوری شده ... !
باید چیکار کنم ؟
سلام دوستان عزیز. من یه مشکلی دارم نمیدونم جای درستی مطرح کردم یانه.
من اینترنت از شاتل دارم داخل شرکت. با یه مودم zyxel همه به اینترنت وصل میشن. بعد یه مودم linksys وایرلس هم بعدن اضافه کردیم یعنی وصل کردیم به rotor خلاصه سرتون رو درد نیارم. الان اون مودم وایرلس ریست شده و پسورود ش حذف شده چه جوری برم وارد مودم وایرلس بشم بازم پسورد بذارم. هرچی 192.168.1.1 رو میزنم وارد اون مودم معمولی میشه لطفا کمک کنید
مودم رو ریست کنید بعد وارد پنل مودم بشید .نقل قول:
سلامنقل قول:
اون مودمی که ریست شده رو فقط به سیستم وصل کن
وارد مرورگر شو در قسمت آدرس بار آی پی مربوط به اون مودم رو وارد کن و دوباره کانفیگ کن
موفق باشی